Εκτίναξη στις τιμές των ακινήτων;

Οικονομικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Εκτίναξη στις τιμές των ακινήτων;

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Ιουν 2018, 07:11

Χαλαρώνουν τα cc από το νέο μήνα και δεν ξέρω αν συνδέεται αυτό το γεγονός με το ότι αν ψάξει κανείς στην ΧΕ για αγορά σπιτιού, θα δει ότι οι τιμές "αναπροσαρμόστηκαν" πολύ γρήγορα ειδικά στις καλές περιοχές.
Τα 230 με 250 για σπίτι 10 με 120 τετραγωνικά από το 2000 και μετά είναι σύνηθες ποσό. Για για καλές περιοχές πχ Μαρούσι ή Χαλάνδρι.
Πέρασε μάλλον ο καλός καιρός που παρακάλαγαν οι μεσίτες να βρουν αγοραστή, προφανώς έρχονται κεφάλαια απ έξω γιατί οι μέσα δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να καλύψουν τέτοια ποσά.

Συμφωνείτε στο ότι οι τιμές αυτές θα κατέβουν καθώς μετά την πρώτη αισιοδοξία θα καταλαγιάσει ο θόρυβος και θα ισορροπήσει η αγορά ;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Εκτίναξη στις τιμές των ακινήτων;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 01 Ιουν 2018, 09:23

Ό,τι έχεις για πούλημα, δώσ' το φέτος.

Του χρόνου θα το μετανιώσεις. :D ;)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 01 Ιουν 2018, 09:28

vallon έγραψε:Χαλαρώνουν τα cc από το νέο μήνα και δεν ξέρω αν συνδέεται αυτό το γεγονός με το ότι αν ψάξει κανείς στην ΧΕ για αγορά σπιτιού, θα δει ότι οι τιμές "αναπροσαρμόστηκαν" πολύ γρήγορα ειδικά στις καλές περιοχές.
Τα 230 με 250 για σπίτι 10 με 120 τετραγωνικά από το 2000 και μετά είναι σύνηθες ποσό. Για για καλές περιοχές πχ Μαρούσι ή Χαλάνδρι.
Πέρασε μάλλον ο καλός καιρός που παρακάλαγαν οι μεσίτες να βρουν αγοραστή, προφανώς έρχονται κεφάλαια απ έξω γιατί οι μέσα δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να καλύψουν τέτοια ποσά.

Συμφωνείτε στο ότι οι τιμές αυτές θα κατέβουν καθώς μετά την πρώτη αισιοδοξία θα καταλαγιάσει ο θόρυβος και θα ισορροπήσει η αγορά ;

Όχι ,αν δεν σκάσει κάτι απρόοπτο απλά θα τσιμπήσουν οι τιμές και σε περιοχές που ακόμη παραμένουν χαμηλά.
Μην ξεχνάς ότι και τα 2,2-2,5 χιλιάρικα το τετραγωνικό στις περιοχές που λες ,παραμένουν 20-30% χαμηλότερα απ το 2010.
Βλέπεις έχουν τσιμπήσει προς τα επάνω και τα ενοίκια συν το airbnb που άρχισαν να ξανασυμφέρουν οι επενδύσεις σε σπίτια. Εκεί που υπάρχουν ευκαιρίες είναι τα καταστήματα διότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και έχουν τσιμπημένο ΕΝΦΙΑ.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Ιουν 2018, 09:42

τέλος λοιπόν η φτηνή εποχή για τα σπίτια
μου αρέσει που νόμιζα ότι ήταν υπερτιμημένα στις τιμές του 2010...
Αναφορικά με τα ενοίκια πράγματα έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν, ωστόσο πιστεύω ότι στις μέρες μας είναι καλύτερα να έχεις τακτικό και τίμιο ενοικιαστή παρά να κυνηγάς το παραπάνω κέρδος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Οικονομία”