Διακοπές 2018
-
Nostalgia
- Basic poster

Διακοπές 2018
Που πηγατε ή που θα πάτε το 2018;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Nostalgia
- Basic poster

Re: Διακοπές 2018
Απριλιο πηγα Ρωμη, αρχες Αυγουστου Βερολινο στην αδερφη μου. I Love Berlin....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Διάδοχος
- Danchō

Nostalgia έγραψε:Απριλιο πηγα Ρωμη, αρχες Αυγουστου Βερολινο στην αδερφη μου. I Love Berlin....
Αίσχος πόλη.
Το μόνο καλό που έχει είναι τα μουσεία. Απο κει και πέρα, βρωμιά παντού και οι πιο πεταμένοι Γερμανοί ως κάτοικοι.
Για τουρισμό λίγων ημερών, αν είσαι χίπστερ ή 20χρονος φοιτητής που θέλει πάρτι απλύτων, είναι καλό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Nostalgia
- Basic poster

Αν θυμαμαι, παλια εκει δεν εμενες; Ειχαμε πιασει κουβεντα στο .......
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Nostalgia
- Basic poster

Δεν ξερω τι λετε, εμενα μου αρεσει πολυ. Και δεν ειμαι ουτε χιπστερ, ουτε παρτυ ανιμαλ....
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Oχι οντως το Δ. Βερολινο ηταν το αντιστοιχο Σαν Φρανσισκο της Ευρωπης στα 60s. Εχει δικιο ο ΔΘ.
0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

Καθολου δεν με απασχολει, εμενα μου αρεσει το Βερολινο, τι δεν καταλαβαινετε;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν εχω αποψη για το Βερολινο, δεν εχω παει ποτε, αν και οσοι εχουν παει λενε καλα λογια. Εγω σχολιαζω την πλευρα της χιπστεροσυνης, δεν λεω οτι ειναι ασχημη πολη. Αυτο το πε ο ΔΘ.
1 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Nostalgia έγραψε:Δεν ξερω τι λετε, εμενα μου αρεσει πολυ. Και δεν ειμαι ουτε χιπστερ, ουτε παρτυ ανιμαλ....
Τι ακριβώς σου άρεσε;
Λαχουρένιος έγραψε:Oχι οντως το Δ. Βερολινο ηταν το αντιστοιχο Σαν Φρανσισκο της Ευρωπης στα 60s. Εχει δικιο ο ΔΘ.
Και το Δυτικό Βερολίνο για τα πανηγύρια είναι. Το Βερολίνο, πλην του πολύ στενού ιστορικού κέντρου, είναι τα Εξάρχεια της Ευρώπης. Δρέσδη και Λειψία που έχω επίσης μείνει, είναι καλύτερες πόλεις. Για Νότια Γερμανία δεν το συζητάμε, το ίδιο πράγμα με Ελβετία σε υποδομές και γενικότερο επίπεδο ζωής.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»