Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Ιαν 2015, 20:08

Στην οικοδομή μου, οικοδομή 10 διαμερισμάτων, υπάρχουν 4 διαμερίσματα με, χμ, μεγαλοκοπέλες. Η νεώτερη προς 35, η μεγαλύτερη σαρανταπεντάρα. Η γκρίνια τους ανυπόφορη, διαρκώς τους φταίνε όλοι και όλα. :s_mad
Η μια (εντάξει, οχι η ίδια ο παπάρας ο μπαμπάκας της, που έρχεται απ' του χουριόα και παρκάρει τη μαούνα μερσεντές του) θέλει να μου φάει τη θέση στο πάρκινγκ με το έτσι θέλω (ενώ έχει δικιά της), η άλλη αποφάσισε τρία χρόνια μετά την εγκατάστασή της οτι την ενοχλεί ο απορροφητήρας της κουζίνας μου :s_no και δεν μ' αφήνει να μαγειρέψω, η τρίτη ενώ δεν πληρώνει κοινόχρηστα (πληρώνει όποτε θυμάται) μου έχει φάει τα συκώτια με τον "κήπο" (ένα άχρηστο κομμάτι γης με αγριόχορτα στο πίσω μέρος της οικοδομής) για τον οποίο θέλει να πληρώνω εγώ κηπουρούς να το φτιάξουν, και η τέταρτη, ισόβια διαχειρίστρια από δική της βλακεία (ανέλαβε για να προωθήσει την υπόθεση του κήπου, κηπόπληκτη κι αυτή, και έκτοτε κανείς άλλος δεν δέχεται ν' αναλάβει), έρχεται να κάνει παρατήρηση στην άλλη με τον απορροφητήρα, κάθε φορά που καρφώνει μια κορνίζα στον τοίχο της, γιατί "την ενοχλεί ο θόρυβος".
Από το δείγμα, αποδεικνύεται για μένα οτι τελικά οι γκόμενες τις δεκαετίας του '90 (τότε που ήταν δηλαδή στα ντουζένια τους οι παραπάνω), πρέπει να είχαν πολλά "λουλούδια" στις τάξεις τους, για να έμειναν στο ράφι σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς, και να κατέληξαν να τρώγονται έτσι.
Τί να φταίει?
Ήταν φαντασμένες, ο ένας τους ξύνιζε ο άλλος τους βρώμαγε, μερικές ήταν αφελείς, τα παιδιά που τους λέγανε την αλήθεια δεν τα θέλανε, και έπεφταν με τα μούτρα στον έναν μετά τον άλλον Πονηρόπουλο, που κοίταζαν να τους πουλήσουν παραμύθι για να κάνουν την δουλίτσα τους, και μετά αριβεντέρτσι.
Ομως τα χρόνια περνάνε, και η άτιμη η Φύση είναι ανελέητη, και αν δεν έχεις μυαλό να μαθαίνεις από τα λάθη σου, απλά βγαίνεις από το gene pool, πράγμα που φαίνεται να συνέβη σε αρκετές κοπέλες τις εν λόγω δεκαετίας.
Συμφωνείτε με τα παραπάνω? Έχετε δική σας εικόνα σχετικά μ' αυτές τις παρατηρήσεις?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Οι γκόμενες της δεκαετίας του '90 σήμερα.

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιαν 2015, 05:17

Καλά, παράξενους βρίσκεις σε όλες τις ηλικίες και στα δύο φύλα (αν και κυρίως φημίζονται για αυτό τα άτομα της τρίτης ηλικίας :D ).

Τώρα σε ό,τι αφορά τις 35άρες και βάλε που πάνε για να μείνουν "στο ράφι", σίγουρα παίζει ρόλο και η νοοτροπία τους. Οι περισσότερες ψάχνουν για τον πρίγκηπα με τα πολλά λεφτά, που καβάλα στην λευκή του πόρσε θα έρθει να τις ζητήσει σε γάμο. Κι επειδή ο πρίγκηπας δεν έρχεται, τελικά μένουν στο ράφι.

