Απαγορευση χρησης ασανσερ.

Θέματα γενικότερου νομικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Απαγορευση χρησης ασανσερ.

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Μαρ 2018, 21:13

Τα φωτα σας οι νομικοι παρακαλω.
Συγγενικο μου προσωπο κατοικει με ενοικιο σε οικογενειακο τριωροφο χωρις ασανσερ εξαρχης .Αποφασισαν να τοποθετησουν ασανσερ χωρις ο ιδιοκτητης του διαμερισματος του συγγενικου μου προσωπο να πληρωσει για την τοποθετηση του.
Ο αλλος ιδιοκτητης που ειναι φιλος του αλλα και συγγενης του εξαγχιστειας (αυτου που τοποθετησε το ασανσερ),ζητησε απο το συγγενικο μου προσωπο, που ειναι και καποιας ηλικας ,να ΜΗΝ χρησιμοποιει το ασανσερ μιας και το πληρωσε αυτος.
Εννεοειται πως ειπε οτι θα συμμετεχει στα κοινοχρηστα του ασανσερ ο συγγενης.

Εχει δικαιωμα να το κανει ?
Το ασανσερ ειναι της κακιας ωρας και κανει υπερβολικο θορυβο.Μπορει να του πει το συγγενικο μου προσωπο να ζητησει να μην το χρησιμοποιει τις ωρες κοινες ησυχιας ?
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Re: Απαγορευση χρησης ασανσερ.

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 27 Μαρ 2018, 21:15

Πιασ' το αβγό και κούρευ' το.
Θα καταλήξουν στα δικαστήρια και θα τα μετατρέψουν σε καφετέρεια (κάθε μέρα θα πίνουν καφέ εκεί για ψύλλου πήδημα).
Τα κοινόχρηστα και οι πολυκατοικίες είναι για συνεννοήσιμους ανθρώπους.
1 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Μαρ 2018, 21:18

stavmanr έγραψε:Πιασ' το αβγό και κούρευ' το.
Θα καταλήξουν στα δικαστήρια και θα τα μετατρέψουν σε καφετέρεια (κάθε μέρα θα πίνουν καφέ εκεί για ψύλλου πήδημα).
Τα κοινόχρηστα και οι πολυκατοικίες είναι για συνεννοήσιμους ανθρώπους.

3 διαμερισματα ειναι ολα και ολα
Στο ενα μενει αυτος που εβαλε το ασανσερ,στο αλλο ο συγγενης και στο αλλο ο γιος αυτου που εβαλε το ασανσερ.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 27 Μαρ 2018, 21:20

Σε παρόμοια περιστατικά τί συνέβη:
- ο Α κατήγγειλε τον Β για τα έξοδα του ασανσέρ.
- ο Β έπειτα κατήγγειλε τον Α για το σκύλο
- ο Α κατήγγειλε τον Β για τις γλάστρες στο μπαλκόνι
- ο Β κατήγγειλε τον Α για τα παιδιά που ενοχλούν
κ.ο.κ.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Μαρ 2018, 21:21

Ουσιαστικα τα 2 οροφοδιαερισματα ειναι αυτου που εβαλε το ασανσερ και στο αλλο μενει ο συγγενης που νοικιαζει, του οποιου ο ιδιοκτητης (που ειναι φιλος και συγγενης εξ αγχιστειας με αυτον που εβαλε το ασανσερ) αφου δεν μενει εκει δεν πληρωσε και δεν θελει να πληρωσει.
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 27 Μαρ 2018, 21:25

Σου μίλησα για την ίδια ακριβώς περίπτωση που έχει συγγενικό μου πρόσωπο, μόνο που αντί για ασανσέρ το θέμα έγινε για τα κοινόχρηστα καθαριότητας κι επισκευών.

Edit: Μπορεί νομικά να έχει δίκιο ο Α ή ο Β, αλλά το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι η συμβίωση δεν σταματά στο ασανσέρ. Η καλή γειτονία είναι σημαντικότερη από ένα "δίκιο" ή μία "νομική παράγραφο"
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Μαρ 2018, 21:30

Υπαρχει μια διαφορα.Ο ιδιοκτητης του διαμερισματος που νοικιαζει ο συγγενης δεν θα κανει καποια καταγγελια οπως λες βαση του παραδειγματος σου,γιατι δεν τον νοιαζει.Δεν υπαρχει θεμα καλη συμβιωσης και γειτονιας για αυτον.ΔΕΝ μενει εκει.Το ζητημα πεφτει στο συγγενικο μου προσωπο που νοικιαζει το διαμερισμα και μενει εκει.

Μπορει να απαγορευση την χρηση του ασανσερ στο ενοικιαστη αυτος που πληρωσε την τοποθετηση ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μαρ 2018, 08:36

Δεν μπορεί να απαγορεύσει τη χρήση του ασανσέρ.
Θα πρέπει να διεκδικήσει το μερίδιο του κόστους τοποθέτησης από τον ιδιοκτήτη.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 28 Μαρ 2018, 09:01

Admin έγραψε:Δεν μπορεί να απαγορεύσει τη χρήση του ασανσέρ.
Θα πρέπει να διεκδικήσει το μερίδιο του κόστους τοποθέτησης από τον ιδιοκτήτη.

Δικαστικως φανταζομαι θα εννοεις.
Εδω να διευκρινισω,μιας και μολις το εμαθα,οτι ο μηχανισμος θεωρειται αναβατοριο,
Για να παει απο ισογειο στον τριτο θελέι 2 λεπτα.
Στο κενο χωρο που δημιουργει το κλιμακοστασιο 1.1 Χ 1.2 περιπου,και λογο του το ειναι μικρο, τοποθετησαν αναβατοριο με καμπινα κλασικη ανελκυστηρα με τα κουμπια-τηλεφωνο κτλ.Ισα που χωραει 2 ατομα και αυτα λογικων διαστασεων :D .Και μετα βαλανε γυρω-γυρω σιδερα στο κλιμακοστασιο με γυψοσανιδες και εγινε το φρεατιο.Εχει δηλαδη την εικονα-χρηση κλασικου ανελκυστηρα.
Δεν ξερω εαν εχει σημασια ,το αναφερω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μαρ 2018, 10:00

Αυθαιρεσία μου ακούγεται.
Και είναι σοβαρό το θέμα, μιας και μιλάμε για κίνδυνο για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Νομική Επιστήμη”