Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49631
Τοποθεσία: Γεφυρα

Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2018, 13:46

Όπως όλα δείχνουν, το απόγευμα της Κυριακής 25 Νοέμβρη σε καφενείο στα Δραγωτινά Λευκίμμης, ο δράστης παρεμβαίνει σε μια κουβέντα των θαμώνων για τη Μακεδονία βρίζοντας και προσβάλλοντας όλους τους μη Έλληνες. Ο Zifle, που επίσης βρίσκεται στο καφενείο, ανταπάντησε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει διαπληκτισμός μεταξύ τους. Οι θαμώνες τους χωρίζουν και ο δράστης αποχωρεί απειλώντας το θύμα. Αργότερα ο δράστης στήνει καρτέρι και δολοφονεί εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα τον 63χρονο Αλβανό και στη συνέχεια τον πετάει σε ένα χαντάκι όπου και βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής.

Ο δράστης είναι γνωστός στους κύκλους της Χρυσής Αυγής, μιας και υπήρξε εκλογικός αντιπρόσωπός της στις τελευταίες εκλογές στη Λευκίμμη και πολλές φορές μέλος της «συνοδείας» και του «κλιμακίου» της ΧΑ στη Λευκίμμη.


Ολο το αρθρο εδω:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ευθύνες για την υπόθαλψη της ΧΑ στην περιοχή καταγγέλλει η Πρωτοβουλία αγώνα και αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη.

Χθες έγινε γνωστή η σύλληψη γνωστού χρυσαυγίτη στη Λευκίμμη της Κέρκυρας για τη δολοφονία ενός Αλβανού εργάτη γης, μετά από διαπληκτισμό σε καφενείο για το Μακεδονικό. Το ρατσιστικό αυτό έγκλημα, όπως καταγγέλλει η Πρωτοβουλία Αγώνα και Αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη, υποδαυλίστηκε από την ανοχή στην παρουσία της ΧΑ στο όνομα της “ενότητας” των κινητοποιήσεων κατά του παράνομου ΧΥΤΑ Λευκίμμης, αλλά και από τη στάση του Σύριζα σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, όχι μόνο δημιουργώντας το πρόβλημα με τη διαχείριση απορριμάτων στην περιοχή, αλλά και επιλέγοντας ως βολικό αντίπαλο τη ΧΑ. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση (https://lefkimmi.wordpress.com/2018/12/02/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/?fbclid=IwAR2huWU3aESHsasL0O0LsoxWf5k5MeAYXq0DEs78-fgObReJ82twAJDtQTY):

Η Λευκίμμη της Κέρκυρας βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αυτή τη φορά όχι για το μακρόχρονο αγώνα των κατοίκων ενάντια στον Παράνομο ΧΥΤΑ Λευκίμμης ή για τη θαρραλέα αντι-εθνικιστική στάση που κράτησαν οι μαθητές του Λυκείου Λευκίμμης ενάντια στο φασιστικό περιεχόμενο των καταλήψεων που υποκινούσε η νεοναζιστική ΧΑ στα σχολεία.

Δυστυχώς, η Λευκίμμη βρίσκεται στη δημοσιότητα των ΜΜΕ μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 63χρονου συγχωριανού μας αλβανικής καταγωγής, εργάτη γης, ονόματι Petrit Zifle. Για τη δολοφονία του κυρίου Πέτρου, όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι, η αστυνομία έχει κάνει ήδη μια σύλληψη ντόπιου από το ακριβώς δίπλα χωριό, ο οποίος και ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Όπως όλα δείχνουν, το απόγευμα της Κυριακής 25 Νοέμβρη σε καφενείο στα Δραγωτινά Λευκίμμης, ο δράστης παρεμβαίνει σε μια κουβέντα των θαμώνων για τη Μακεδονία βρίζοντας και προσβάλλοντας όλους τους μη Έλληνες. Ο Zifle, που επίσης βρίσκεται στο καφενείο, ανταπάντησε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει διαπληκτισμός μεταξύ τους. Οι θαμώνες τους χωρίζουν και ο δράστης αποχωρεί απειλώντας το θύμα. Αργότερα ο δράστης στήνει καρτέρι και δολοφονεί εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα τον 63χρονο Αλβανό και στη συνέχεια τον πετάει σε ένα χαντάκι όπου και βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής.

Ο δράστης είναι γνωστός στους κύκλους της Χρυσής Αυγής, μιας και υπήρξε εκλογικός αντιπρόσωπός της στις τελευταίες εκλογές στη Λευκίμμη και πολλές φορές μέλος της «συνοδείας» και του «κλιμακίου» της ΧΑ στη Λευκίμμη.

