"μπάλωμα" σιφωνιού

Φτιάξε μόνος σου κάτι ή δείξε πώς το φτιάχνουν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

"μπάλωμα" σιφωνιού

Δημοσίευσηαπό vantono » 19 Μαρ 2018, 17:56

ερωτηση για τα μαστόρια (ή και υδραυλικους ακομα καλύτερα) του φρηφορουμ...
Πως μπορώ να "μπαλώσω" μισοσπασμένο σιφώνι μπάνιου, όχι ντουζιέρας όμως, αλλα αυτο που βρισκεται γενικα στο χώρο του μπάνιου. Δεν ψάχνω τερμα μπακαλίστικες λυσεις, πχ να το καλύψω με το πιγκάλ ή με τη βεντουζα, αλλα έστω να βάλω κατι σαν κάλυμμα-πλέγμα. Υπαρχει καμια μικροκατασκεύη εστω και προχειρη/προσωρινη απο τίποτα τζάμπο? Οχι τίποτα αλλο,μην πήξω και στις κατσαρίδες,τωρα που σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: "μπάλωμα" σιφωνιού

Δημοσίευσηαπό Αγις » 19 Μαρ 2018, 18:11

vantono έγραψε:ερωτηση για τα μαστόρια (ή και υδραυλικους ακομα καλύτερα) του φρηφορουμ...
Πως μπορώ να "μπαλώσω" μισοσπασμένο σιφώνι μπάνιου, όχι ντουζιέρας όμως, αλλα αυτο που βρισκεται γενικα στο χώρο του μπάνιου. Δεν ψάχνω τερμα μπακαλίστικες λυσεις, πχ να το καλύψω με το πιγκάλ ή με τη βεντουζα, αλλα έστω να βάλω κατι σαν κάλυμμα-πλέγμα. Υπαρχει καμια μικροκατασκεύη εστω και προχειρη/προσωρινη απο τίποτα τζάμπο? Οχι τίποτα αλλο,μην πήξω και στις κατσαρίδες,τωρα που σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός.

Ανέβασε φωτογραφία.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 19 Μαρ 2018, 18:18

Είναι ένα πλαστικό που μοιάζει περίπου σαν πλαστελίνη που ονομάζεται στεγανοποιητικό σιφωνιού.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 19 Μαρ 2018, 18:45

Ορκιζομουν οτι θα ειχες ανεβασει τάπες για κωλους και μπήκα να σε κρωξω!
0 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 19 Μαρ 2018, 21:11

Cecily Anne έγραψε:Ορκιζομουν οτι θα ειχες ανεβασει τάπες για κωλους και μπήκα να σε κρωξω!

:LoL:
Το μεγάλο κρίμα με το πέσιμο του ...., ηταν που θαφτηκε δια παντός στον χωροχρόνο η κωλοφωτο μου. Πεφτω σε κατάθλιψη οσο το σκέφτομαι. :cold023:

Αγις έγραψε:Ανέβασε φωτογραφία.

Ειμαι απο κινητό και κωλύομαι. Θα ανεβάσω εντος ολίγων ωρών. Δεν είναι ουτε το μισο σπασμενο τελικά, ειναι λιγο λιγότερο,αλλα υπολογίσιμη ζημιά. Γι'αυτό και δεν ξερω τι ακριβως να κανω.

εντιτ:
sifon.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 19 Μαρ 2018, 23:58

'
Αυτό είναι η μόνη λύση (είχα το ίδιο πρόβλημα)

Εικόνα
Εικόνα

Έχω το 2ο. Είναι από ανοξείδωτη λαμαρίνα, αντέχει τα βάρη και ανοιγοκλείνει!
0 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 20 Μαρ 2018, 00:09

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πάς πρακτικερ/τοπικό χρωματοπωλείο/αθηνάς να πάρεις το κομμάτι που έσπασε. Τράβα το, πάρτο μαζί σου και πες θέλω ένα να κάνει .
0 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 20 Μαρ 2018, 02:26

Nandros έγραψε:' Αυτό είναι η μόνη λύση (είχα το ίδιο πρόβλημα)

ωραιος! Μακροπρόθεσμα σίγουρα θα παιχτεί τέτοια φάση,δεν το συζητώ, αλλα προς το παρον έψαχνα κατι πιο γρήγορο και εύκολο εστω και προχειρα. Οι λυσεις του σατανικού και του enaon μου φαινονται κομπλέ. Θενκς σε ολους!
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 20 Μαρ 2018, 09:58

vantono έγραψε:
Nandros έγραψε:' Αυτό είναι η μόνη λύση (είχα το ίδιο πρόβλημα)

ωραιος! Μακροπρόθεσμα σίγουρα θα παιχτεί τέτοια φάση,δεν το συζητώ, αλλα προς το παρον έψαχνα κατι πιο γρήγορο και εύκολο εστω και προχειρα. Οι λυσεις του σατανικού και του enaon μου φαινονται κομπλέ. Θενκς σε ολους!

πολυς κοπος για το τιποτα. αυτο της φωτο κανει 3.50 ευρω. το αλλο που εβαλε ο νανδρος, 6. πιο πολλα θα ξοδεψεις για να κανεις πατεντες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 20 Μαρ 2018, 19:00

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Είναι ένα πλαστικό που μοιάζει περίπου σαν πλαστελίνη που ονομάζεται στεγανοποιητικό σιφωνιού.

Το καπάκι του σιφωνιού πρέπει να είναι ελεύθερο για να μπορούμε να καθαρίζουμε το σιφώνι τακτικά.
Αν το κλείσεις, κάποια στιγμή θα μαζέψει μάκα, τρίχες, κλπ και θα βουλώσει.
0 .

Επιστροφή σε “Do It Yourself”