Τί συμβαίνει όταν μπάτσοι πάνε να πουλήσουν μαγκιά...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Τί συμβαίνει όταν μπάτσοι πάνε να πουλήσουν μαγκιά...

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Σεπ 2018, 19:46

....σε ταξιτζή που συμπτωματικά τυχαίνει να είναι και δικηγόρος.... :D

Εν συντομία: ένας οδηγός ταξί της Ούμπερ, που είναι δικηγόρος και δουλεύει παράλληλα και ως ταξιτζής, έτυχε -χωρις φυσικά να το γνωρίζει- να μεταφέρει με το ταξί κάποιους που κατηγορούνται για εμποριο ναρκωτικών. Τους σταματούν οι μπάτσοι και συλλαμβάνουν τους επιβάτες. Τότε ο ένας από αυτούς βλέπει την κάμερα που έχει στο αμάξι ο ταξιτζής και απαιτεί από αυτόν να την κλείσει. Αυτός λέει ότι είναι νόμιμο να καταγράφει μπάτσους εν ώρα καθήκοντος και αυτοί του πουλάνε παραμύθι για δήθεν "νέο νόμο" που απαγορεύει να καταγράφεις μπάτσους και ότι θα τον πάνε μπουζού. Πού να ήξεραν ότι ο ταξιτζής είναι και δικηγόρος.... :giggle02: :giggle02:

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΦΑΛΕΣ!! :xex4:

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τί συμβαίνει όταν μπάτσοι πάνε να πουλήσουν μαγκιά...

Δημοσίευσηαπό itteithe » 21 Σεπ 2018, 19:51

Από την άλλη είναι λυπηρό, γιατί ξέρεις πως αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του μπορεί -στην καλύτερη περίπτωση- να ήταν στην μπουζού. Στην χειρότερη με οχτώ σφαίρες στο στήθος.

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Σεπ 2018, 19:59

Σίγουρα.

Βασικά κόβουν φάτσες και αναλόγως πράττουν. Είδαν τώρα αυτόν ότι είναι ενας νεαρός οδηγός με απλό ντύσιμο, πού να φανταστούν ότι είναι δικηγόρος. Μόλις τους το ξεφουρνισε ότι είναι δικηγόρος και είδαν κιόλας ότι δεν μασάει, μαζεύτηκαν κι άρχισαν να μιλούν με το σεις και το σας και "καλέ εμείς δεν είπαμε ότι θα σε συλλάβουμε"... :LoL:

Όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει κάτι από την πραγματική ζωή, όπου στο τέλος μόνο πίπα δεν μου πρότειναν να μου πάρουν... :LoL:
3 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Σεπ 2018, 21:52

Adminović έγραψε:Σίγουρα.

Βασικά κόβουν φάτσες και αναλόγως πράττουν. Είδαν τώρα αυτόν ότι είναι ενας νεαρός οδηγός με απλό ντύσιμο, πού να φανταστούν ότι είναι δικηγόρος. Μόλις τους το ξεφουρνισε ότι είναι δικηγόρος και είδαν κιόλας ότι δεν μασάει, μαζεύτηκαν κι άρχισαν να μιλούν με το σεις και το σας και "καλέ εμείς δεν είπαμε ότι θα σε συλλάβουμε"... :LoL:

Όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει κάτι από την πραγματική ζωή, όπου στο τέλος μόνο πίπα δεν μου πρότειναν να μου πάρουν... :LoL:

Άλεξ ,θυμήθηκα τώρα πραγματική εμπειρία με την ομάδα "ΔΙΑΣ" το 2013. Γυρνάω εγώ σπίτι βράδυ μετά από μπάσκετ με φίλους με τη μπάλα στην αγκαλιά και ξαφνικά με περικυκλώνουν 3 μοτοσυκλέτες . Μου ζητούν σωματικό έλεγχο (αρνήθηκα) , και ταυτότητα ( λες και την είχα στο σορτσάκι),στο τέλος τρελάθηκα κι άρχισα τα εφεδριλίκια ( Λαχούρρρ) κι απαίτησα να πάμε διεύθυνση να τους κάνω αναφορά κι ΕΔΕ. ΈΦΥΓΑΑΝ ΛΕΜΕ :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 22:07

Στύγιος έγραψε: Άλεξ ,θυμήθηκα τώρα πραγματική εμπειρία με την ομάδα "ΔΙΑΣ" το 2013. Γυρνάω εγώ σπίτι βράδυ μετά από μπάσκετ με φίλους με τη μπάλα στην αγκαλιά και ξαφνικά με περικυκλώνουν 3 μοτοσυκλέτες . Μου ζητούν σωματικό έλεγχο (αρνήθηκα) , και ταυτότητα ( λες και την είχα στο σορτσάκι),στο τέλος τρελάθηκα κι άρχισα τα εφεδριλίκια ( Λαχούρρρ) κι απαίτησα να πάμε διεύθυνση να τους κάνω αναφορά κι ΕΔΕ. ΈΦΥΓΑΑΝ ΛΕΜΕ :s_cool

Σου χρησιμευσε και καπου το εφεδριλικι :D :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Σεπ 2018, 22:21

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε: Άλεξ ,θυμήθηκα τώρα πραγματική εμπειρία με την ομάδα "ΔΙΑΣ" το 2013. Γυρνάω εγώ σπίτι βράδυ μετά από μπάσκετ με φίλους με τη μπάλα στην αγκαλιά και ξαφνικά με περικυκλώνουν 3 μοτοσυκλέτες . Μου ζητούν σωματικό έλεγχο (αρνήθηκα) , και ταυτότητα ( λες και την είχα στο σορτσάκι),στο τέλος τρελάθηκα κι άρχισα τα εφεδριλίκια ( Λαχούρρρ) κι απαίτησα να πάμε διεύθυνση να τους κάνω αναφορά κι ΕΔΕ. ΈΦΥΓΑΑΝ ΛΕΜΕ :s_cool

Σου χρησιμευσε και καπου το εφεδριλικι :D :D

Το ωραίο ήταν που οι "παλιοί" βάλαν έναν νέοπα με κράνος να με "ψαρώσει" . "Βγάλτο το κράνος ρε μαλακισμένο,σε ανώτερο μιλάς" του είπα, μετά ζήτησα τα στοιχεία όλων ,οι 3 απ' τους 6 μου τα έδωσαν.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Σεπ 2018, 22:30

Το επιμύθιον είναι ότι έζησα κι εγώ πράγματα που πίστευα ότι συμβαίνουν μόνο στην Αμερική και το επεισόδιο μου κόστισε μετέπειτα ψυχολογικά για καιρό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 22:31

Γιατι εφαγες τετοιο πεσιμο ρε Στυξ? Καλα τους ξηγηθηκες.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Σεπ 2018, 22:42

Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι εφαγες τετοιο πεσιμο ρε Στυξ? Καλα τους ξηγηθηκες.

Δεν ξέρω ρε Λαχούρ ,το ξαφνικό και το απρόκλητο δεν μπορώ να το διαχειριστώ πλέον, κάποτε ίσως,τώρα μειώνονται οι αντοχές μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 22 Σεπ 2018, 00:10

Είδαν γερομπισμπίκη με σορτσάκι και μπάλα μπάσκετ να τριγυρνάει μόνος του μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και λένε δε μπορεί, ανώμαλος θα είναι. Ορθώς έπραξαν τα όργανα
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Κοινωνία”