Το όνειρό μου.

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Το όνειρό μου.

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 20:06

Το όνειρό μου είναι να πάω να εργαστώ και να ζήσω κανένα εξάμηνο στη Β. Κορέα. Γενικά έχω ερωτευθεί την Άπω Ανατολή, είχα τρομερή εμπειρία στη ΛΔ Κίνας, και πιστεύω πως στη ΛΔ Κορέας θα περνούσα ακόμα πιο συναρπαστικά και θα εμπλούτιζα τις εμπειρίες μου. Ο μόνος φόβος: Μη στεναχωρηθώ όταν έρθει η ώρα να φύγω, και γυρίσω στην Ευρώπη, και μετά νοσταλγώ την Β. Κορέα όπως νοσταλγώ τώρα την Κίνα. Φοβάμαι πως θα αγαπήσω τη χώρα πολύ, πως είναι τέλεια να ζεις εκεί και να δουλεύεις. Δεν κάνω πλάκα. Υπάρχει τρόπος να βρεις δουλειά; Να ζητήσεις άδεια παραμονής, έστω, άσυλο;
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Daje
Rookie poster
Rookie poster

Re: Το όνειρό μου.

Δημοσίευσηαπό Daje » 17 Μαρ 2018, 20:08

Οι γυναικες εκει γουσταρουν τους ευρωπαιους? Λιωνουν η απλα τους αρεσουν?
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 20:11

Daje έγραψε:Οι γυναικες εκει γουσταρουν τους ευρωπαιους? Λιωνουν η απλα τους αρεσουν?
Στην Κίνα, πάντως, γουστάρουν Ευρωπαίους, αλλά είναι και κακομαθημένες, θεν όλα τα πληρώνεις εσύ. Αλλά είναι πολύ λεπτές, πιστεύω σην Κορέα να έχει πιο γεροδεμένες, όπως έχει, π.χ. στη Βόρεια Κίνα.
0 .
Ordem e Progresso.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2018, 20:15

Cavaliere έγραψε:Το όνειρό μου είναι να πάω να εργαστώ και να ζήσω κανένα εξάμηνο στη Β. Κορέα. Γενικά έχω ερωτευθεί την Άπω Ανατολή, είχα τρομερή εμπειρία στη ΛΔ Κίνας, και πιστεύω πως στη ΛΔ Κορέας θα περνούσα ακόμα πιο συναρπαστικά και θα εμπλούτιζα τις εμπειρίες μου. Ο μόνος φόβος: Μη στεναχωρηθώ όταν έρθει η ώρα να φύγω, και γυρίσω στην Ευρώπη, και μετά νοσταλγώ την Β. Κορέα όπως νοσταλγώ τώρα την Κίνα. Φοβάμαι πως θα αγαπήσω τη χώρα πολύ, πως είναι τέλεια να ζεις εκεί και να δουλεύεις. Δεν κάνω πλάκα. Υπάρχει τρόπος να βρεις δουλειά; Να ζητήσεις άδεια παραμονής, έστω, άσυλο;

Δουλειά μπορείς να βρείς μόνο είτε ως προσωπικό του ΟΗΕ, είτε ως πιστοποιημένος δημοσιογράφος ελάχιστων διεθνών ΜΜΕ.
Άσυλο δεν δίνουν, εκτός κι αν είσαι κανένας γνωστός και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για προπαγάνδα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 20:15

ΕικόναΕικόνα
0 .
Ordem e Progresso.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2018, 20:19

Για τους μερακλήδες, εδώ: viewtopic.php?f=18&t=4783
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Γαληνός
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γαληνός » 17 Μαρ 2018, 21:03

Cavaliere έγραψε:Το όνειρό μου είναι να πάω να εργαστώ και να ζήσω κανένα εξάμηνο στη Β. Κορέα. Γενικά έχω ερωτευθεί την Άπω Ανατολή, είχα τρομερή εμπειρία στη ΛΔ Κίνας, και πιστεύω πως στη ΛΔ Κορέας θα περνούσα ακόμα πιο συναρπαστικά και θα εμπλούτιζα τις εμπειρίες μου. Ο μόνος φόβος: Μη στεναχωρηθώ όταν έρθει η ώρα να φύγω, και γυρίσω στην Ευρώπη, και μετά νοσταλγώ την Β. Κορέα όπως νοσταλγώ τώρα την Κίνα. Φοβάμαι πως θα αγαπήσω τη χώρα πολύ, πως είναι τέλεια να ζεις εκεί και να δουλεύεις. Δεν κάνω πλάκα. Υπάρχει τρόπος να βρεις δουλειά; Να ζητήσεις άδεια παραμονής, έστω, άσυλο;

Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
https://www.eduguide.gr/nea/programmata-ypotrofiwn-ths-laikhs-dhmokratias-ths-kinas/

Πρόγραμμα υπηκόων κρατών-μελών της ΕΕ (EU Program)
Αφορά σε πλήρεις υποτροφίες (δίδακτρα, μηνιαίο επίδομα, διαμονή σε φοιτητικές εστίες, ιατρική ασφάλεια) για α) προπτυχιακές σπουδές στην κινεζική γλώσσα, β) μεταπτυχιακές σπουδές, 2ου και 3ου κύκλου, στην αγγλική ή κινεζική γλώσσα και γ) έρευνα. Η υποτροφία καλύπτει το έτος γλωσσικής προπαρασκευής όπου απαιτείται.
Για το 2017-18, το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το Φεβρουάριο εδώ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μεταξύ Ιανουαρίου και αρχών Απριλίου, κατ' έτος. Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες κατ' έτος , οι ενδιαφερόμενοι/-ες πρέπει να επικοινωνούν με το Γραφείο Παιδείας και Πολιτισμού της Διπλωματικής Αποστολής της Κίνας στην ΕΕ

Αν θες Δημοκρατία της Κορέας :winesmilie: ήταν δύο υποτροφίες για Έλληνες (έληξε χθες)
0 .
Το χειρότερο είδος εκφοβισμού (bullying) είναι οι οικονομικές διακρίσεις

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 21:09

Δημοκρατία της Κορέας είναι άλλο Κράτος.
0 .
Ordem e Progresso.
Δόξα τω Θεώ.

Papa John
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Papa John » 17 Μαρ 2018, 21:20

Καλές σιγανοπαπαδιές φαίνονται οι Βορειοκορεάτισσες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 17 Μαρ 2018, 21:44

0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”