Ιn his brief 7-month tenure as finance minister of Greece, Yanis Varoufakis became one of the most prominent figures in Europe, as the leader of the newly elected radical left government’s negotiations with its lenders, the European Central Bank (ECB), the International Monetary Fund (IMF) and the European Commission, collectively known as the troika. When the government’s attempt at reaching an agreement that would change the harsh austerity terms imposed on Greece in the previous bailouts failed, Varoufakis left two conflicting legacies: as a modern European folk hero to some and as the sign of utter destruction to others.
The Yanis Varoufakis thread
-
Διάδοχος
- Danchō

The Yanis Varoufakis thread
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Re: The Yanis Varoufakis thread
ειτε διαβαζεις καθημερινη ειτε αυγη το ιδιο ειναι
ακους Αριστο?.gif)
εχω ταυτισει στο μυαλο μου την παρουσια του βαρουφακερ με αυτη του Λαχουρ
καλο το ενα απο τα δυο γκομενακια
ακους Αριστο?
.gif)

1 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

Re: The Yanis Varoufakis thread
Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ειτε διαβαζεις καθημερινη ειτε αυγη το ιδιο ειναι
ακους Αριστο?
η Αυγή έκανε και μια συνεργασία με την Le Monde σχετικά με ένα ένθετο για τα παιδαγωγικά..
η Καθημερινή του Αφραγκούζου τι έκανε; είχε συντάκτη τον Δελαστίκ του ΠΡΙΝ και καθάρισε;;
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....