Τα σημερινα ΕΠΙΚΑΙΡΑ φιλοξενούν άρθρο μου στη σελίδα 48. Αναφέρομαι σε 4 δοκιμασίες που θα κρίνουν τις αντοχές της Ευρωπαικής Ένωσης.
α) Η κατάθεση του ιταλικού προυπολογισμού που αν αγνοήσει τους δημοσιονομικούς κανόνες και κινηθεί στη λογική των κοινωνικών ελαφρύνσεων θα φέρει την Ιταλία σε κρίσιμη σύγκρουση με Βερολίνο και Βρυξελες.
β) Οι ερχόμενες ευρωεκλογές που θα αλώσουν το Ευρωκοινοβούλιο με ευρωσκεπτικιστές και ακροδεξιούς.
γ) Ο οικονομικός πόλεμος του Τραμπ στην ΕΕ και ειδικά στη Γερμανία.
δ) Η ενδεχόμενη αναταραχή στα Βαλκάνια. (δημοψήφισμα Σκόπια, αλλαγές συνόρων μεταξύ Κόσσοβου και Σερβίας).
.
Οι 4 δοκιμασίες της ΕΕ σε άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Οι 4 δοκιμασίες της ΕΕ σε άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Οι 4 δοκιμασίες της ΕΕ σε άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
4σελιδο και παλι.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Όπως είχα προβλέψει στο άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, η ιταλική κυβερνηση τελικά τόλμησε να προωθήσει σημαντικές κοινωνικές παροχές στον προυπολογισμό του 2019. Δεν λογάριασε τις εισηγήσεις της ΕΕ που πίεζε για μείωση του ελλείμματος και προτίμησε τα κοινωνικά μέτρα ελάφρυνσης.
Η απάντηση των αγορών ήταν κάθετη πτώση στο ιταλικό χρηματιστήριο και άνοδος της απόδοσης των ομολόγων.
Η μάχη της Ιταλίας με το ιερατείο της ΕΕ ξεκίνησε.
.
Η απάντηση των αγορών ήταν κάθετη πτώση στο ιταλικό χρηματιστήριο και άνοδος της απόδοσης των ομολόγων.
Η μάχη της Ιταλίας με το ιερατείο της ΕΕ ξεκίνησε.
.
0 .
.
.
-
Διάδοχος
- Danchō

Προβλέπεται Ιταλοί στα τέσσερα και ακόμη μια μεγάλη νίκη - ρουτίνα για την Ανατολικογερμανίδα της καρδιάς μας.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
'71
- Crazy poster

Στα 4 δεν στήνεται η Ιταλία γιατί έχει μέγεθος,έχει πρόεδρο στην ΕΚΤ και πολλά άλλα.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Μα γι αυτό ακριβώς θα στηθεί στα τέσσερα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:δ) Η ενδεχόμενη αναταραχή στα Βαλκάνια. (δημοψήφισμα Σκόπια, αλλαγές συνόρων μεταξύ Κόσσοβου και Σερβίας).
.
Παλι δικαιώνεται ο πστης
Σερβία – Σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας στρατός/αστυνομία εξαιτίας του Κοσσόβου
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
sharp
- Basic poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Αρίστος έγραψε:δ) Η ενδεχόμενη αναταραχή στα Βαλκάνια. (δημοψήφισμα Σκόπια, αλλαγές συνόρων μεταξύ Κόσσοβου και Σερβίας).
.
Παλι δικαιώνεται ο πστης![]()
Σερβία – Σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας στρατός/αστυνομία εξαιτίας του Κοσσόβου
Τυχαίο που γίνεται τη μέρα που ψηφίζουν στα Σκόπια;
Τρέχω στο περίπτερο πριν εξαντληθεί!
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

....
0 .
.
.