ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ VS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ο ΧΑΖΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ VS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ο ΧΑΖΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 08 Δεκ 2017, 15:28

Νομίζει ότι τέτοια εποχή είναι επαναστάτης αν λέει Ηλιούγεννα. Λες και είδε να αναφέρεται στα Χριστούγεννα ο Χριστός, μια φάτνη είδα όλη και όλη μέσα σε εκατοντάδες μπιχλιμπίδια του εβραιόγερου Σάντα Κλάους. Πολλές πεντάλφες είδα, Χριστό πουθενά. Και την λέξη Χριστούγεννα με το ζόρι την προφέρουν, προτιμούν το Καλές Γιορτές.

Επομένως είσαι χαζός φίλε παγανιστή.

Καταρχάς ούτε τον Ήλιο λατρεύεις και δεν πιστεύεις ότι ο Ήλιος ανασταίνεται στις 25 Δεκεμβρίου, είσαι και υποκριτής.

Επίσης ούτε καν παγανιστής είσαι. Αν ήσουνα θα ζούσες στην φύση, όχι στο χάλι των πόλεων.

Και δεν γνωρίζεις ότι την φύση σου και το χωριό σου ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

Οι πόλεις με την χαβούζα και το εμπόριο τους διάλυσαν τον γεωργό και την παγανιστική λατρεία.

Επομένως ποιον πολεμάς δήθεν παγανιστή; Πολεμάς το ελληνικό έθνος και τάσσεσαι υπέρ του εβραιοφασισμού. Μπράβο σου.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ VS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ο ΧΑΖΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 08 Δεκ 2017, 15:37

Εσύ ποιόν πολεμάς, ''καλέ'' χριστιανέ; Εμένα που εξακριβωμένα αγαπώ τον τόπο μου;
Ποιός διέλυσε ''καλέ'' χριστιανέ, τη δυνατότητα να υπάρχω εγώ και άλλοι; Όχι απαραίτητα πολυθεϊστές. Άθεοι, άθρησκοι..Ποιός αν όχι εσύ, με τον φανατισμό που σε διακατέχει;
Γνωρίζω καλά τη φύση μου. Και χαίρομαι ''καλέ'' χριστιανέ, που δεν έχει καμία σχέση με τη δική σου. Χαίρομαι διπλά δε, που έδωσα στα παιδιά μου τη δυνατότητα να επιλέξουν, αντί να τα κάνω ίδια, με τα μούτρα της κοινωνίας που ζω.
Είμαι περήφανη που δεν σου μοιάζω. Άντε κάνε καμιά άλλη δουλειά.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 08 Δεκ 2017, 18:20

Χρίστος Έλ έγραψε:Νομίζει ότι τέτοια εποχή είναι επαναστάτης αν λέει Ηλιούγεννα. Λες και είδε να αναφέρεται στα Χριστούγεννα ο Χριστός, μια φάτνη είδα όλη και όλη μέσα σε εκατοντάδες μπιχλιμπίδια του εβραιόγερου Σάντα Κλάους. Πολλές πεντάλφες είδα, Χριστό πουθενά. Και την λέξη Χριστούγεννα με το ζόρι την προφέρουν, προτιμούν το Καλές Γιορτές.

Επομένως είσαι χαζός φίλε παγανιστή.

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 08 Δεκ 2017, 19:58

Πασιφάη έγραψε:
Ποιός διέλυσε ''καλέ'' χριστιανέ, τη δυνατότητα να υπάρχω εγώ και άλλοι; Όχι απαραίτητα πολυθεϊστές. Άθεοι, άθρησκοι..Ποιός αν όχι εσύ, με τον φανατισμό που σε διακατέχει;

Σου απάντησα ήδη! Οι πόλεις σας στέρησαν την δυνατότητα να υπάρχετε. ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ!!!

Και αν ο Χριστιανισμός γκρέμισε κάποιους ναούς ήταν γιατί μέσα κατοικούσανε δαιμόνια και μαστιγώνανε τους ανθρώπους. Χώρια ότι τους θυσιάζανε στα δαιμόνια.

Δεν μισεί ο Χριστιανός τον παγανιστή. Μισεί εκείνους που τους παγανιστές που είναι μασωνάκια και αθεάκια και τάσσονται με τους εχθρούς του έθνους! Ο Χριστιανός είναι Έλληνας και ο Χριστιανισμός δεν άλλαξε τον Έλληνα!
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 08 Δεκ 2017, 19:59

ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ.
ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΣΑΣ.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Δεκ 2017, 21:24

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 08 Δεκ 2017, 21:30

Πχιος ειν' ετούτος και γιατι εχει τη φατσα σαν να τον στραπονιαζει η Πεπυ;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 08 Δεκ 2017, 22:06

Σου έχω πει δεν θα γράφεις με κεφαλαία γράμματα, είμαι ξεκάθαρος νομίζω
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 08 Δεκ 2017, 22:41

Χρίστος Έλ έγραψε:Και αν ο Χριστιανισμός γκρέμισε κάποιους ναούς ήταν γιατί μέσα κατοικούσανε δαιμόνια και μαστιγώνανε τους ανθρώπους. Χώρια ότι τους θυσιάζανε στα δαιμόνια.

Δεν μισεί ο Χριστιανός τον παγανιστή. Μισεί εκείνους που τους παγανιστές που είναι μασωνάκια και αθεάκια και τάσσονται με τους εχθρούς του έθνους! Ο Χριστιανός είναι Έλληνας και ο Χριστιανισμός δεν άλλαξε τον Έλληνα!

Χρίστος ΈλΕικόναEvery breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you
Every single day
Every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you
you are Rough Boy :noway1: :s_devil
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 09 Δεκ 2017, 06:05

Freisinniger έγραψε:Σου έχω πει δεν θα γράφεις με κεφαλαία γράμματα, είμαι ξεκάθαρος νομίζω

Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΙΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ!

:tourtaface:
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”