Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο κολλητός μου και μου είπε πως η Ειρήνη, η αδερφή του, ( επίσης καλή φίλη..), σκοτώθηκε χθες βράδυ στο Ρέθυμνο όπου ζούσε, όταν προσέκρουσε με το κεφάλι σε μαντρότοιχο, οδηγώντας το μηχανάκι της, με μεγάλη ταχύτητα. Ταράχτηκα, πάγωσα. Δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια μου.
Αύριο θα την συνοδέψουμε, για το τελευταίο ταξίδι..
Τόσα χρόνια με μοτοσυκλέτες, έχω συναντήσει και έχω δει τα άπειρα. Κορμιά διαμελισμένα στην άσφαλτο, μυαλά χυμένα..Ανθρώπους που για την όποια απογοήτευση ή δυσκολία που περνούν, πλακώνονται στο πιώμα, ανοίγουν το γκάζι και δυστυχώς σκορπίζουν δυστυχία στους οικείους τους. Για να μην πούμε πως στην τελική, χάνονται παντελώς άδικα.
Δεν έχω να σας πω πολλά. Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στο δίτροχο, θεωρώ πως αν μη τι άλλο, ένα κράνος, ένας υποτυπώδης εξοπλισμός, μπορούν να σε σώσουν. Δεν χαλάνε τα μαλλιά, δεν χαλάει η εικόνα μας. Μας προστατεύουν, στο βαθμό εκείνο που δεν γινόμαστε καυλόγκαζοι. Ακόμη και όσοι νομίζουμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε τα γκάζια και το παίζουμε ειδήμονες, δεν ισχύει. Όλα είναι ρευστά.
Υ.γ. Ειρήνη, θυμώνω. Δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω. Άντε συνουσιάσου μαλάκω. Σ'αγαπάω..
Το κράνος φοριέται στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα..
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Το κράνος φοριέται στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα..
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Το κράνος φοριέται στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα..
Αν και σιγουρα εχεις μεγαλυτερη εμπειρια απο εμενα, η δικη μου μικρη εμπειρια σε αυτο το θεμα λεει οτι καποιοι ανθρωποι ειναι τοσο ανευθυνοι που ο,τι και αν δουν ή τους τυχει, δε θα συμμορφωθουν ποτε με τους κανονες ασφαλειας
Συλληπητηρια για τον ανθρωπο σου
Συλληπητηρια για τον ανθρωπο σου
0 .
-
Στύγιος
Συλλυπητήρια ,είχα μηχανάκι 50άρι μέχρι πριν από 2 χρόνια.Μέχρι το περίπτερο που λέει ο λόγος δεν πήγαινα χωρίς κράνος. Και με 40 χλμ να στουκάρεις είναι σα να πέφτεις από 3ώροφο κτίριο!! 

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ο Ιαβερης αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι τα περισσοτερα θανατηφορα ατυχηματα γινονται με ταχυτητες των 50-60 χλμ
0 .
-
vallon
- Supreme poster

η μετάβαση από αυτή τη ζωή σε μια άλλη είναι φυσική συνέχεια,
αργά ή γρήγορα όλοι εκεί θα πάμε, το αν θα διαλέξουμε το δρόμο προς την επάνοδο ή την πηγή είναι το θέμα..
το πότε θα συμβεί και κάτω από ποιες συνθήκες, κανείς δεν ξέρει.
χίλιες φορές προτιμώ να έχω βίαιο θάνατο πάνω στη μηχανή παρά στο κρεβάτι νοσοκομείου να λιώνω
Δεν μου αρέσουν τα ιντερνετικά συλλυπητήρια, δεν τα θεωρώ ότι έχουν ουσία.
συνερίζομαι τη λύπη σου
αργά ή γρήγορα όλοι εκεί θα πάμε, το αν θα διαλέξουμε το δρόμο προς την επάνοδο ή την πηγή είναι το θέμα..
χίλιες φορές προτιμώ να έχω βίαιο θάνατο πάνω στη μηχανή παρά στο κρεβάτι νοσοκομείου να λιώνω
συνερίζομαι τη λύπη σου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Γύπας
- Extreme poster

