To facebook μπλοκάρει άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου κατά του ναζισμού

Κοινωνικά θέματα.
pan
Extreme poster
Extreme poster

To facebook μπλοκάρει άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου κατά του ναζισμού

Δημοσίευσηαπό pan » 05 Ιουν 2018, 00:47

Σήμερα, Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στις 2 το μεσημέρι το facebook μετά από αιτήματα που δέχτηκε – από ποιους άραγε; – μπλόκαρε το προφίλ «Νίκος Μπογιόπουλος» εξαφανίζοντας ταυτόχρονα την ανάρτηση με τίτλο «Τι κάνατε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;» που είναι άρθρο δημοσιευμένο στον «Ημεροδρόμο» (εδώ: http://www.imerodromos.gr/ti-kanate-sth ... giopoyloy/)

Ταυτόχρονα το facebook μπλόκαρε την σελίδα «Μπογιόπουλος Νίκος» για 24 ώρες και παράλληλα στη φωτογραφία που συνοδεύει το συγκεκριμένο κείμενο έριξε «μαύρο» με τη σημείωση ότι «η φωτογραφία αυτή μπορεί να δείχνει βίαιο ή σκληρό περιεχόμενο»:

Το facebook, ενημέρωσε τον διαχειριστή της σελίδας, δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση: «Παραβιάζει τους όρους λειτουργία του».
ΕικόναΜάλιστα, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη ανάρτηση θα ακολουθήσουν νέες κυρώσεις.

Το μήνυμα που απέστειλε το facebook, σύμφωνα με το οποίο το αντιναζιστικό άρθρο παραβιάζει τους «όρους λειτουργίας του», είναι το παρακάτω:

Ποιοι φοβούνται την Ιστορία; Ποιοι τρέμουν μπροστά στην αλήθεια; Ποιοι επιδιώκουν να «θαφτούν» τα εγκλήματα του ναζισμού; Ποιοι θέλουν να σβήσουν τα ίχνη που συνδέουν τους χιτλερικούς φονιάδες της Βέρμαχτ με τους ιδεολογικούς απογόνους τους, της Χρυσής Αυγής; Ποιοι επιθυμούν να ξεχαστεί η φρίκη της Κανδάνου;

Σημειώνουμε:

α. Το άρθρο αναφέρεται σε ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

β. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο αποτελούν πολύτιμα ιστορικά ντοκουμέντα της θηριωδίας. Ειδικά η μια φωτογραφία (την οποία και δημοσιεύουμε ξανά παραπάνω) είναι από τα ιστορικά τεκμήρια της ναζιστικής κτηνωδίας. Πρόκειται για φωτογραφία του Franz Peter Weixler που ήταν ο πολεμικός ανταποκριτής της Βέρμαχτ που φωτογράφισε την εκτέλεση στο Κοντομαρί. Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο ο ναζί ρίχνει την χαριστική βολή.

γ. Αναρωτιέται κανείς ποιοι ακριβώς όροι λειτουργίας του facebook παραβιάζονται από άρθρα και φωτογραφίες – ιστορικά ντοκουμέντα που υπενθυμίζουν τη θηριωδία του ναζισμού και αποκαλύπτουν τους σύγχρονους απογόνους των Ες Ες.

Εικόνα

Εικόνα

http://www.imerodromos.gr/to-facebook-m ... -nazismoy/
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: To facebook μπλοκάρει άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου κατά του ναζισμού

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 05 Ιουν 2018, 01:46

Α εδω έχει δίκιο το φεισμπουκ. Τι δουλειά έχουν τώρα ανάμεσα στις ποδοσέλφι και τις βυζοσέλφι με φόντο το απέραντο και ξένοιαστο γαλάζιο του Ιούνη κάτι σκατοπτώματα που ούτε καν τα θυμάται κανείς πια.... όχι μόνο χαλάει το πρεστίζ της κομιούνιτι αλλά μετά απ την ταραχή τους άντε να τραβήξουν σέλφι που να μην είναι κουνημένες και φλου οι άμοιροι οι χρήστες...... :s_no
2 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιουν 2018, 05:45

Είναι εντυπωσιακή η αντίθεση αντιμετώπισης περιπτώσεων, Εχτές έτυχε να είμαι στο Ηρώδου Αττικού και να παρακολουθήσω την παράσταση Ναμπούκκο. Η αρχική παράσταση αναφέρεται στο δράμα του βασιλιά των Ασσυρίων, όμως η σκηνοθετική παρέμβαση αφορούσε το δράμα του λαού των Εβραίων από το ναζισμό. Κάνοντας την σύγκριση αυτή μου κάνει τρομερή εντύπωση η συγκυρία όπου ανέβηκε η παράσταση και κάπου εδώ μου έρχεται στο μυαλό το εξής ερώτημα. Ναι, φυσικά δεν μπορεί η ανθρωπότητα να αποδεχτεί ή να ξεχάσει τα ιστορικά εγκλήματα από το ναζισμό κατά των Εβραίων, όμως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δυστυχώς δεν υπήρχαν μόνο Εβραίοι θύματα, υπήρχαν και πολλές άλλες εθνικότητες, Έλληνες, Πολωνοί κλπ,

Γιατί λοιπόν όταν γίνεται αναφορά στην τραγωδία των θυμάτων μένει μόνο το έθνος των Εβραίων σαν λαός που υπέστη τέτοια τραγωδία;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιουν 2018, 07:36