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι πολλοί Έλληνες παντρεύονται με ξένες και σίγουρα αυτό σχετίζεται με τα παραπάνω. Ήδη δύο γνωστοί μου από το λύκειο έχουν παντρευτεί με ξένες (ο ένας με Τσέχα και ο άλλος με Φιλιππινέζα) και εγώ, όπως όλα δείχνουν, θα γίνω ο τρίτος της παρέας. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιαν 2015, 12:19

Το ωραίο είναι οτι όλες τους έχουν τον τρόπο τους οικονομικά, δηλαδή δουλειές σταθερές έχουν (εντάξει, η μικρότερη με το βλάκα μπαμπά απλά έχει πολλά λεφτά απ' τον μπαμπάκα), οπότε δεν πρέπει να είναι θέμα χρημάτων, θεμά νοοτροπίας είναι.

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι πολλοί Έλληνες παντρεύονται με ξένες και σίγουρα αυτό σχετίζεται με τα παραπάνω. Ήδη δύο γνωστοί μου από το λύκειο έχουν παντρευτεί με ξένες (ο ένας με Τσέχα και ο άλλος με Φιλιππινέζα) και εγώ, όπως όλα δείχνουν, θα γίνω ο τρίτος της παρέας. :D

Πουλάκι μου...
έχει και τα καλά της η παγκοσμιοπίεση.
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιαν 2015, 13:05

Kauldron έγραψε:Πουλάκι μου...
έχει και τα καλά της η παγκοσμιοπίεση.

Έχει και την καλή της πλευρά η παγκοσμιοποίηση. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιαν 2015, 13:12

Πάντως η συνήθεια είναι πολύ ισχυρό πράγμα. Μαθαίνουν να είναι μόνες τους (ή να πηγαίνουν από τον έναν απατεώνα στον άλλον) στη νεανική τους ηλικία, και ούτε αργότερα δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό, μειώνεται και το ενδιαφέρον προς αυτές, και βρίσκονται σ' έναν φαύλο κύκλο με ενδιαφέρον διαρκώς να μειώνεται προς εκείνες, κι εκείνες να συνηθίζουν όλο και περισσότερο αυτήν την κατάσταση. Κι έτσι σπαταλάνε τη ζωή τους. Θλιβερό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιαν 2015, 13:19

Εγώ νομίζω ότι απλά θεωρούν ότι οι άντρες που γνωρίζουν και δείχνουν ενδιαφέρον τους πέφτουν "λίγοι". Σίγουρα παίζει ρόλο και ότι έχουν συνηθίσει να είναι μόνες, αλλά το κυριότερο είναι ο εγωισμός τους.

Η πλάκα είναι να ακούς γυναίκες να λένε "αχχχ δεν υπάρχουν άντρες πχια, κανένας δεν μας φλερτάρει" και μόλις πάει κανένας να τις πλησιάσει λένε "αντε φύγε ρε πέφτουλα" ή "για ποια με πέρασες και μου ζητάς να βγούμε;". :yesyes:
Γενικά δεν ξέρουν τί θέλουν και κάποιες δεν το ανακαλύπτουν ποτέ αυτό που θέλουν. :s_dunno
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιαν 2015, 13:22

Κι αυτό σωστό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Ιαν 2015, 15:01

Καινούργια μόδα μ' αυτήν με τον απορροφητήρα, κάθε φορά που πάω να μαγειρέψω κάτι μου κοπανάει τον τοίχο.
Της απάντησα βάζοντας πολύ δυνατά "Το σφαγείο" του Μίκη Θεοδωράκη, και λύσσαξε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιαν 2015, 16:39

Πάρε ωτασπίδες και βάζε Καρρά στο τέρμα. :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Ιαν 2015, 19:27

Τον Θεοδωράκη τον έβαλα επειδή λέει "τακ τακ, εσύ, τακ τακ εγώ".
Αλλά μάλλον είναι νουδούκα (τέτοια αγαμησιά μόνο εκεί την βρίσκεις), και εξεμάνη.
Για Καρρά δεν ξέρω, μπορεί και να της αρέσει.
:P
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”