Ξέρει κανείς τι είδη παπουτσιών υπάρχουν;
Μετά από έρευνα, βρήκα ότι υπάρχουν είδη τρεξίματος και το πόδι έχει διαφορετική επαφή κάθε φορά και για κάθε είδος τρεξίματος.
Ακόμη μεγάλο ρόλο παίζει το έδαφος για να μην επιβαρύνεται ο σκελετός
Είδη παπουτσιών για τρέξιμο
-
Freisinniger
- Maître des anions

Είδη παπουτσιών για τρέξιμο
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
pan
- Extreme poster

Re: Είδη παπουτσιών για τρέξιμο
Τα Σάλομον πολύ τα παινεύουν.
Λέω να είναι το επόμενο.
Αυτά που λένε, τα ειδικά χαρακτηριστικά, είναι αν τρέχεις όλη μέρα. Αν τρέχεις όλη μέρα, δε σε σώζει κανένα παπούτσι. Ότι μπορούν κάνουν δηλαδή, αλλά είναι άλλου μεγέθους πρόβλημα, όχι παπουτσιών.
Λέω να είναι το επόμενο.
Αυτά που λένε, τα ειδικά χαρακτηριστικά, είναι αν τρέχεις όλη μέρα. Αν τρέχεις όλη μέρα, δε σε σώζει κανένα παπούτσι. Ότι μπορούν κάνουν δηλαδή, αλλά είναι άλλου μεγέθους πρόβλημα, όχι παπουτσιών.
0 .
-
Ερμής
- Rookie poster

Αχ ένα τέτοιο νηματάκι μου χάθηκε στο μεγάλο χαμό της 13ης Μαρτιου του 2018.
Λοιπόν ας μπούμε στο ψητό.
Για τρέξιμο σε άσφαλτο-ταρτάν προσωπικά δεν έχω βρεί κάτι καλύτερο απο τα Nimbus της Asics.
Δεν έχω κάνει τις τεράστιες αποστάσεις(μέχρι 10κμ) αλλά τα έχω βρεί ως τα πιο άρτια και άνετα για αυτές τις διαδρομές.
Λοιπόν ας μπούμε στο ψητό.
Για τρέξιμο σε άσφαλτο-ταρτάν προσωπικά δεν έχω βρεί κάτι καλύτερο απο τα Nimbus της Asics.
Δεν έχω κάνει τις τεράστιες αποστάσεις(μέχρι 10κμ) αλλά τα έχω βρεί ως τα πιο άρτια και άνετα για αυτές τις διαδρομές.
0 .
-
arisordeath
- Rookie poster

Freisinniger έγραψε:Ξέρει κανείς τι είδη παπουτσιών υπάρχουν;
Μετά από έρευνα, βρήκα ότι υπάρχουν είδη τρεξίματος και το πόδι έχει διαφορετική επαφή κάθε φορά και για κάθε είδος τρεξίματος.
Ακόμη μεγάλο ρόλο παίζει το έδαφος για να μην επιβαρύνεται ο σκελετός
βασικοτατο για το τρεξιμο ενα καλο παπουτσι και αξιζει να επενδυσεις αμα το εχεις παρει αποφαση να τρεχεις.
τα παπουτσια διαφερουν αν θα τρεχεις σε ασφαλτο,ταρταν η αν τρεχεις σε χωμα,βουνο.
επισης πρεπει να ελεγξεις αν χρειζεσαι παπουτσια υποστηριξης η οχι,αν εχεις δηλαδη υποπρηνισμο η υπερπρηνισμο.
μπορεις εδω πολυ ευκολα να δεις αμα εχεις τετοιο προβλημαhttps://www.sportsshoes.com/support/running_articles
εχει κατι μηνες που ποσταρες βεβαια και μπορει να τα εχεις παρατησει απο τοτε

0 .