Στην Ελλάδα δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα, στην Ευρώπη με ξεσκίζει. Δυό μέρες τώρα έχω ξοδέψει άπειρα μεγάλα πακέτα χαρτομάντηλα, μύξα και δάκρυα δίχως τέλος

Διάδοχος έγραψε:Τιναφτόρε...![]()
Στην Ελλάδα δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα, στην Ευρώπη με ξεσκίζει. Δυό μέρες τώρα έχω ξοδέψει άπειρα μεγάλα πακέτα χαρτομάντηλα, μύξα και δάκρυα δίχως τέλος

ВладимирВладимирович έγραψε:Βρε φετος και στην Ελλαδα η αλλεργια χτυπαει, πολυς κοσμος που ποτε δεν ειχε πρόβλημα το παθαινει. Μερικοι λενε ότι είναι από την αφρικανικη σκονη αλλα εγω χλωμο το βλεπω, που είναι η Αφρικη και που η Σαλονικη...
Προσωπικα εφω δεν είμαι αλλεργικος αλλα η συζυγος μου εδώ και 2-3 βδομάδες είναι με τα χαπια.

Αυτό που σου λέει είναι σωστό. Οταν ήμουν νέος είχα φοβερή αλλεργία από την οποία απαλλάχθηκα με θεραπεία όταν ήμουν 23 ετών. Ομως όταν πάω στο εξωτερικό μου συμβαίνουν κάποια κωμικά περιστατικά.Διάδοχος έγραψε:Μάλωσα με την γιατρό σήμερα το πρωί. Την λέω ότι εγώ ποτέ δεν είχα αλλεργίες και τέτοια. Με λέει ότι η γύρη απο χώρα σε χώρα διαφέρει. Τις προηγούμενες χρονιές άνοιξη, είχα λίγες μέρες ένα λάητ μύξωμα και δάκρυσμα, αλλά φέτος είναι ανυπόφορη κατάσταση. Χτές βράδι πάτησα το πόδι εδώ, και γυρνώντας σπίτι ένιωθα να μου καίει τα ρουθούνια η μυρωδιά απο το γρασίδι και γενικά τα χορτάρια. Το βράδι κόντεψα να σκάσωВладимирВладимирович έγραψε:Βρε φετος και στην Ελλαδα η αλλεργια χτυπαει, πολυς κοσμος που ποτε δεν ειχε πρόβλημα το παθαινει. Μερικοι λενε ότι είναι από την αφρικανικη σκονη αλλα εγω χλωμο το βλεπω, που είναι η Αφρικη και που η Σαλονικη...
Προσωπικα εφω δεν είμαι αλλεργικος αλλα η συζυγος μου εδώ και 2-3 βδομάδες είναι με τα χαπια.