Παρά ταύτα, όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ της Κέρκυρας δεν έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά για τη σχέση του δράστη με μια εγκληματική οργάνωση που διαπράττει και καλεί σε εν ψυχρώ δολοφονίες μεταναστών και αντιφασιστών, σαν και αυτή που συνέβη στη Λευκίμμη.

Η δολοφονία του Αλβανού συγχωριανού μας είναι αποτέλεσμα της κλιμάκωσης της παρουσίας της ΧΑ στη Λευκίμμη τα τελευταία χρόνια, μέσω της εμπλοκής της στο κίνημα ενάντια στο ΧΥΤΑ. Η κλιμάκωση αυτή συνοδεύεται με την ταυτόχρονη έξαρση των φασιστικών συμπεριφορών, των απειλών και της στοχοποίησης συγχωριανών μας με δημοκρατικές, αριστερές και αντιφασιστικές πεποιθήσεις.

Γι αυτό και θεωρούμε ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ σε αυτή τη δολοφονία όσους Λευκιμμιώτες έδειξαν και επιμένουν να δείχνουν εγκληματική ανοχή απέναντι στη ΧΑ, αποδεχόμενοι την παρουσία της στα πλαίσια του αγώνα ενάντια στον παράνομο ΧΥΤΑ, στη λογική του «κανείς δε μας μυρίζει και κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα», θέτοντας τον ίδιο τον αγώνα σε κίνδυνο και προσφέροντας στην Κυβέρνηση την ευκαιρία να μιλά για χωριό ακροδεξιών εγκληματιών.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του συγχωριανού μας έρχεται να καταδείξει με τον πιο τραγικό τρόπο πως η ανοχή και συνενοχή μερίδας κατοίκων της Λευκίμμης στην παρουσία της ΧΑ «χάριν της ενότητας του αγώνα» και παράλληλα η στοχοποίηση και συκοφάντηση δημοκρατικών και αντιφασιστών κατοίκων οι οποίοι από καιρό προειδοποιούν και καταγγέλλουν την παρουσία της νεοναζιστικής οργάνωσης στη Λευκίμμη και στο κίνημα, είναι που έφερε τα πράγματα ως εδώ. Αν δεν δράσουμε όπως οφείλουμε μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμα χειρότερα.

Η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και είναι επίσης ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, γιατί επέλεξαν σαν κοινωνικό αντίπαλο τη ΧΑ στην προσπάθεια τους να επιβάλουν με την πεντάμηνη κατοχή του χωριού μας από τα ΜΑΤ μια παντελώς άδικη, παράνομη και προκλητικά ετεροβαρή μεταφορά όλων των σκουπιδιών της Κέρκυρας στη Λευκίμμη.

Βαρύτατες είναι και οι ευθύνες των δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν μια εγκληματική για τη Λευκίμμη λύση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και μάλιστα στο όνομα της Αριστεράς. Δεν έχουν απολύτως καμιά σχέση με την Αριστερά και με τις επιλογές τους σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο την έχουν απαξιώσει συλλήβδην στο σύνολο της. Αυτή την κοινωνική δυσαρέσκεια εκμεταλλεύονται οι φασίστες με ακροδεξιάς και εθνικιστικής κοπής επιχειρήματα όπως «ξεπουλάνε τη Μακεδονία μας».

Ενδεικτικό του κινδύνου της φασιστικοποίησης που επιχειρείται στην περιοχή, σε συνδυασμό με τη γενικότερη άνοδο των ακροδεξιών δυνάμεων σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο είναι ότι φασιστικές, φιλοχουντικές και νεοναζιστικές απόψεις όχι μόνο είναι διάχυτες σε μερίδα κατοίκων της περιοχής, αλλά και εκφράζονται χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ακόμα και όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ μπροστά στα μάτια τους.

Εμείς από τη μεριά μας, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τον κίνδυνο που εδώ και καιρό διατρέχει το χωριό μας, οι συγχωριανοί μας και ειδικά η Νεολαία της Λευκίμμης, καλούμε τους Λευκιμμιώτες και τις Λευκιμμιώτισσες να σταθούν απέναντι στο φασισμό και τις νεοναζιστικές ιδέες , να σταθούν απέναντι στον εθνικισμό και το ρατσισμό που σπέρνουν το μίσος μεταξύ των συγχωριανών μας και οπλίζουν τα χέρια επίδοξων δολοφόνων. Να μιλήσουμε ανοιχτά, να καταγγείλουμε, να απομονώσουμε, να τσακίσουμε και να εξαφανίσουμε από προσώπου γης τη ΧΑ και τις απάνθρωπες ιδέες που πρεσβεύει.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Οι ιδεολογικοί απόγονοι των ναζί και του Χίτλερ, του φασίστα Μεταξά και της Χούντας πρέπει να απομονωθούν κοινωνικά και πολιτικά και να καταλήξουν εκεί που ανήκουν, στα σκοτάδια της Ιστορίας.

