Αν οι λέξεις σε ένα λεξικό ορίζονται από άλλες λέξεις που υπάρχουν ήδη στο λεξικό δημιουργώντας μια κυκλική αναφορά (που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν καταλήγει πουθενά), τότε αυτό σημαίνει πως ο λόγος (τουλάχιστον ο γραπτός) δεν έχει συνέπεια ή πληρότητα;
Συγχωρέστε μου που γράφω σαν μαστουρωμένος, αλλά είμαι ήδη δεκατρείς ώρες μπροστά από τις οθόνες μου και προσπαθώ να σκοτώσω τον χρόνο που χάνω κατά το compilation
Λεξικά και κυκλικές αναφορές
-
itteithe
- Extreme poster

-
Γύπας
- Extreme poster

Re: Λεξικά και κυκλικές αναφορές
Ακριβώς. Δεν θα μπορούσε να έχει. Για φιλοσόφα το να δεις; Από ένα σημείο και μετά θα είναι μονότονα όλα μη σου πω ανύπαρκτα.
Δεν υπάρχει η αρχή ρε συ. Σημειακές πηγές είναι όλα.
Δεν υπάρχει η αρχή ρε συ. Σημειακές πηγές είναι όλα.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Λεξικά και κυκλικές αναφορές
itteithe έγραψε:Αν οι λέξεις σε ένα λεξικό ορίζονται από άλλες λέξεις που υπάρχουν ήδη στο λεξικό δημιουργώντας μια κυκλική αναφορά (που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν καταλήγει πουθενά), τότε αυτό σημαίνει πως ο λόγος (τουλάχιστον ο γραπτός) δεν έχει συνέπεια ή πληρότητα;
Συγχωρέστε μου που γράφω σαν μαστουρωμένος, αλλά είμαι ήδη δεκατρείς ώρες μπροστά από τις οθόνες μου και προσπαθώ να σκοτώσω τον χρόνο που χάνω κατά το compilation
E ναι, συμβαση ειναι οι λεξεις.
Συμφωνουμε οτι ο ταδε συνδιασμος λεξεων συμφωνει με το ταδε αντικειμενο
0 .