Προστασία προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητα - εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία

Θέματα γενικότερου νομικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Προστασία προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητα - εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Μάιος 2018, 01:54

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Αυτή η προοπτική ωστόσο φρενάρει από την ιστορική επίδοση του Κινήματος των 5 Αστέρων (M5S), που αναδεικνύεται σε πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα με σκορ που μέχρι στιγμής υπερβαίνει το 31%.

.

Στο .... ανεβασα πριν μερικους μηνες ηχογραφημενη συζητηση μου με στελεχος εξαγωγικης Ιταλικης εταιρειας και οπαδο του Γκριλο
Η συζητηση μας εγινε καθως γυρνουσαμε απο Τυρναβο προς Κατερινη

Σε αυτην την συζητηση ο Ιταλος οπαδος του Γκριλο εξηγουσε με λετπομερειες γιατι ο συγκεκριμενος πολιτικος δεν θα επιδιωξει ουτε τηην επιστροφη σε εθνικο νομισμα ουτε την εξοδο απο την Ευρωζωνη ουτε το τελος της λιτοτητος

viewtopic.php?f=5&t=7039&p=133294&hilit=%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7#p133294

Θα παρακαλούσα τον χρήστη με το ψευδώνυμο "ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ", εάν βέβαια έχει την ευγενή καλοσύνη, να μας γράψει λίγα πράγματα για το πως εξασφάλισε την άδεια για καταγραφή με τεχνικά μέσα ιδιωτικής συνομιλίας πολιτικού περιεχομένου με πολίτη της ΕΕ, όπως επίσης πως κατόπιν εξασφάλισε την άδειά του για δημοσιοποίησή της στο διαδίκτυο.

Μιας και έχει την εμπειρία με το θέμα, θα ήταν καλό να ενημερώσει τους αναγνώστες του φόρουμ, έτσι ώστε αν κάποτε χρειαστεί να μπορέσουν και αυτοί να καταγράψουν και να δημοσιοποιήσουν ιδιωτικές συνομιλίες χωρίς να έχουν τον φόβο να αντιμετωπίσουν κάποιου είδους ποινικό ή αστικό θέμα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Προστασία προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητα - εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Μάιος 2018, 04:43

Διάδοχος έγραψε:Θα παρακαλούσα τον χρήστη με το ψευδώνυμο "ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ", εάν βέβαια έχει την ευγενή καλοσύνη.

Oχι δεν εχω την ευγενη καλοσυνη
Παρακαλα καποιον αλλον.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Προστασία προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητα - εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Μάιος 2018, 10:50

Η ηχογράφηση συνομιλίας είναι παράνομη, εκτός κι αν έχει ενημερωθεί προφορικά ο καταγραφόμενος και έχει συμφωνήσει στην καταγραφή, η οποία αποδεικνύεται από την προφορικά καταγεγγραμμένη ερώτηση του καταγραφέα προς τον καταγραφόμενο αν συμφωνεί ή όχι με την καταγραφή, όπως και η προφορικά καταγεγγραμένη αρνητική ή θετική απάντηση του καταγραφόμενου. Αν υπάρξει αντίρρηση η όποια καταγραφή θεωρείται παράνομη και δεν στέκει ως αποδεικτικό στοιχείο ούτε μπορεί να δημοσιοποιηθεί γιατί θεωρείται ιδιωτική συζήτηση.
Σε κάθε άλλη περίπτωση αν θέλει ο παράνομα καταγραφόμενος σε τρέχει μέχρι να βγάλει ο κώλος σου σπίθες.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Μάιος 2018, 19:39

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η ηχογράφηση συνομιλίας είναι παράνομη, εκτός κι αν έχει ενημερωθεί προφορικά ο καταγραφόμενος και έχει συμφωνήσει στην καταγραφή, η οποία αποδεικνύεται από την προφορικά καταγεγγραμμένη ερώτηση του καταγραφέα προς τον καταγραφόμενο αν συμφωνεί ή όχι με την καταγραφή, όπως και η προφορικά καταγεγγραμένη αρνητική ή θετική απάντηση του καταγραφόμενου. Αν υπάρξει αντίρρηση η όποια καταγραφή θεωρείται παράνομη και δεν στέκει ως αποδεικτικό στοιχείο ούτε μπορεί να δημοσιοποιηθεί γιατί θεωρείται ιδιωτική συζήτηση.

Σίγουρα ο τύπος πίσω απο το ψευδώνυμο Γιάννις Γιαννόπουλος έπραξε τα παραπάνω πριν καταγράψει τον Ιταλό και έπειτα δημοσιοποιήσει την συνομιλία τους.

