12:12 πρεπει να ξυπνησω 4 κα;ι να κανω και μπανιο...
γμ το κερατο μου!
Μπανιο
-
libre
Re: Μπανιο
Μ αρέσει που το έβαλες και στην Κοινωνία, ρε συ Περσέα. Σας κόβουν το νερό εκει στις Μπενίτσες και είναι κοινωνικό πρόβλημα; 

0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Perseus
- Basic poster

γμ την κοινωνια μου ,ζυμωνω ρε δεν πρεπει να εχω τριχες χαλαρες και που να το βαλω ρε παιδια στην πολιτικη?
Δημοψηφισμα εαν θα κανει μπανιο ο Περσεας?
Δημοψηφισμα εαν θα κανει μπανιο ο Περσεας?
0 .
-
Χαοτικός
Πιτσαράς είσαι; Σιγά ρε. Τη βλέπεις την τρίχα άμα πέσει στο ζυμάρι. Ή το πολύ πολύ σαπούνισε τα χέρια από τον ακώνα.
Άκου εκεί μπάνιο!
Άκου εκεί μπάνιο!
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Perseus έγραψε:γμ την κοινωνια μου ,ζυμωνω ρε δεν πρεπει να εχω τριχες χαλαρες
Έλα ρε, τουρίστες θα τα φάνε, ας πέσει και καμιά τρίχα μέσα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Diego
- Crazy poster

Ρε ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο.
Περσέα εγώ στηρίζω, οι τουρίστες μένουν ικανοποιημένοι απο τον ΠΟΙΟΤΙΚΟ ελληνικό τουρισμό και συνεισφέρεις ενεργά στην καλύτερη εικόνα της χώρας στο εξωτερικό (και ΟΧΙ δεν κάνω πλάκα)! Σε ευχαριστούμε για τη δουλειά που κάνεις.
Περσέα εγώ στηρίζω, οι τουρίστες μένουν ικανοποιημένοι απο τον ΠΟΙΟΤΙΚΟ ελληνικό τουρισμό και συνεισφέρεις ενεργά στην καλύτερη εικόνα της χώρας στο εξωτερικό (και ΟΧΙ δεν κάνω πλάκα)! Σε ευχαριστούμε για τη δουλειά που κάνεις.

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Υπάρχει ένα κόλπο, μπορείς να πάρεις μια μηχανή και να κουρευτείς γουλί, να μην αφήσεις ούτε τρίχα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Διάδοχος
- Danchō

Έλα μωρέ, στην συντριπτική πλειοψηφία ο κατιμάς της Ευρώπης μας έρχεται κάθε χρόνο, ας φάει και καμιά τρίχα, συνηθισμένος είναι.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»