Το πολυαγαπημένο μου τζιν από την πολυχρησία φθάρθηκε στο γόνατο και σκίστηκε. Τώρα ετοιμάζεται και το άλλο.
Δεν έχω ξαναφορέσει ποτέ στη ζωή μου σκισμένο τζιν και υπό άλλες συνθήκες θα το πετούσα αλλά πρώτον είναι το αγαπημένο μου και δεύτερον δεν μου περισσεύουν τώρα να πάρω άλλο και τρίτον βαριέμαι γενικά να ψωνίζω.
Αλλά ρε μάγκες πώς φοράνε γενικά σκισμένα τζιν και μάλιστα άλλοι τα πληρώνουν κιόλας και μάλιστα κάποιοι αγοράζουν σκισμένα τζιν που οι τρύπες είναι περισσότερες από το ύφασμα.
Εγώ αντιμετωπίζω τις εξής δυσκολίες και θυμίζω ότι μιλάμε απλά για ένα σκίσιμο στο γόνατο:
1. Μου χαλάει όλο το στυλ γιατί γενικά δεν μου πάνε τα σκισμένα. Και μου τη σπάει που φαίνεται ότι "ακολουθώ τη μόδα με τα σκισμένα τζιν".
2. Αισθάνομαι ότι φοράω ένα κουρέλι.
3. Στο σημείο που είναι το σκίσιμο αισθάνομαι ότι με "κόβει" όταν λυγίζω το πόδι.
4. Περνάει αέρας και κρυώνω.
5. Όταν πάω να φορέσω το μπατζάκι, το πόδι μου καταλάθος βγαίνει μέσα από το σκίσιμο και χάνω χρόνο να το ξαναβγάλω και να το φορέσω σωστά.
6. Είναι πολύ ενοχλητικό ως αίσθηση.
7. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι μου χαλάει την αισθητική να βλέπω ένα κομμάτι δέρματος εκεί που δεν πρέπει. Και μάλιστα έτσι όπως κάθομαι νομίζω ότι έχω ακρωτηριασμένο πόδι.
Τι μλκ είναι αυτή η μόδα με τα σκισμένα τζιν και πώς αντέχουν κάποιοι να τα φοράνε;
Σκισμένα τζιν
-
bizeli
- Moderator

Re: Σκισμένα τζιν
Μπα δεν βλέπω να το ανέχομαι για πολύ ακόμα.
Ή θα πάει μοδίστρα ή κάδο ή σε κάποιον άλλον τέλος πάντων.
Ή θα πάει μοδίστρα ή κάδο ή σε κάποιον άλλον τέλος πάντων.
0 .
-
Ανάφεντος
- Rookie poster

βάλε μια φώτο να δούμε. μπορεί να είναι ωραίο.
η φυσική φθορά στα τζιν είναι ωραία. καμία σχέση με αυτά που πουλάνε σκισμένα-φθαρμένα έτοιμα. 
η φυσική φθορά στα τζιν είναι ωραία. καμία σχέση με αυτά που πουλάνε σκισμένα-φθαρμένα έτοιμα. 
0 .
-
bizeli
- Moderator

Φωτό βαριέμαι να βάλω.
Εμένα πάντως έτσι όπως σκίστηκε δεν μου αρέσει καθόλου και δεν πάει καθόλου στο συγκεκριμένο τζιν το σκίσιμο γιατί δεν είναι από τα φαρδιά τζιν.
Είναι στενό και το σκίσιμο πιέζει το δέρμα στο συγκεκριμένο σημείο και βγαίνει μια φούσκα δέρματος μέσα από την τρύπα.
Ω θέε μου.
Εμένα πάντως έτσι όπως σκίστηκε δεν μου αρέσει καθόλου και δεν πάει καθόλου στο συγκεκριμένο τζιν το σκίσιμο γιατί δεν είναι από τα φαρδιά τζιν.
Είναι στενό και το σκίσιμο πιέζει το δέρμα στο συγκεκριμένο σημείο και βγαίνει μια φούσκα δέρματος μέσα από την τρύπα.
Ω θέε μου.
0 .
-
Someone
- Rookie poster

-
bizeli
- Moderator

Someone έγραψε:Τελικά το μεγαλο σου προβλημα ειναι το τζιν ή ο πολεμος με τη τουρκια;
Και τα δύο.
.gif)
0 .
-
Ανάφεντος
- Rookie poster

bizeli έγραψε:Φωτό βαριέμαι να βάλω.
Ω θέε μου.
ε, πέτα το. ειδικά αν είναι και χαμηλοκάβαλο πέτα το χτες. να πάρεις λίγο φαρδύ και ψηλό στη μέση.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ανάφεντος έγραψε:ε, πέτα το. ειδικά αν είναι και χαμηλοκάβαλο πέτα το χτες. να πάρεις λίγο φαρδύ και ψηλό στη μέση.
Με προσβάλλεις.
Απλά περιμένω να καλοκαιριάσει μπας και σώσει η κατάσταση και φαίνεται πιο ανάλαφρο το λουκ.
Γιατί τώρα έτσι όπως ντύνομαι είμαι σαν Ιρλανδός χούλιγκαν.
0 .
-
Katanas
- Rookie poster

Ενταξει πως κανεις ετσι?
Αμα εισαι πριν τα 40 εισαι οκ φορα το(για μενα παντα δεν θελω να προσβαλω κανεναν μπορει να το φορα μεχρι οποια ηλικια θελει)...
Εγω θυμαμαι πριν απο καμια δεκαετια ειχα και εγω ενα αγαπημενο παντελονι αλλα ειχε σχιστει στα γονατα και στην τσεπη μεχρι το καβαλο του παντελονιου...δεν ειχα θεμα βεβαια μεχρι που μια μερα εγινε το "κακο" και το πεταξα...
Αμα εισαι πριν τα 40 εισαι οκ φορα το(για μενα παντα δεν θελω να προσβαλω κανεναν μπορει να το φορα μεχρι οποια ηλικια θελει)...
Εγω θυμαμαι πριν απο καμια δεκαετια ειχα και εγω ενα αγαπημενο παντελονι αλλα ειχε σχιστει στα γονατα και στην τσεπη μεχρι το καβαλο του παντελονιου...δεν ειχα θεμα βεβαια μεχρι που μια μερα εγινε το "κακο" και το πεταξα...

0 .
~
CoRfU
~