μετά μου λες τι θα ψηφίσεις....;;;;

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

μετά μου λες τι θα ψηφίσεις....;;;;

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Οκτ 2018, 18:52

Νεκρός από τη πείνα στη Πλατεία Αμερικής ετών… 16…Η δική σου είδηση αγόρι μου ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ για να τη δείξουν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ στην TV!

Εικόνα

H τραγική είδηση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο είδε το φως της δημοσιότητας, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.
Εγραψε λοιπόν πριν λίγη ώρα ο χρήστης:
“Παρασκευή.
Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ένα παλικάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχειμέρες.
Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες.
Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο.
Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε.
Συγνώμη, αν σας χαλάω το Σαββατοκύριακο, αλλά ο νεκρός 16άχρονος από την πείνα δεν θα μάθει ποτέ τι σημαίνει το πρωτογενές πλεόνασμα του τεχνοκράτη. Αλλά και δεν θα βρείτε την ιστορία του σε κανένα ΜΜΕ. Όπως και δεν διαβάζουμε τις τραγικές ιστορίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Αυτό όμως είναι το πραγματικό success story της ελληνικής κοινωνίας.
Όσο κανένας δεν παραδέχεται ότι η Ελλάδα – όπως το αναγνωρίζει επακριβώς η Unicef στην τελευταία έκθεσή της – βιώνει μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση, η οποία μάλιστα είναι η χειρότερη σε δυτικό κράτος μετσπολεμικά, οι έλληνες σιωπηρά θα οδηγούνται στον κοινωνικό και στη συνέχεια στον αληθινό αφανισμό… “…

https://oimonomaxoi.blogspot.com/2017/03/16-tv.html
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: μετά μου λες τι θα ψηφίσεις....;;;;

Δημοσίευσηαπό itteithe » 15 Οκτ 2018, 18:57

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Οκτ 2018, 19:04

τι να πω...
αποκλείεται να έχει συμβεί;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Οκτ 2018, 19:07

https://www.google.gr/search?client=ope ... 8&oe=UTF-8

εδω κοιτάξτε τι έχει γίνει με αυτή την ανάρτηση...
τα μισά γράφουν ότι είναι hoax και τα άλλα μισά ότι δεν είναι και αναπαράγουν την είδηση
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 15 Οκτ 2018, 19:16

Όχι, μόνο ένα γράφει οτι είναι hoax, το ellinikahoaxes. Όλοι το έχουν σαν αληθινή είδηση. Μάλιστα η είδηση πρωτοεμφανίστηκε το 2013, ενώ στο παραπάνω blog είναι δημοσιευμένο το 2017. Η αναδημοσίευση που έγινε τις τελευταίες μέρες το παρουσιάζει σαν να έγινε φέτος. Αυτό δεν φωνάζει από μακριά το πόσο μούφα είναι η είδηση;
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 15 Οκτ 2018, 22:04

Τριψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίστε με τις μαλακίες ρε Αντισυριζαίοι και ο Τσίπρας θα πάει και για πρόεδρος Δημοκρατίας στο τέλος. :axakaloe:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 16 Οκτ 2018, 01:27

Από τα πρώτα πράγματα που έχω γράψει στο elefthero, Γύπα...
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Οκτ 2018, 01:40

itteithe έγραψε:Όχι, μόνο ένα γράφει οτι είναι hoax, το ellinikahoaxes. Όλοι το έχουν σαν αληθινή είδηση. Μάλιστα η είδηση πρωτοεμφανίστηκε το 2013, ενώ στο παραπάνω blog είναι δημοσιευμένο το 2017. Η αναδημοσίευση που έγινε τις τελευταίες μέρες το παρουσιάζει σαν να έγινε φέτος. Αυτό δεν φωνάζει από μακριά το πόσο μούφα είναι η είδηση;

