Μετανάστες και πολιτική.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Μετανάστες και πολιτική.

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 18 Μαρ 2018, 14:30

Αφορμή στάθηκε η θέση οτι αν δε μας αρέσει να ακούμε αλβανικά τριγύρω μας ή δε μας αρέσει η μαντίλα, το αλαχουακμπαρ, ο χότζας και το κοράνι, είμαστε ακροδεξιοί, ναζί.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να με χαρακτηρίσουν έτσι, δεν έχω τέτοια υπαρξιακά να με ενοχλεί μια πολιτική ταμπέλα.
Θέλω απλά να θυμίσω οτι ο Χίτλερ έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια προς Ισλαμ αλλά και είχε συμμάχους Αλβανούς και Κοσσοβάρους.
Προσωπικά αντέχω τη μετανάστευση με μια μορφή ποσόστωσης, είμαι κατά στα γκέτο(ιστορικό κέντρο Αθηνων) και στα άβατα (ζεφύρι).
Μαζί με οικογενειάρχες απο άλλες χώρες, δε μπήκαν μαζί και πολλοί παράνομοι, λαθρομετανάστες, ακόμη και σε σεσημασμένοι εγκληματίες;
Για ποιο λόγο κάποιος ο οποίος δε γνωρίζουμε το τι πρεσβεύει να ανεχόμαστε να μένει στην Ελλάδα χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά;
Παρακαλώ να τοποθετηθούμε χωρίς να ακούμε κραυγές του τύπου "πάμε να τους σφάξουμε" ή "βυθίστε τις βάρκες να πνιγούν"
Και εγώ αν απειλούνταν η ζωή του παιδιού μου και ήμουν σε εμπόλεμη ζώνη, πρώτα θα προσπαθούσα να πάω κάπου να ζήσει το παιδί μου και μετά τα υπόλοιπα.
Όμως γιατί οι μουσουλμάνοι δε κατευθύνονται προς τις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες και έρχονται στην φτωχή και με άλλη κουλτούρα, Ελλάδα;
3 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μετανάστες και πολιτική.

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Μαρ 2018, 14:36

Ερμής έγραψε:Όμως γιατί οι μουσουλμάνοι δε κατευθύνονται προς τις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες και έρχονται στην φτωχή και με άλλη κουλτούρα, Ελλάδα;

Μήπως γιατί ειναι ενας γεωγραφικος διάδρομος απο την Εγγυς Ανατολη προς Ευρωπη;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 18 Μαρ 2018, 14:38

ВладимирВладимирович έγραψε:
Ερμής έγραψε:Όμως γιατί οι μουσουλμάνοι δε κατευθύνονται προς τις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες και έρχονται στην φτωχή και με άλλη κουλτούρα, Ελλάδα;

Αυτό λέω, γιατί Ευρώπη και όχι ΗΑΕ,Σαουδική Αραβία, ΟΜΑΝ, Κουβέιτ, Ιορδανία, Τουρκία; Οι χώρες εκεί είναι με ίδια κουλτούρα και με πολλά περισσότερα χρήματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Juno
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Juno » 18 Μαρ 2018, 14:40

ВладимирВладимирович έγραψε:

Και γιατί να έρθουν Ευρώπη; Το Ντουμπάι, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι δίπλα τους. Πλουσιότερες χώρες από τις χώρες της Ευρώπης και ομόθρησκοι.

Εικόνα
0 .
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=6&t=7399 Απορία:αν ήταν free ομοφυλοφιλία/παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα,ξέρουμε gay ζευγάρια της εποχής;Αν οι νόμοι του Σόλωνα δεν απαγόρευαν σε ομοφυλόφιλους να πολιτεύονται, να γίνονται ιερείς,να κυκλοφορούν στην αγορά, ξέρουμε gay ιερέα, πολιτικό;

Άβαταρ μέλους
Juno
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Juno » 18 Μαρ 2018, 14:44

Διορθώνω το post μου σβήνοντας συγκεκριμένο κομμάτι.

Δύο ερωτήσεις:

1. Πού βρίσκουν 2.000-5.000 $ το άτομο (σύμφωνα με τα λεγόμενά τους) για να περάσουν ολόκληρες οικογένειες; Μία οικογένεια με τρία παιδιά δηλαδή 10.000-25.000 $.
Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν σε όλο το χωριό αν πούμε ότι αν θέλουν τα βρίσκουν.

