Ρε τσεκουράνθρωπε δεν ντρέπεσαι;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Flash Gordon

Ρε τσεκουράνθρωπε δεν ντρέπεσαι;

Δημοσίευσηαπό Flash Gordon » 07 Μαρ 2015, 21:50

«Η ζωή είναι όμορφη για κάποιους κάγκουρες»: Η περίπτωση του Βασίλη Μηλιώνη της Energa – Hellas Power (φωτο)

Εικόνα

Ακολουθεί η εξόχως διδακτική ιστορία των κ.κ. Αριστείδη Φλώρου και Βασίλη Μηλιώνη, δηλαδή των βασικών κατηγορούμενων για την υπόθεση Energa – Hellas Power, προκειμένου να δούμε τι σημαίνει «ελεύθερη αγορά ενέργειας» στη γαλανόλευκη μπανανία μας.

Οι δυο enterpreneurs κατηγορούνται οτι υπεξαίρεσαν περίπου 255 εκατομμύρια ευρώπουλα, μέσω των ιδιωτικών εταιρειών παροχής ρεύματος που είχαν στήσει (Φλώρος – Energa, Μηλιώνης – Hellas Power). Η κομπίνα είχε ως εξής: τα δυο τσακάλια δεν κατέβαλλαν ποτέ στο κράτος το «χαράτσι» και άλλα τέλη τα οποία βέβαια εισέπρατταν κανονικά απο τους περίπου 200.000 πελάτες τους.

Μέχρι σήμερα που ξεκίνησε η δίκη, δήλωναν καθαροί σαν το χιόνι, πιθανότατα επειδή όταν παίζουν τόσα φράγκα, μπορεί κανείς να προσλάβει δικηγοράρα με φωνή πεινασμένου γατούλη και δυνατές άκρες στη Νέα Δημοκρατία:

Εικόνα

συνέχεια εδώ http://www.koutipandoras.gr/article/134958/i-zoi-einai-omorfi-gia-kapoioys-kagkoyres-i-periptosi-toy-vasili-milioni-tis-energa


ξεφτιλισμένα νδουλικά..
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō
Δημοσιεύσεις: 13240

Re: Ρε τσεκουράνθρωπε δεν ντρέπεσαι;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Μαρ 2015, 22:34

Εικόνα


Μαζί τα καπνίσαμε!
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Re: Ρε τσεκουράνθρωπε δεν ντρέπεσαι;

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 07 Μαρ 2015, 22:34

Δεν θέλω να μειώσω το θέμα σου ούτε κατ' ελάχιστον, αλλά προέκυψε παράλληλα και κάτι άλλο


.....τα οποία βέβαια εισέπρατταν κανονικά απο τους περίπου 200.000 πελάτες τους........


και οι οποίοι είχαν τρεχάματα τελικά. Να πήξουν οι μαλάκες που με την κίνησή τους σηκώνουν τα χέρια ψηλά και αφήνονται στο ότι τους σερβίρεται. Και στην παρούσα τους σερβιρίστηκε ότι μπορεί ένα δημόσιο αγαθό και μία καθολικά αναγνωρισμένη πρώτη ανάγκη, μπορεί να είναι προϊόν ιδιωτικών συμφερόντων. Έτσι με κίνητρο το πιο φτηνό... με κίνητρο το ότι συμμετέχει στον υγιή ανταγωνισμό. ΨΩΝΑΡΕΣ! ΜΑΛΑΚΕΣ! Μια μέρα θα φτάσετε να πληρώνετε τον αέρα που αναπνέεται και θα νιώθετε και τυχεροί που έχετε τη δυνατητα επιλογής εταιρείας.

Ειλικρινά ρε φίλε δεν τους λυπάμαι που τους τρέξανε. Να υπερασπίζονταν το δημόσιο χαρακτήρα του ρεύματος και ότι πρέπει να είναι κρατική υπόθεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 11127
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Ρε τσεκουράνθρωπε δεν ντρέπεσαι;

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Μαρ 2015, 22:55

Ποιοί θα το κάνουν αυτό? Οι Νεοδημορκάτες? Αυτοί περιμένουν οτι ο σύριζα θα τους πάρει τα σπίτια.

btw, γι' αυτό το θέμα δεν έπρεπε να εμφανιστεί ο Στουρνάρας ως εκπρόσωπος του Δημοσίου και δεν εμφανίστηκε?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”