Ο φασισμός φυτρώνει στη δυστυχία, καλλιεργείται από την αμάθεια και ποτίζεται με το νερό της ιστορικής λήθης.

Ούτε στη Λευκίμμη ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά.


http://www.katiousa.gr/koinonia/chrysav ... -lefkimmi/
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3379

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 03 Δεκ 2018, 13:49

Αυτοί οι Χ.Α. είναι ανεπίδεκτοι...
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3289

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Δεκ 2018, 15:11

το κακο το χειριστο με την χα ειναι οτι σαν πρωτη επιλογη επιλυσης διαφωνιων εχει την βια και οχι αλλα μετρα, οπως διαλογο , επικοινωνια κλπ...δεν ειναι δυνατον η βια να ειναι η πρωτη σου επιλογη, ισως να ειναι η 3η επιλογη ισως η 4η, αλλα ΟΧΙ η 1η ρε ...δε γινονται αυτα, ουγκαντα, τσαουσεσκου
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru
Δημοσιεύσεις: 22567

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Δεκ 2018, 15:24

Βια με βια εχει διαφορα. Αλλο το να ριξεις μια μπουνια, αλλο να στησεις ενεδρα να δολοφονησεις καποιον.

Με αυτα τα καμωματα θα χασουν πολυ κοσμο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 17171

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Δεκ 2018, 15:42

Δεν ειναι δεικτης ψηφου το αν θα ψηφισω εγω ενα κομμα επειδη ενας μισοτρελος
πυροβόλησε ενα αλλον αν ηταν ετσι τοτε ολα τα κομματα θα εκλειναν το μαγαζι

και οπωσδήποτε η χρυση αυγη αν θελει την εξουσια θα πρεπει να αφησει τον αντικομμουνιστικο λογο για τα μελη των φορουμς και μονο
Ο γιγας τζημερος τα καταφερνει καλυτερα απο ολους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Love Ready's

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 03 Δεκ 2018, 16:21

stavmanr έγραψε:Αυτοί οι Χ.Α. είναι ανεπίδεκτοι...


Χειρότερα είναι τα σκουπίδια που έχουν το θράσος να τους εξισώνουν με τους ήρωες κομμουνιστές.
2 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3379

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 04 Δεκ 2018, 07:34

Χειρότεροι από τους φασιστες είναι αυτοί που λένε τους συνανθρώπους τους "σκουπίδια" για οποιαδήποτε αιτία.
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3379

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 04 Δεκ 2018, 07:53

denplirono έγραψε:το κακο το χειριστο με την χα ειναι οτι σαν πρωτη επιλογη επιλυσης διαφωνιων εχει την βια και οχι αλλα μετρα, οπως διαλογο , επικοινωνια κλπ...δεν ειναι δυνατον η βια να ειναι η πρωτη σου επιλογη, ισως να ειναι η 3η επιλογη ισως η 4η, αλλα ΟΧΙ η 1η ρε ...δε γινονται αυτα, ουγκαντα, τσαουσεσκου


Δεν είναι θέμα πρώτης επιλογής αλλά νοοτροπίας ισχύος στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Η βία ή η απειλή βίας θα πρέπει να υπάρχει για να επιβάλλεται μία άποψη ή ένα πρόσωπο. Είναι το γνωστό "έλα να συζητήσουμε" με το όπλο στο τραπέζι.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3203

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 04 Δεκ 2018, 09:10

Νταξει μωρε. Χρυσαυγίτες επιτίθεντε, απειλούν, δολοφονούν, ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη (.....ακομα) για την οργάνωση τους, αλλά προς θεού μη και δεν τους χαϊδεύουμε τα αυτιά σε κάθε ευκαιρία...μπορεί να ξεκινήσουν επιθέσεις και φόνους
.


Εικόνα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

pan
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 2848

Re: Χρυσαυγίτης δολοφόνησε εν ψυχρώ Αλβανό εργάτη στη Λευκίμμη

Δημοσίευσηαπό pan » 04 Δεκ 2018, 11:44

Όταν όλοι οι κατηγορούμενοι χρυσαυγίτες για δολοφονικές επιθέσεις, είναι ελεύθεροι με συνοπτικές διαδικασίες
Όλοι οι άλλοι θα προετοιμάζουν τη δική τους λίστα δολοφονιών.

Θεωρώ προσπάθεια ξεπλύματος της αποτρόπαιας δολοφονίας και προσβολή της μνήμης του νεκρού, αυτόν που λέει ποιοι χρήστες του ελεύθερου που λένε την άποψη τους είναι χειρότεροι από το στυγνό χρυσαυγίτη δολοφόνο.
0 .


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”