Συμβιβασμός ή ηρωική έξοδος?
-
mitsokollias
Συμβιβασμός ή ηρωική έξοδος?
Φτάσαμε τελικά στις ημέρες που θα κριθούν όλα. Πώς βλέπετε να καταλήγει? Εγώ νομίζω ότι τελικά θα καταλήξουν σε κάποιο συμβιβασμό. Καλού κακού όμως ,έχω στο παντελόνι και κανα 2 χιλιάρικα για να μπορώ να κινηθώ αν γίνει το μπαμ.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Re: Συμβιβασμός ή ηρωική έξοδος?
Μονομερής συμβιβασμός εκ μέρους της Ελλάδας, νέα νεοφιλελεύθερα μέτρα περικοπών και ιδιωτικοποιήσεων υπέρ συμφερόντων συγκεκριμένων επιχειρηματιών, κατά προτίμηση με πολύ καλές σχέσεις με τους Οστρογότθους, πλήρης γελοιοποίηση τζίφρα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Μάλλον συμβιβασμός, δεδομένου ότι η έξοδος δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές, ενώ φαίνεται ενεργό ρόλο να έχουν και οι ΗΠΑ που επίσης δεν θέλουν έξοδο.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
mitsokollias
Δε νομίζω να μην έχει και κάποιο τυράκι το μενού. Αλλιώς θα το πάνε μέχρι τέλους (δημοψήφισμα-εκλογές).
Το χειρότερο -που είναι και πιθανότερο- είναι να πάνε πάλι σε κανένα μεταβατικό τσιρώτο για μερικούς μήνες με μανουριάσματα. Οσο τραβάει αυτό το νταραβέρι ,τόσο λιώνει η αγορά και δεν κινείται τίποτα. By the way χτες πήγα σούπερ μάρκετ και σε αρκετά είδη ,οι τιμές ήταν πάνω 20%. Πούλαγε μοσχάρι 2 ευρώ πιο ακριβά απ τον χασάπη. Τι διάολο?
Το χειρότερο -που είναι και πιθανότερο- είναι να πάνε πάλι σε κανένα μεταβατικό τσιρώτο για μερικούς μήνες με μανουριάσματα. Οσο τραβάει αυτό το νταραβέρι ,τόσο λιώνει η αγορά και δεν κινείται τίποτα. By the way χτες πήγα σούπερ μάρκετ και σε αρκετά είδη ,οι τιμές ήταν πάνω 20%. Πούλαγε μοσχάρι 2 ευρώ πιο ακριβά απ τον χασάπη. Τι διάολο?
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

mitsokollias έγραψε:Δε νομίζω να μην έχει και κάποιο τυράκι το μενού. Αλλιώς θα το πάνε μέχρι τέλους (δημοψήφισμα-εκλογές).
Αποκλείεται. Είναι δειλοί. Γαβ γαβ γαβ και από δαγκωματιές τίποτα. Η χθεσινή κίνηση του Μηλιού λέει πολλά...
0 .
-
mitsokollias
Και τι θα κάνουν ρε συ? Θα πουν μέα κούλπα ,ίδιος ΕΜΦΙΑ και για το 2015? Δύσκολο.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

mitsokollias έγραψε:Και τι θα κάνουν ρε συ? Θα πουν μέα κούλπα ,ίδιος ΕΜΦΙΑ και για το 2015? Δύσκολο.
Καθόλου δύσκολο, ο γκαπ πώς πήγε όλο χαρά Καστελόριζο; Ο ποίτσαμαν πώς είπε στη Δωροθέα για την αντιμνημονιακή του περίοδο το... θρυλικό "ουδείς αναμάρτητος"; Ο τζίφρας τώρα έπαιζε κρυφτούλι επί ένα δίμηνο αλλά ήρθε η δική του σειρά.
0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Συμβιβασμός.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
exomotis
- Chiprleader

Τους βλεπεις χαοτικε...
Aνυπομονοι ε?
Να βγουνε και σωστοι ο καθενας στην παπαρια του.
Aνυπομονοι ε?
Να βγουνε και σωστοι ο καθενας στην παπαρια του.

0 .