"Μαχαιριά" κατά.... διευθυντών!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

"Μαχαιριά" κατά.... διευθυντών!

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μαρ 2015, 14:04

1η Σεπτέμβρη με νέους Διευθυντές σε όλα τα Σχολεία που θα εκλεγούν από το Σύλλογο Διδασκόντων
Για το κάθε σχολείο μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων και ο νυν Διευθυντής, ανεξάρτητα εάν προέρχεται από άλλο σχολείο.

http://www.esos.gr/arthra/37496/1i-sept ... po-syllogo

Αχ πασοκονουδουβολεμένοι διευθυντούληδες - πολλοί μπορεί να είχαν και χρόνια να διδάξουν - τώρα τον μαρκαδόρο ή την κιμωλία ΑΡΜ και στην... τάξη :LoL: :LoL: :D

ΣΣ: δεν πρόκειται να θέσω υποψηφιότητα :s_cool
0 .

Χαοτικός

Re: "Μαχαιριά" κατά.... διευθυντών!

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 21 Μαρ 2015, 16:39

Να θέσεις. Στην ΚΝΕ λέγανε ότι αρνηθείς πρόταση να γίνεις στέλεχος, ειναι οπορτουνισμός.
Χωρίς πλάκα αφού έχεις υπεύθυνες απόψεις, να τις αξιοποιήσεις ρε συ! Μη βαριέσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 21 Μαρ 2015, 17:11

συλλογος διδασκοντων = συνδικαλισταραδες.

η διαπλοκη συνεχιζεται.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μαρ 2015, 18:31

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:συλλογος διδασκοντων = συνδικαλισταραδες.

η διαπλοκη συνεχιζεται.

Αφού δεν το έχεις το θέμα ρε Έθνι, άσε καλύτερα τις εξισώσεις :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 21 Μαρ 2015, 18:33

0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μαρ 2015, 18:38

Χαοτικός έγραψε:Να θέσεις. Στην ΚΝΕ λέγανε ότι αρνηθείς πρόταση να γίνεις στέλεχος, ειναι οπορτουνισμός.
Χωρίς πλάκα αφού έχεις υπεύθυνες απόψεις, να τις αξιοποιήσεις ρε συ! Μη βαριέσαι.

Εγώ είμαι μαχίμι της τάξης ,μέχρι και επικίνδυνες αποστολές έχω αναλάβει ήτοι ΕΠΑΛ μηχανολόγων :D :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Μαρ 2015, 18:40

Φυσικά και είναι καλύτερο να αποφασίζουν μεταξύ τους ποιος θα γίνει Δντης απο το να διορίζεται απο το εκάστοτε κυβερνητικό κόμμα πελατειακά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μαρ 2015, 18:47

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:http://www.pde.gr/index.php?topic=31823.0

Ε ναι ,τα έχω δει ήδη . Αν είναι ικανός ,δίκαιος και αμερόληπτος ο νυν διευθυντής ανέτως θα ψηφιστεί , αν πρόκειται για δοτό ανθρωπάριο του κομματικού σωλήνα που το έπαιζε διευθυνταράς με το μπαμπούλα της "αξιολόγησης" και είχε αυλοκόλακες ή δεν εξασφάλιζε παιδαγωγικό κλίμα στο σχολείο... τον πούλο αρμ και στην τάξη. 20-25 (μέσο όρο βάζω) λειτουργοί της εκπαίδευσης νομίζω ότι ξέρουν καλύτερα απ'τον καθένα ποιος είναι κατάλληλος για να διοικήσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Μαρ 2015, 18:55

Στύγιος έγραψε:Εγώ είμαι μαχίμι της τάξης ,μέχρι και επικίνδυνες αποστολές έχω αναλάβει ήτοι ΕΠΑΛ μηχανολόγων :D :s_cool

Φαντάζομαι, με καρέκλα και μαστίγιο έμπαινες στην τάξη :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 21 Μαρ 2015, 19:08

Καλό και κακό παράλληλα.Από τη μία καλό είναι ο σύλλογος διδασκόντων αν κάποιος άχρηστος έχει επιβληθεί από τα πάνω να τον κόψει, από την άλλη ωστόσο τώρα ο καλύτερος δημιοσχετίστας εντός του συλλόγου διδασκόντων θα γίνεται διευθυντής.

Πρόταση: Πρέπει να τεθούν κάποια κριτήρια αντικειμενικά και μόνο όσοι τα πληρούν να βάζουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν διευθυντές.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”