vallon έγραψε:η μετάβαση από αυτή τη ζωή σε μια άλλη είναι φυσική συνέχεια,
συνερίζομαι τη λύπη σου
Συμφωνώ σε πολλά αλλά είναι η προσωπική μας θεωρία. Δεν ξέρω αν ωφελεί την Πασιφάη να ακούει "προτιμώ .... το μηχανάκι" αν και καταλαβαίνει πως το λες και δίκιο έχεις. Και όχι μωρέ να δώσεις συλλυπητήρια, ας σου φαίνονται κάπως ξένα. Το έχει ανάγκη κάποιος αν έχει πληγεί από τέτοιο σοκ, ανάλογα βέβαια τη σχέση που είχε με τον άνθρωπο που έφυγε.
Συλλυπητήρια Πασιφάη και αιωνία της η μνήμη της κοπέλας.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Ιαβερης αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι τα περισσοτερα θανατηφορα ατυχηματα γινονται με ταχυτητες των 50-60 χλμ
Σωστό ,και εννοείται όχι κράνος "τσόφλι" των 15-20 ευρώ ,ένα προδιαγραφών από 50 και πάνω..
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Γύπας έγραψε:vallon έγραψε:η μετάβαση από αυτή τη ζωή σε μια άλλη είναι φυσική συνέχεια,
συνερίζομαι τη λύπη σου
Συμφωνώ σε πολλά αλλά είναι η προσωπική μας θεωρία. Δεν ξέρω αν ωφελεί την Πασιφάη να ακούει "προτιμώ .... το μηχανάκι" αν και καταλαβαίνει πως το λες και δίκιο έχεις. Και όχι μωρέ να δώσεις συλλυπητήρια, ας σου φαίνονται κάπως ξένα. Το έχει ανάγκη κάποιος αν έχει πληγεί από τέτοιο σοκ, ανάλογα βέβαια τη σχέση που είχε με τον άνθρωπο που έφυγε.
Συλλυπητήρια Πασιφάη και αιωνία της η μνήμη της κοπέλας.
όλα είναι θέμα οπτικής
το να πεις σε κάποιον καταλαβαίνω την λύπη σου και την νιώθω, νομίζω ότι είναι πιο ανθρώπινο από αυτό το ψυχρό συλλυπητήρια..που το έχω ακούσει αρκετές φορές στη ζωή μου, αλλά πάντα με ξένιζε...
όλα είναι θέμα οπτικής
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Eιλικρινά δεν με πειράζει, είτε μου πείτε συλλυπητήρια, είτε πως συμμερίζεστε αυτό που περνάω.
Η σκέψη και μια καλή κουβέντα, αρκούν. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Ξέρετε, καμιά φορά δεν είναι κακό να βγάζεις τα σώψυχά σου σε ξένους ανθρώπους. Έχω γνωρίσει και έχω κάνει 2-3 καλούς φίλους μέσω διαδικτύου και πολύ το χαίρομαι. Διότι είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο. Αναντικατάστατοι άνθρωποι. Τους ευχαριστώ κι αυτούς, που με ανέχονται κάποιες φορές, διότι ξέρω πως άμα σηκώσω το ρημάδι το τηλέφωνο, είναι εκεί, να με ακούσουν.
Τεσπα. Δύσκολα σήμερα. Αυτό δεν αναιρεί σαφώς, όσα είπα στην αρχή του νήματος.
@Βάλλον, σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ το έχω πει πολλές φορές ότι προτιμώ να ''φύγω'' πάνω σε δυο ρόδες, παρά να ψοφάω και να λιώνω, σε ένα κρεββάτι νοσοκομείου. Να ''χαιρετήσω'' όρθια ρε φίλε. Στην πράξη, πόσο μάλλον όταν το βλέπεις να συμβαίνει σε πολύ δικούς σου ανθρώπους, φτάνεις να αναιρείς ακόμη και το πρώτο, σαν σκέψη. Για το δεύτερο, ούτε συζήτηση. Δεν ξέρω.
Η ουσία είναι πως ένα καλό κράνος, όχι τσόφλι, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Στύγιος, μπορεί να αποτρέψει μια τραγωδία. Ή τουλάχιστον να βοηθήσει όσο αυτό είναι εφικτό.
Θα επανέλθω με αφορμή αυτό, άλλη στιγμή. Να είστε καλά όλοι.
Η σκέψη και μια καλή κουβέντα, αρκούν. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Ξέρετε, καμιά φορά δεν είναι κακό να βγάζεις τα σώψυχά σου σε ξένους ανθρώπους. Έχω γνωρίσει και έχω κάνει 2-3 καλούς φίλους μέσω διαδικτύου και πολύ το χαίρομαι. Διότι είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο. Αναντικατάστατοι άνθρωποι. Τους ευχαριστώ κι αυτούς, που με ανέχονται κάποιες φορές, διότι ξέρω πως άμα σηκώσω το ρημάδι το τηλέφωνο, είναι εκεί, να με ακούσουν.
Τεσπα. Δύσκολα σήμερα. Αυτό δεν αναιρεί σαφώς, όσα είπα στην αρχή του νήματος.
@Βάλλον, σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ το έχω πει πολλές φορές ότι προτιμώ να ''φύγω'' πάνω σε δυο ρόδες, παρά να ψοφάω και να λιώνω, σε ένα κρεββάτι νοσοκομείου. Να ''χαιρετήσω'' όρθια ρε φίλε. Στην πράξη, πόσο μάλλον όταν το βλέπεις να συμβαίνει σε πολύ δικούς σου ανθρώπους, φτάνεις να αναιρείς ακόμη και το πρώτο, σαν σκέψη. Για το δεύτερο, ούτε συζήτηση. Δεν ξέρω.
Η ουσία είναι πως ένα καλό κράνος, όχι τσόφλι, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Στύγιος, μπορεί να αποτρέψει μια τραγωδία. Ή τουλάχιστον να βοηθήσει όσο αυτό είναι εφικτό.
Θα επανέλθω με αφορμή αυτό, άλλη στιγμή. Να είστε καλά όλοι.
1 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Στύγιος
Πασιφάη έγραψε:
Ξέρεις πόσους έχω δει να κυκλοφορούν με τέτοια για να μη τους γράψει η τροχαία; Αυτά κι απ' το 1 μέτρο με ελάχιστη δύναμη να τα πετάξεις στο έδαφος μπορεί να σπάσουν αλλά ο άλλος έχει κακώς την ψευδαίσθηση της ασφάλειας...
0 .