Παρατηρησα οτι απο την αρχη υπηρχε συντονισμενη προσπαθεια δημιουργιας κλιματος κατα των αλλοδαπων που μενουν στην χωρα μας. Πολλοι σχολιαστες, και μαλιστα η συντριπτικη πλειοψηφια των σχολιαστων σε ορισμενα, ηταν απο την αρχη ''πεπεισμενοι'' οτι οι δραστες ηταν αλλοδαποι και μαλιστα μουσουλμανοι, χωρις να υπαρχει η παραμικρη ενδειξη για αυτο.
Τελικα φαινεται οι δραστες να ειναι ενας ελληνας και ενας αλβανος. Αλλαξε το παραμυθακι των σχολιαστων? Οχι. Συνεχιζουν το ιδιο τροπαρι ''προσφυγες-ΣΥΡΙΖΑ-νομος Παρασκευοπουλου-εξω οι ξενοι'' λες και δεν αλλαξε τιποτα.
Μερικοι ξυπνητζηδες προσπαθουν να περασουν την εντυπωση οτι και ο ημεδαπος κατηγορουμενος ειναι και αυτος αλβανος που εχει ελληνοποιηθει και οχι ''πραγματικος'' ελληνας
Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο ουτε η τελευταια. Το αναφερω σαν δειγμα της συστηματικης προσπαθειας ακροδεξιων κυκλων να προκαλεσουν πραξεις βιας εναντιον αλλοδαπων με το να διαδιδουν ψευτικες ειδησεις.