Όπως έγραψα παραπάνω, δεν ξέρω εάν είναι χοαξ , απλά μου κάνει εντύπωση που κυκλοφόρησε. Τώρα εάν όντως είναι, δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια που λέει ότι κάποιοι συμπολίτες μας περνάνε πολύ δύσκολα.
Μου φέρνει ιδιαίτερη ψυχική κούραση το να βλέπω παππούδες να γυρίζουν αξιοπρεπείς από κάδο σε κάδο. Στο ερώτημα λοιπόν τι ψηφίζεις δεν ξέρω να απαντήσω με σιγουριά, πάντως κανένα κόμμα απο αυτά που έχουν κυβερνήσει. Αυτό το αίσχος που έχει γίνει στην χώρα μας δεν μπορεί να μένει ατιμώρητο.
1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 16 Οκτ 2018, 07:42

δεν ξερω τι γραφουν, τι είναι αλήθεια και τι όχι, ξέρω αυτά που είδα.
πριν λιγους μηνες είδα ακριβως το ίδιο σκηνικό, νέος εως 25 ετων πεσμένος στα σκαλοπάτι της εισόδου ενος κεντρικού καταστήματος έναντι απο το σταθμό του μετρό στα Πατήσια.
μπήκα στο κατάστημα, μίλησα στην ταμεία, της είπα πως αυτός ο άνθρωπος που είναι έξω χρειάζεται βοήθεια, αυτή μου είπε πως είχε καλέσει το εκαβ και δεν μπορουσε να κάνει κάτι άλλο.
σκέφτηκα να μην τον ακουμπήσω διότι αυτός θα μπορούσε να έχει μεταδοτική ασθένεια ή παράνοια.
έφυγα απο εκει με την αίσθηση του θανάτου στην εικόνα του πεσμένου αλλοδαπού ανθρώπου.
πολλούς έχω δει έξω στο κρύο σε γωνίες κτιρίων επάνω σε χαρτόνια τυλιγμένοι με κουβέρτα ή βρώμικα ρουχα.
όποιος κυκλοφορει βράδυ στο κέντρο της πόλης μπορει να τους δει.
και οι αστυνόμοι που περιπολούν τους βλέπουν αλλά κάνουν πως δεν τους είδαν..

τι φταίει γι αυτους που είναι έτσι; νομίζω πως είναι πολλά τα προβλήματα και οι αιτίες αλλά λίγοι οι υπεύθυνοι.
και τι σχέση εχει τι θα ψηφίσω;
τι νόημα έχουν τα θέματα "τι θα ψηφίσετε;" μου φαίνονται εντελώς άχρηστες οι δημοσκοπήσεις που εχω δει στο φορουμ, δεν εχω απαντήσει σε καμία.
να φύγω απο την ελλάδα θελω, γι αυτό το σχέδιο δουλεύω καθημερινά,
δεν ειναι η πρωτη ούτε η τελευταια φορά που θα φυγω για κάπου και θα ξαναγυρίσω στην ελλάδα,

η ψήφος μου θα είναι τιμωρητική, κανένα απο τα κόμματα που κυβέρνησαν δεν θα την πάρει.
τα κόμματα και τα όργανα τους ψάχνουν ψήφους,
όσοι υποστηρίζουν κόμματα που κυβέρνησαν και κορόιδεψαν είναι άρρωστοι,
λυπάμαι είναι πολλοί οι άρρωστοι, δεν ειμαι γιατρός για βλαμμένους, μακριά απο εμένα.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Οκτ 2018, 21:19

Αποψη μου ειναι οτι θα πρέπει να έχουμε εκλογές
καθε εξι μήνες,τόσο ειναι το διάστημα που μια κυβέρνηση φαινεται \
αν παράγει έργο ή οχι, οι άχρηστοι,και οι ψεύτες να φεύγουν νωρις
οποτε αν κατορθώσουμε να το κάνουμε πράξη σε 4 με 5 χρονια θα εχουμε σοβαρες
κυβερνήσεις που θα παραγουν εργα. Και το σπουδαιότερο δεν θα μας κοροϊδεύουν