Μιλησε πριν λιγο στον Χατζηνικολαου. Θα βαλω το αρχειο οταν βγει.
Χοντρες ηλιθιοτητες. Εξοργιστικα χοντρες ηλιθιοτητες. Και ειναι και νομικος, και καλα. Ειχαμε τον χοντρο συνταγματολογο, τωρα εχουμε δαυτον.
Πανουσης για Εξαρχεια και Νομικη
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Χαοτικός
-
ksmyrn
- Rookie poster

-
ksmyrn
- Rookie poster

Re: Πανουσης για Εξαρχεια και Νομικη
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Κάνε ένα ρεζουμέ.
Δεν κανει τιποτα η αστυνομια γιατι δεν θα εχει αποτελεσμα. Πρεπει ο καθε ενας να προστατεψει τα δικα του.
Αυτο ειναι το ρεζουμε. Καλως ηρθατε στην αναρχια

0 .
-
Χαοτικός
Είπε ότι είναι 7 άτομα και φυσικά μπορούν να παρέμβουν οι σύλλογοι όταν πρόκειται για 7 άτομα. Και θα έχουν ισχυροποιήσει τα αντανακλαστικά τους οι σύλλογοι και θα καλιεργηθεί μία κουλτούρα προστασίας του χώρου αλλά και οι εξωπανεπιστημιακοί θα μετράνε πιο καλά τη στάση τους. Αλλιώς πάω κι εγώ να το πω στη μαμά μου, το πιο εύκολο είναι.
0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Χαοτικός έγραψε:Είπε ότι είναι 7 άτομα και φυσικά μπορούν να παρέμβουν οι σύλλογοι όταν πρόκειται για 7 άτομα. Και θα έχουν ισχυροποιήσει τα αντανακλαστικά τους οι σύλλογοι και θα καλιεργηθεί μία κουλτούρα προστασίας του χώρου αλλά και οι εξωπανεπιστημιακοί θα μετράνε πιο καλά τη στάση τους. Αλλιώς πάω κι εγώ να το πω στη μαμά μου, το πιο εύκολο είναι.
Ναι να παρεμβουν.. τι εννοει; Αυτο ειπε και για τα εξαρχεια, οι πολιτες λεει ξερουν που ειναι οι υπαιτιοι... Ωραια πραματα....
0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Ο καμμενος αραγε τι ειπε για το θεμα; Θα ηθελα ν ακουσω την γνωμη του. Στηριζει πανουση ΄η το Συνταγμα το γραφουμε στην συγκεκριμενη περιπτωση. ο τσιπρας παντως ειχε πει οτι υπακουει στο συνταγμα, αλλα φαινεται εχει εξαιρεσεις που δεν ειπε ΄η του βγαινουν ον δε φλα¨ι
0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Επανερχομαι γιατι μου την σπαει η αδικια. Εδω και μερες ολο κανουν ζημιες και καινε οι "αναρχικοι" στην Αθηνα και τους αφηνουν. Στις Σκουριες ομως, εκει δεν ειναι Εξαρχεια, η αστυνομια εκανε επεμβαση. Εκει ο πανουσης δεν εδωσε εντολη την αστυνομια να παρακολουθει μονο; Ας αφησουν τους εργαζομενους με τους αλλους να παιξουν ξυλο και ο νικητης νικησε. Γιατι το κανουν στην Αθηνα και οχι στις Σκουριες;
0 .