Δεν πιστεύω να είναι ένα άρρωστο εγκληματικό ψυχάκι που καταγράφει ιδιωτικές συζητήσεις και τις δημοσιοποιεί στα φόρα χωρίς ρητή άδεια απο τον συνομιλητή.

Ότι καταγράφει ιδιωτικές συνομιλίες και τις δημοσιεύει πάντως, είναι δεδομένο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Μάιος 2018, 20:26

Εχει δημιουργηθει η αμυδρη εντυπωση οτι το θεμα σου ειμαι εγω και οχι η προστασια προσωπικων δεδομενων και η ιδιωτικοτητα
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Μάιος 2018, 20:33

Έχεις καταστήσει ξεκάθαρο ότι καταγράφεις και δημοσιεύεις ιδιωτικές συνομιλίες.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τσινάς όταν το αναφέρει κάποιος.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Μάιος 2018, 05:09

Μπα δεν εχω καταστησει τιποτα τετοιο σαφες
Ειναι δικη σου υποθεση
Ειναι σαφες οτι εχω καταγραψει μια συνομιλια στην οποια συμμετειχα εγω και ενας αλλος.
Αυτο γνωριζεις μονο.Τιποτα περισσοτερο.
Επισης ειναι σαφες οτι δεν το αναφερεις απλα αλλα υποθετεις με βαση αυτο διαφορα πραγματα τα οποια εγω ουδεποτε εχω γραψει(αφου πρωτα ψευδως εγραφες οτι εγω τα ομολογησα)
Επισης ειναι σαφες οτι δεν το αναφερεις απλα αλλα ειναι το βασικο σου θεμα
Αναφερεσαι συνεχως και εμμονικα σε αυτο και δεν βλεπω να γραφεις τελικα για το θεμα για το οποιο ανοιξεις δηθεν το νημα
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Μάιος 2018, 06:06

Για να μην ξεχνιομαστε εχω αρχισει να αναρωτιεμαι τι κανεις ακομη εδω μεσα μετα τα ψευδη και συκοφαντικα σου σχολια
Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι το μοναδικο μετρο που σου επιβληθηκε ηταν διαγραφη σχολιων
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Μάιος 2018, 14:58

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Μπα δεν εχω καταστησει τιποτα τετοιο σαφες
Ειναι δικη σου υποθεση
Ειναι σαφες οτι εχω καταγραψει μια συνομιλια στην οποια συμμετειχα εγω και ενας αλλος.
Αυτο γνωριζεις μονο.Τιποτα περισσοτερο.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Στο .... ανεβασα πριν μερικους μηνες ηχογραφημενη συζητηση μου με στελεχος εξαγωγικης Ιταλικης εταιρειας και οπαδο του Γκριλο
Η συζητηση μας εγινε καθως γυρνουσαμε απο Τυρναβο προς Κατερινη

Σε αυτην την συζητηση ο Ιταλος οπαδος του Γκριλο εξηγουσε με λετπομερειες γιατι ο συγκεκριμενος πολιτικος δεν θα επιδιωξει ουτε τηην επιστροφη σε εθνικο νομισμα ουτε την εξοδο απο την Ευρωζωνη ουτε το τελος της λιτοτητος

viewtopic.php?f=5&t=7039&p=133294&hilit=%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7#p133294

Κατέστησες σαφές ότι ηχογράφησες ιδιωτική συνομιλία και την δημοσίευσες στο διαδίκτυο. Αυτά γνωρίζω επί του συγκεκριμενου θέματος, γιατί αυτά κατέθεσες εδώ μέσα και μπορεί να διαβάσει ο καθένας στην παραπάνω παραπομπή δημοσίευσής σου.

Παρατηρώ επίσης ότι τεχνηέντως και με ιδιαίτερη αγωνία προσπαθείς να αποφύγεις να αναφερθείς στο ότι ζήτησες την ρητή άδεια του συνομιλητή σου για την ηχογράφηση και έπειτα δημοσίευση στο διαδίκτυο της ιδιωτικής σας συζήτησης.

Παραπέρα, γνωρίζω την εν γένει περίεργη διαδικτυακή συμπεριφορά σου, με καταγραφές δημοσιεύσεων διαφόρων με screenshots , ανάσυρση δημοσιεύσεων τους απο το παρελθόν, εμμονές με συγκεκριμένους χρήστες και καταδίωξή τους (stalking), θέση επίμονα ερωτήσεων δίκην ανάκρισης με συνεχή ποστς το ένα πίσω απο το άλλο (4,5 στη σειρά) κλπ κλπ.

Όσο για το άλλο το τελευταίο που αναρωτιέσαι, θα αναρωτιέσαι μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
1 .

Επιστροφή σε “Νομική Επιστήμη”