Εχω κατι ηχεια Logitec στον υπολογιστη, ειναι δυο μικρα ηχεια και ενα subwoofer και εχει μια στρογγυλη μαλακια ξεχωριστα για να τα ανοιγοκλεινω, να καθοριζω την ενταση και εχει μια υποδοχη για ακουστικα.
Απο το ΣΚ, τα ηχεια δεν βγαζουν ηχο, ενω οταν βαζω τα ακουστικα στην υποδοχη εχω ηχο.
Οταν βγαζω το καλωδιο που παει απο τα ηχεια στο πισι και το συνδεω στο κινητο, τα ηχεια βγαζουν ηχο. Επισης μερικες φορες, οταν βγαζω την τροφοδοσια των ηχειων και την ξαναβαζω, για λιγο εχω ηχο απο τα ηχεια στο πισι αλλα μετα σταματαει.
Δοκιμασα να καταργησω την εγκατασταση τους και να την ξανακανω αλλα τζιφος. Φανταζομαι ειναι θεμα λογισμικου και οχι υλικου γιατι μεσω κινητου εχω ηχο.
Καμια ιδεα?
Προβλημα με τα ηχεια μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Προβλημα με τα ηχεια μου
Ψάχνεις με τα στοιχεία των ηχείων σου και του λειτουργικού που έχεις για τους drivers και τους εγκαθιστάς πάλι.
Έκανες καμία αναβάθμιση μήπως;
Έκανες καμία αναβάθμιση μήπως;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Εχω κατι ηχεια Logitec στον υπολογιστη, ειναι δυο μικρα ηχεια και ενα subwoofer και εχει μια στρογγυλη μαλακια ξεχωριστα για να τα ανοιγοκλεινω, να καθοριζω την ενταση και εχει μια υποδοχη για ακουστικα.
Απο το ΣΚ, τα ηχεια δεν βγαζουν ηχο, ενω οταν βαζω τα ακουστικα στην υποδοχη εχω ηχο.
Οταν βγαζω το καλωδιο που παει απο τα ηχεια στο πισι και το συνδεω στο κινητο, τα ηχεια βγαζουν ηχο. Επισης μερικες φορες, οταν βγαζω την τροφοδοσια των ηχειων και την ξαναβαζω, για λιγο εχω ηχο απο τα ηχεια στο πισι αλλα μετα σταματαει.
Δοκιμασα να καταργησω την εγκατασταση τους και να την ξανακανω αλλα τζιφος. Φανταζομαι ειναι θεμα λογισμικου και οχι υλικου γιατι μεσω κινητου εχω ηχο.
Καμια ιδεα?
Τα ίδια ηχεία έχουμε
Εν τω μεταξύ έχεις πολύ κακογραμμένη την εξήγηση.
Κοίταξες μήπως τα βάζεις σε λάθος βύσμα και υποδοχή;
Δεύτερον τα καλώδια έμειναν ανέγγιχτα, δηλαδή δεν τραβήχτηκαν απότομα;
Τρίτον βάλτα στην σωστή υποδοχή και ανεβοκατέβασε τον ήχο από την γραμμή μενού στα γουιντος, ο ήχος έρχεται καθυστερημένος, δεν θα ανεβοκατεβάσεις τον ήχο από βίντεο στο Γιου Τιουμπ, αν δεν έρθει ήχος, πείραξε τα καλώδια μήπως κάποιο έχει ξεκολλήσει, έχει κοπεί ή αν υποδοχή στον υπολογιστή έχει χαλάσει.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Έχει ενα πρασινο βύσμα για το συνδέσεις στο πισι ή αλλη συσκευή. Είναι στην σωστη θέση 1000% παντα εκεί το βάζα
Οτάν βάζω το βύσμα αυτό στο κιν έχω ήχο απο τα ηχεια, στο pc όχι
Οτάν βάζω ακουστικά στην υποδοχή σε εκείνο το στρογγυλό για την ενταση παλι έχω ήχο.
Οτάν βάζω το βύσμα αυτό στο κιν έχω ήχο απο τα ηχεια, στο pc όχι
Οτάν βάζω ακουστικά στην υποδοχή σε εκείνο το στρογγυλό για την ενταση παλι έχω ήχο.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Α ναι ξέχασα να σου πω, πρέπει να πιέσεις λίγο το βύσμα πιο μέσα να μπει ή λίγο πιο έξω, ένα κλικ πιο έξω ή ένα κλικ πιο μέσα, διότι όλα τα βύσματα δεν είναι ακριβώς τα ίδια, σύγκρινε τα δυο βύσματα (αρσενικά) και θα δεις ότι έχουν διαφορετικές εγκοπές.
Επίσης δοκίμασε αυτό το πράγμα που σου είπα με την γραμμή εργαλείων ήχου από τα γουιντος.
Επίσης δοκίμασε αυτό το πράγμα που σου είπα με την γραμμή εργαλείων ήχου από τα γουιντος.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ποια δυο βυσματα; Ενα είναι και είναι τελείως μεσά
Θα δοκιμασω αυτό που μου πες και να ψαξω για ντραιβερς
Θα δοκιμασω αυτό που μου πες και να ψαξω για ντραιβερς
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Οκ λάθος κατάλαβα εγώ, είπες για Ηχεία και για Ακουστικά, είναι τελείως διαφορετικά όπως τα περιέγραψες και γι αυτό σου είπα να συγκρίνεις τα δυο βύσματα.
Τα ηχεία είναι στερεοφωνικά δηλαδή 2.0, ενώ τα ηχεία με το σαμπγουφερ είναι 2.1, έχουν διαφορετικές εγκοπές, επίσης δεν χρειάζεσαι ντραιβερς, διότι τα γουιντος 10 τα βρίσκουν, πέρα τούτου, μπορεί να έκανες κάποια αναβάθμιση στα γιουντος 10 και να σου γάμησε τα ντραιβερς, αυτό πρέπει όντως να το κοιτάξεις από την διαχείριση συσκευών.
Τα ηχεία είναι στερεοφωνικά δηλαδή 2.0, ενώ τα ηχεία με το σαμπγουφερ είναι 2.1, έχουν διαφορετικές εγκοπές, επίσης δεν χρειάζεσαι ντραιβερς, διότι τα γουιντος 10 τα βρίσκουν, πέρα τούτου, μπορεί να έκανες κάποια αναβάθμιση στα γιουντος 10 και να σου γάμησε τα ντραιβερς, αυτό πρέπει όντως να το κοιτάξεις από την διαχείριση συσκευών.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το σύστημα με τα ηχεία έχει ενα στρογγυλό πράγμα απ'οπου τα ανοιγοκλεινεις, αλλαζεις την ενταση και έχει μια υποδοχή για ακουστικά. Αυτό είπα.
Γουίν 8 έχω όχι 10
Γουίν 8 έχω όχι 10
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Το σύστημα με τα ηχεία έχει ενα στρογγυλό πράγμα απ'οπου τα ανοιγοκλεινεις, αλλαζεις την ενταση και έχει μια υποδοχή για ακουστικά. Αυτό είπα.
Τα ίδια ηχεία έχουμε
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δοκιμασα αυτο που μου πες με την ενταση, και τζιφος
Τους drivers μου τους βγαζει ενημερωμενους
Δοκιμασα να βαλω σε αλλες θεσεις το πρασινο βυσμα, παλι τιποτα
Τους drivers μου τους βγαζει ενημερωμενους
Δοκιμασα να βαλω σε αλλες θεσεις το πρασινο βυσμα, παλι τιποτα
0 .