Αλωπεκία ή καράφλα
-
Στύγιος
Αλωπεκία ή καράφλα
50αρίζω οσονούπω , ο κουρέας το παρατήρησε πρώτος και τελευταία κι εγώ στη κορυφή του κεφαλιού. " Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας" 

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Γυροειδής αλωπεκία
Από το άγχος είναι.
Το είχε πάθει ο πατέρας μου σε περίοδο εντονου στρες και μετά επανήλθε.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
itteithe
- Extreme poster

Re: Αλωπεκία ή καράφλα
Τρίχες (no pun intended). Το κοντάρι που κρατάει τη σημαία, δεν έχει ανάγκη τη σημαία. Θα μείνει όρθιο κι ας πέσει χάμου η σημαία.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Στύγιος
Re: Γυροειδής αλωπεκία
Adminović έγραψε:Από το άγχος είναι.
Μακάρι, γιατί βλέπω τον πατέρα μου που είχε πάντα πλούσιο μαλλί και τώρα στα 80 έχει συγκεκριμένα σημεία καραφλίασης και όσο πάω του μοιάζω.
Σκασίλα μου, τουλάχιστον πρόλαβα ως φοιτητής να αφήσω μακρί μαλλί και γένια αλά Ιησούς

0 .
-
Στύγιος
Μια με το γόνατο , μια με την καράφλα ,για πέταμα είμαι ο πούστης ,ευτυχώς που θα κάνω κόρη να με προσέχει στα γεράματα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Μια με το γόνατο , μια με την καράφλα ,για πέταμα είμαι ο πούστης ,ευτυχώς που θα κάνω κόρη να με προσέχει στα γεράματα.
.gif)
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Νομιζα πως αν μεχρι μια ηλικια δεν καραφλιασεις, δεν καραφλιαζεις ποτε.
Μύθος

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Μια με το γόνατο , μια με την καράφλα ,για πέταμα είμαι ο πούστης ,ευτυχώς που θα κάνω κόρη να με προσέχει στα γεράματα.
![]()
![]()
Να πα να γαμηθείς ,μετά συγχωρήσεως

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Η γυροειδής αλωπεκία, την οποία ανέφερες αρχικά, είναι πολύ συγκεκριμένη παθηση και οφείλεται στο άγχος και μπορεί να σου πέφτουν και τα γένια ακόμα ή οι τρίχες στο σώμα.
Η καράφλα είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από τα γονίδια. Οι περισσότεροι άντρες, μετά κάποια ηλικία, χάνουν ένα μέρος του μαλλιου τους. Εμένα ο φάδερ τα έχει όλα και ο παππούς το ίδιο. Οπότε, υποθέτω ότι από γονίδια πάω καλά.
Η καράφλα είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από τα γονίδια. Οι περισσότεροι άντρες, μετά κάποια ηλικία, χάνουν ένα μέρος του μαλλιου τους. Εμένα ο φάδερ τα έχει όλα και ο παππούς το ίδιο. Οπότε, υποθέτω ότι από γονίδια πάω καλά.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!