Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2018, 08:51

Για την Μακεδονια γινονται συλλαλητηρια, φωναζουν συνθηματα οι καραβαναδες και κλαινε οι πολιτικοι δημοσιως

Οι κρητικοι, οι ποντιοι ακομα και οι βορειοηπειρωτες εχουν τα δικα τους λομπι και συνθηματα. Στην Θρακη εχουν αναγνωρισει μειονοτητα με προνομια και κανουν επισκεψεις οι πολιτικοι αρχηγοι

Για μας τους χαμουτζηδες με εξαιρεση τους μανιατες τιποτα. Ουτε μισο δακρυ δεν εχει κυλησει, ουτε μια κωλοτρυπιδα βουλευτη δεν εχει ιδρωσει για την ελληνικοτητα, ανεξαρτησια ή whatever της Αττικης, της Αρκαδιας, της Λαμιας κλπ

Επειδη δηλαδη ημασταν οι πρωτοι που απελευθερωθηκαν μας εχετε δεδομενους? Τοσο σιγουροι ειστε οτι ειμεθα ελληνες?

Θελετε να κανουμε κανενα κολπο με την Αιγυπτο να ονομαστει το βορειο τμημα της ως ''Νοτια Πελοποννησος'' για να βαλετε μυαλο?

Εκει θα μας οδηγησει η επιδεικτικη αδιαφορια της πολιτειας :cry:
1 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 09 Ιαν 2018, 09:26

Προτείνω άμεση απόσχιση της Πελοποννήσου και εννοείται δική μας σημαία. :s_cool
Ζήτω οι Καταυλακιώτες! :thuuumbsup:
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 09 Ιαν 2018, 10:37

Λαχουρένιος έγραψε:Για την Μακεδονια γινονται συλλαλητηρια, φωναζουν συνθηματα οι καραβαναδες και κλαινε οι πολιτικοι δημοσιως

Οι κρητικοι, οι ποντιοι ακομα και οι βορειοηπειρωτες εχουν τα δικα τους λομπι και συνθηματα. Στην Θρακη εχουν αναγνωρισει μειονοτητα με προνομια και κανουν επισκεψεις οι πολιτικοι αρχηγοι

Για μας τους χαμουτζηδες με εξαιρεση τους μανιατες τιποτα. Ουτε μισο δακρυ δεν εχει κυλησει, ουτε μια κωλοτρυπιδα βουλευτη δεν εχει ιδρωσει για την ελληνικοτητα, ανεξαρτησια ή whatever της Αττικης, της Αρκαδιας, της Λαμιας κλπ

Επειδη δηλαδη ημασταν οι πρωτοι που απελευθερωθηκαν μας εχετε δεδομενους? Τοσο σιγουροι ειστε οτι ειμεθα ελληνες?

Θελετε να κανουμε κανενα κολπο με την Αιγυπτο να ονομαστει το βορειο τμημα της ως ''Νοτια Πελοποννησος'' για να βαλετε μυαλο?

Εκει θα μας οδηγησει η επιδεικτικη αδιαφορια της πολιτειας :cry:

Εχμ ξέρεις λόμπι κλπ κάνουν οι κατακτημένοι ,όχι οι κατακτητές. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι διάφορα κρατίδια που κατέχει η Πελοπόννησος. Η Αθήνα απλά είναι μια πελοποννησιακή προέκταση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 09 Ιαν 2018, 10:47

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Εχμ ξέρεις λόμπι κλπ κάνουν οι κατακτημένοι ,όχι οι κατακτητές. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι διάφορα κρατίδια που κατέχει η Πελοπόννησος. Η Αθήνα απλά είναι μια πελοποννησιακή προέκταση.

:xaxax: :xaxax:
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιαν 2018, 10:55

Λαχουρένιος έγραψε:Για μας τους χαμουτζηδες με εξαιρεση τους μανιατες τιποτα. Ουτε μισο δακρυ δεν εχει κυλησει, ουτε μια κωλοτρυπιδα βουλευτη δεν εχει ιδρωσει για την ελληνικοτητα, ανεξαρτησια ή whatever της Αττικης, της Αρκαδιας, της Λαμιας κλπ

Χρειάζεστε ένα ξένο κράτος να σας διεκδικήσει.
Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα. :dirol:

Το μόνο κράτος που έχει ενδιαφερθεί και έχει κάποια ιστορική βάση να σας διεκδικήσει είναι η Αλβανία. :D
Επίσης, θα μπορούσε να είναι και η Καταλωνία, αν ποτέ γίνει κράτος (που δεν το βλέπω).
Οπότε, πρέπει να αρχίσετε να δηλώνετε Αλβανοί και να ζητήσετε δικαιώματα. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιαν 2018, 11:31

Να δώσουμε και λίγο υλικό στους συντρόφους χαμουτζήδες:

Εικόνα

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 12:57

Πασιφάη έγραψε:Προτείνω άμεση απόσχιση της Πελοποννήσου και εννοείται δική μας σημαία. :s_cool

Μινάρες δηλαδή εντελώς :giggle02:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 09 Ιαν 2018, 13:41

Freisinniger έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Προτείνω άμεση απόσχιση της Πελοποννήσου και εννοείται δική μας σημαία. :s_cool

Μινάρες δηλαδή εντελώς :giggle02:

:ban: :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2018, 13:45

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Εχμ ξέρεις λόμπι κλπ κάνουν οι κατακτημένοι ,όχι οι κατακτητές. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι διάφορα κρατίδια που κατέχει η Πελοπόννησος. Η Αθήνα απλά είναι μια πελοποννησιακή προέκταση.

Εικόνα

Admin έγραψε:Χρειάζεστε ένα ξένο κράτος να σας διεκδικήσει.
Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα. :dirol:

Το μόνο κράτος που έχει ενδιαφερθεί και έχει κάποια ιστορική βάση να σας διεκδικήσει είναι η Αλβανία. :D
Επίσης, θα μπορούσε να είναι και η Καταλωνία, αν ποτέ γίνει κράτος (που δεν το βλέπω).
Οπότε, πρέπει να αρχίσετε να δηλώνετε Αλβανοί και να ζητήσετε δικαιώματα. :fico:

Θα ονομαστουμε Πρωην Αλβανικη Δημοκρατια του Μωρια & της Ρουμελης (ΠΑΔΜΡ)
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 13:50

Ρούμελη = Στερεά Ελλάδα :rolleyes:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Κοινωνία”