ιστοριες απο τα σχολικα σας χρονια, η των παιδιων σας. αφορμη για το νημα μου εδωσαν προσφατα συμβαντα με το γιο μου.
ειναι στο νηπιαγωγειο. μεχρι ωρας, δηλαδη περσι στο προνηπιο και πριν στον παιδικο, οι νηπιαγωγοι ηταν μια χαρα ανθρωποι, ειδικα στο προνηπιο ειχε μια καταπληκτικη κοπελλα, νεαρη αλλα πολυ καλη στη δουλεια της. τωρα δουλευει σε παιδοτοπο, εληξε η συμβαση της, και εχουν μια 40αρα, καπως κρυα και ξινη μου ειχε φανει απο την αρχη.
την πρωτη φορα που την ειδα σε συγκεντρωση γονεων, ειχε αρπαχτει με εναν γονεα, για καποια φαση που ενα παιδι χτυπησε το αλλο, αν και δεν καταλαβα ποιος εχει δικιο, το γεγονος οτι τσιριζε σαν υστερικια μου εκανε κακη εντυπωση.
αυτο τον καιρο, τους εχουν θεματικη ομαδα, φρουτων-λαχανικων. τους ειπαν λοιπον να φερουν για να φανε μονο τετοια. καποια μαμα που το παιδι της δεν τρωει τετοια, του εβαλε τοστ. η δασκαλα δεν αφησε να το φαει, και εμεινε νηστικο. μεχρι εδω, κατα τη γνωμη μου, καλα εκανε. η μανα της παραπονεθηκε, η δασκαλα ειπε πως δεν ειπε στο παιδι να μην το φαει. η μανα πηρε τηλ τις αλλες μαναδες (και εμας) ρωτησαν τα παιδια, και ειπαν ολα οτι η δασκαλα ειπε να μην το φαει. εδω το ψεμμα της δασκαλας ειναι σοβαρο φαουλ.
μετα αρχιζουν τα τραγελαφικα. οπως καθε μερα, ρωταω το γιο μου τι κανανε στο σχολειο.
μας ειπε η κυρια να βαλουμε σε κυκλο οσα λαχανικα τρογωνται και ωμα και βρασμενα
τα βρηκες ολα;
ναι, αλλα εβαλα και την ντοματα, που τρωγεται μονο ωμη.
τι λες παιδι μου, γεμιστα δεν τρωμε;
ναι, αλλα η κυρια ειπε οτι τρώγονται μονο ωμες. ολα τα παιδακια το ειχαν κανει λαθος.
επομενη μερα
σημερα ξεχωρισαμε τα φρουτα απο τα λαχανικα, τα βρηκα ολα εκτος απο το λεμονι, που ειπε η κυρια οτι ειναι λαχανικο και οχι φρουτο, αλλα και τα αλλα παιδακια το ειχαν λαθος.
η γυναικα μου αγριεψε, και πηρε τηλ και αλλες μαναδες να το επιβεβαιωσει, εγω λυθηκα στα γελια.
προς το παρον εχει πλακα.
εκπαιδευτικοι.
-
vallon
- Supreme poster

Re: εκπαιδευτικοι.
νομίζω ότι πρέπει να απολυθεί
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
asevastos
- Rookie poster

vallon έγραψε:νομίζω ότι πρέπει να απολυθεί
δωστης αλλη μια ευκαιρια. μπορει τα 5χρονα να την εκπαιδευσουν, να της μαθουν 5 πραγματα κια να μην τα ξανακανει λαθος στο μελλον.
1 .
-
vallon
- Supreme poster

ωραία, τότε
να υποχρεωθεί τότε να τρώει γεμιστά για μια βδομάδα
0 .
-
Στύγιος
vallon έγραψε:ωραία, τότε
Ακατονόμαστε Επαλίτη,σε οικτίρω.
1 .
-
Cecily Anne
- Rookie poster

Συνάδελφός μου ξαφνικά άρχισε να παρατηρεί οτι το παιδί της γύρναγε πεινασμένο απο τον παιδικό σταθμό που πήγαινε και που έτρωγε μεχρι το μεσημέρι υποτίθεται. Σηκώνεται παει να δει τι παιζει ξαφνικά. Της ειπαν οτι επειδη ειναι χοντρή κανουν στο παιδί διαιτα. Το πηρε και το πήγε σε αλλο σταθμό.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Στύγιος έγραψε:vallon έγραψε:ωραία, τότε
Ακατονόμαστε Επαλίτη,σε οικτίρω.
ημιάγριε μασόνε της φιλοσοφικής, σε περιφρονώ
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Διαβάζοντας το ποστ του Ασεβαστου στην αρχή, καταλαβαίνω για αλλη μια φόρα γιατί δε θέλω να γίνω ποτε γονιός
Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με το αν τρώγεται ωμή ή ψητή η ντομάτα και με τι μαλακιες τους είπε η δασκαλα
Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με το αν τρώγεται ωμή ή ψητή η ντομάτα και με τι μαλακιες τους είπε η δασκαλα
1 .
-
Katanas
- Rookie poster

Cecily Anne έγραψε:Συνάδελφός μου ξαφνικά άρχισε να παρατηρεί οτι το παιδί της γύρναγε πεινασμένο απο τον παιδικό σταθμό που πήγαινε και που έτρωγε μεχρι το μεσημέρι υποτίθεται. Σηκώνεται παει να δει τι παιζει ξαφνικά. Της ειπαν οτι επειδη ειναι χοντρή κανουν στο παιδί διαιτα. Το πηρε και το πήγε σε αλλο σταθμό.
Είναι και το πιο λογικό...όχι να τους καταγγείλει που χωρίς άδεια προχωρούν σε ενέργειες που βλάπτουν το παιδί;
Να χέσω το παιδαγωγικό που ίσως σπούδασαν...
0 .
~
CoRfU
~