Φέρτε τον εδώ.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 05 Ιουν 2018, 09:00

vallon έγραψε:Είναι εντυπωσιακή η αντίθεση αντιμετώπισης περιπτώσεων, Εχτές έτυχε να είμαι στο Ηρώδου Αττικού και να παρακολουθήσω την παράσταση Ναμπούκκο. Η αρχική παράσταση αναφέρεται στο δράμα του βασιλιά των Ασσυρίων, όμως η σκηνοθετική παρέμβαση αφορούσε το δράμα του λαού των Εβραίων από το ναζισμό. Κάνοντας την σύγκριση αυτή μου κάνει τρομερή εντύπωση η συγκυρία όπου ανέβηκε η παράσταση και κάπου εδώ μου έρχεται στο μυαλό το εξής ερώτημα. Ναι, φυσικά δεν μπορεί η ανθρωπότητα να αποδεχτεί ή να ξεχάσει τα ιστορικά εγκλήματα από το ναζισμό κατά των Εβραίων, όμως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δυστυχώς δεν υπήρχαν μόνο Εβραίοι θύματα, υπήρχαν και πολλές άλλες εθνικότητες, Έλληνες, Πολωνοί κλπ,

Γιατί λοιπόν όταν γίνεται αναφορά στην τραγωδία των θυμάτων μένει μόνο το έθνος των Εβραίων σαν λαός που υπέστη τέτοια τραγωδία;

Η αλήθεια είναι πως σε αριθμούς οι Ρώσοι πρέπει να έχουν θρηνήσει περισσότερα θύματα εντός των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Παρ' όλ' αυτά, μόνο οι Εβραίοι, οι ομοφυλόφιλοι και οι τσιγγάνοι στάλθηκαν στα στρατόπεδα για τη ράτσα τους και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, με σκοπό να εξοντωθούν. Οι υπόλοιποι ήταν είτε αντιστασιακοί, είτε αιχμάλωτοι πολέμου. Δηλαδή το να είσαι Έλληνας η Πολωνός δεν ήταν αυτόματη αιτία για να σε στείλουν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, αν δεν ήσουν αντιστασιακός ή Εβραίος. Ας με διορθώσουν και οι νέρντουλες της ιστορίας, γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για τα παραπάνω.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριάρης » 05 Ιουν 2018, 10:07

Τραγικό τυπάκι ο Μπογιόμπουλος,κενολόγος από τους λίγους,γραφικός και με μάτι να γυαλίζει όπως όλοι οι κομμουνιστες.Είναι πολιτική αντιπράθεση με τον Κασιδιάρη ρε αστείε τύπε, τα πτώματα των Γερμανών;Προπαγάνδα του κώλου είναι.Στην τελική τα κομμούνια έφαγαν δεκαπλάσιους και υποτίθεται πως δεν ήταν στρατός κατοχής,παρά Ελληνες, θα ήταν δίκαιο να σου χρεώσει κάποιος ρε σαχλαμάρα, τους φόνους αυτούς;Ίσως και ναι, γιατί το κόμμα αυτό ποτέ δεν ζήτησε μια συγνώμη, πέρα από το συνεδριο του 45(σημ. Ο Ν.Ζαχαριάδης καταδίκασε εγκλήματα της ΟΠΛΑ και εξτρεμισμό στα Δεκεμβριάνα, ενω η Χατζηβασιλείου στην ίδια περίοδο είπε κάναμε τόσες ακρότητες, που η συμφιλίωση είναι αδύνατη)
Το μόνο που του αναγνωρίζω είναι πως στο ντύσιμο έχει επιρροές από τον Χάρι και δεν γυρνά σαν λέτσος.
3 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιουν 2018, 10:25

Καλώς το μπλόκαρε, αλλά δεν πρέπει να περιορίζεται στα αντιναζιστικά. Όλα πρέπει να του τα μπλοκάρει. Πρόκειται περί ανυπόφορου σπασαρχίδη
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2018, 10:44

Εμένα πάντως ποτέ το φέισμπουκ δεν μου μπλόκαρε τίποτα. Τι το πουλί μου έχω ανεβάσει, τι τον κώλο της γκόμενας, πότε τρώω, πότε κοιμάμαι, πότε και που πάω τσάρκες, ακόμα και πότε κλάνω και χέζω γράφω με απόλυτη ελευθερία.
Και όποτε έχω βρίσει τους κομμουνιστές, γιατί στο φέισμπουκ είμαι πατριώτης και αντικομμουνιστής, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. :fico:
:reklas:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 05 Ιουν 2018, 11:34

αυτο που ειπε ο υπερκουλ.

αν και γενικως προτιμω να μη φιμωνεται κανενας. τετοια σουργελα, ο καλυτερος τροπος να τα αντιμετωπισεις ειναι να τα αφησεις να μιλανε και να αυτοεξευτιλιζονται.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιουν 2018, 11:48

asevastos έγραψε:αυτο που ειπε ο υπερκουλ.

αν και γενικως προτιμω να μη φιμωνεται κανενας. τετοια σουργελα, ο καλυτερος τροπος να τα αντιμετωπισεις ειναι να τα αφησεις να μιλανε και να αυτοεξευτιλιζονται.

Γιατί νομίζεις ότι σε αφήνουν να γράφεις εδώ? Πάντως τέτοια ζήλια για τον πετυχημένο δημοσιογράφο ,συγγραφέα και επιχειρηματία Μπογιόπουλο ,την περίμενα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”