Είστε βλαμμένοι; Που κάνατε την έρευνα στο Κολωνάκι;
Airtickets: Δύο στους τρεις Έλληνες επιλέγουν εξωτερικό για το Πάσχα
Δύο στους τρεις Έλληνες επιλέγουν εξωτερικό για το Πάσχα
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Δύο στους τρεις Έλληνες επιλέγουν εξωτερικό για το Πάσχα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Δύο στους τρεις Έλληνες επιλέγουν εξωτερικό για το Πάσχα
Το μπαλκόνι μετράει για "εξωτερικό"? Τότε, οκ τα νούμερά των νουμερων
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Εν τω μεταξύ 2 στους 3 Έλληνες δεν έχουν ούτε για να πάνε μέχρι την Κόρινθο...
Ο τριτος ειναι ο Αριστος που εκανε την ερευνα.
Ο τριτος ειναι ο Αριστος που εκανε την ερευνα.
0 .
-
Love Ready's
Λογικά εννοεί ότι από όσους θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο ,τα 2/3 πάνε όξω. Ο αρθρογράφος είναι δυσλεκτικός.
0 .
-
Cavaliere
- Rookie poster

Τρελό χρήμα κρατάνε οι Έλληνες. Υπάρχει πολύ κασέρι. Στην Ευρώπη αγοράζουν τη μορταδέλλα δυο-δυο φετούλες τη βδομάδα, και στην Ελλάδα πετούν φαγητά. Πάσχα, η Αθήνα πάλι άδεια θα είναι. Κάθε χρόνο κλάμα, και κάθε χρόνο αδειάζει. Εννοείται πως δεν θα πάω διακοπές, έχω πολλή δουλειά.
2 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
Δόξα τω Θεώ.
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Καθήστε μια χρονιά σπίτια σας να κάνουμε πάσχα σαν άνθρωποι επιτέλους
0 .
-
vallon
- Supreme poster

μπααα
απο τις πολλές επιτυχημένες επενδύσεις του τσίπρα γεμίσαμε λεφτά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε

απο τις πολλές επιτυχημένες επενδύσεις του τσίπρα γεμίσαμε λεφτά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Rookie poster

θα είναι σαν να κάνετε Πάσχα στο εξωτερικό
αλλά θα είστε Ελλάδα
αλλά θα είστε Ελλάδα
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Cavaliere έγραψε:Τρελό χρήμα κρατάνε οι Έλληνες. Υπάρχει πολύ κασέρι. Στην Ευρώπη αγοράζουν τη μορταδέλλα δυο-δυο φετούλες τη βδομάδα, και στην Ελλάδα πετούν φαγητά. Πάσχα, η Αθήνα πάλι άδεια θα είναι. Κάθε χρόνο κλάμα, και κάθε χρόνο αδειάζει. Εννοείται πως δεν θα πάω διακοπές, έχω πολλή δουλειά.
Ο ελληνας ειτε εχει λεφτα ειτε δεν εχει θα κλαιγεται. Αλλοι γιατι φοβουνται το ματι, αλλοι γιατι θελουν να την βγαλουν τζαμπατζε.
Οσο πιο πιασμενοι ειναι, τοσο πολυ θα κλαιγονται. Ολο κατι εισοδηματιες ακουω να κλαιγονται, μεροκαματιαρηδες σχεδον ποτε.
1 .
-
Cavaliere
- Rookie poster

Στάνταρ. Όσοι έχουν πρόβλημα συνήθως δεν μιλάνε, κλαίγονται οι πονηρίδηδες, που φοβούνται να τους κάνουν τράκα, να τους ματιάσουν, ή κοιτάνε να φεσώσουν.Λαχουρένιος έγραψε:Ο ελληνας ειτε εχει λεφτα ειτε δεν εχει θα κλαιγεται. Αλλοι γιατι φοβουνται το ματι, αλλοι γιατι θελουν να την βγαλουν τζαμπατζε.
Οσο πιο πιασμενοι ειναι, τοσο πολυ θα κλαιγονται. Ολο κατι εισοδηματιες ακουω να κλαιγονται, μεροκαματιαρηδες σχεδον ποτε.
1 .
Ordem e Progresso.
Δόξα τω Θεώ.
Δόξα τω Θεώ.