2. Ποιος πληρώνει αυτά τα χρήματα (2.000-5.000 $) για τα ασυνόδευτα παιδιά;

Δεν είναι λίγο περίεργο;
0 .
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=6&t=7399 Απορία:αν ήταν free ομοφυλοφιλία/παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα,ξέρουμε gay ζευγάρια της εποχής;Αν οι νόμοι του Σόλωνα δεν απαγόρευαν σε ομοφυλόφιλους να πολιτεύονται, να γίνονται ιερείς,να κυκλοφορούν στην αγορά, ξέρουμε gay ιερέα, πολιτικό;

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 14:46

Ερμής έγραψε:Αυτό λέω, γιατί Ευρώπη και όχι ΗΑΕ,Σαουδική Αραβία, ΟΜΑΝ, Κουβέιτ, Ιορδανία, Τουρκία; Οι χώρες εκεί είναι με ίδια κουλτούρα και με πολλά περισσότερα χρήματα.

Γιατι μπορουν να πανε Γερμανια, Γαλλια κλπ που ειναι ακομα καλυτερα
Κανεις δε θελει να μεινει εδω, περαστικοι ειναι, απλως οι αλλοι δεν τους αφηνουν μετα να φυγουν απο εμας ή τους ξαναστελνουν στην χωρα υποδοχης (Ελλαδα δηλαδη)
0 .

ritz
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ritz » 18 Μαρ 2018, 14:50

Αρα δεν ειναι θεμα επιβιωσης.

Καταλαβαινετε πιστευω τη διαφορα μεταξυ του κλεβω για να φαω και του κλεβω για να παρω μερσεντες
3 .

ritz
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ritz » 18 Μαρ 2018, 14:52

Επιπλεον, αν πραγματι ειναι αυτος ο λογος, τοτε γιατι οι αλβανοι ηρθαν κι αυτοι εδω και δεν πηγαν γερμανια κατευθειαν;

Υποθετω λοιπον οτι δεν ειναι αυτος ο λογος που ισχθριζεστε.
Πιθανολογω οτι ερχονται εδω επειδη ειμαστε οι πιο χαλαροι. Αν τους ζοριζαμε λιγο θα διαλεγαν πιο ανεκτικες χωρες
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 14:54

Ολα παιζουν ρολο, αν ο αλλος δεν καταφερει να παει ή να μεινει Γερμανια, θα ερθει εδω προφανως. Οπουδηποτε και να παει στην Ευρωπη ειναι καλυτερα απο Μπαγκλαντεζ, Συρια κλπ
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 18 Μαρ 2018, 14:55

Λαχουρένιος έγραψε:
Ερμής έγραψε:Αυτό λέω, γιατί Ευρώπη και όχι ΗΑΕ,Σαουδική Αραβία, ΟΜΑΝ, Κουβέιτ, Ιορδανία, Τουρκία; Οι χώρες εκεί είναι με ίδια κουλτούρα και με πολλά περισσότερα χρήματα.

Γιατι μπορουν να πανε Γερμανια, Γαλλια κλπ που ειναι ακομα καλυτερα
Κανεις δε θελει να μεινει εδω, περαστικοι ειναι, απλως οι αλλοι δεν τους αφηνουν μετα να φυγουν απο εμας ή τους ξαναστελνουν στην χωρα υποδοχης (Ελλαδα δηλαδη)

Εμείς όμως τι κάνουμε για αυτό; απο τη μία μας τους στέλνουν απο Τουρκία, απο την άλλη μας τους στέλνουν απο Ευρώπη, είναι λύση αυτό;
Επίσης δεν είναι λοιπόν θέμα επιβίωσης όπως λέει ο ritz, εφόσον δε πάνε σε μια πλούσια χώρα ενώ πάνε στις πιο φτωχές αναλογικά όπως οι χώρες της κεντρικής ευρώπης. αν δεν είναι θέμα επιβίωσης τι είναι;

Η ευρώπη σαφέστατα είναι καλύτερη απο Μπαγκλαντες-Συρία αλλά σίγουρα όχι καλύτερη απο τα πάμπλουτα κράτη του Κόλπου με ίδια κουλτούρα. Επίσης πολύ κοντύτερα είναι η ανεπτυγμένη πια Ινδία και η Κίνα
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”