μεταναστευση στο νοβοσιμπιρσκ

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Thanka
Rookie poster
Rookie poster

μεταναστευση στο νοβοσιμπιρσκ

Δημοσίευσηαπό Thanka » 04 Δεκ 2017, 02:34

γεια σας παιδια πολλα συγχαρητηρια απιστευτο site θελω τη βοηθεια σας παντρευομαι το μαρτιο.στο νοβοσιμπιρσκ με ρωσιδα.ειμαι ελληνας θα μεινω εκει μονιμα μου ειπαν κατι δικηγοροι εκει οτι ολα τα χαρτια.για τη ρωσικη υπηκοοτητα θα ετοιμαστουν μετ το γαμο νου ζητησαν ποινικο μητρωοο σπουδεσ χαρτι στρατου.και.τπυ ς γονεις.μου που μενουν και δουλεια τη κανουν και ρωταω.ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩς ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜςΙΝΩ ΕΚΕΙ ΖΗΤΑΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΞΕΡΕΤΕ
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: μεταναστευση στο νοβοσιμπιρσκ

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Δεκ 2017, 02:44

Εξαρτάται σε ποιον χρωστας, η μαφια παιζει να σε βρει, το κρατος ή οι τραπεζες λιγο δυσκολο αλλα παλι αν σε βάζουν στο ιντερπολ τοτε θα σε βρουν κι εκει.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 07:41

Πες τους οτι εισαι ΣΥΡΙΖΑ και δε θα σε ενοχλησουν
0 .

Thanka
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Thanka » 04 Δεκ 2017, 08:48

οχι ρε παιδια χρεο; εχω στο τεβε και στην εφορια αλλα εχω ταξιδεψει πολλες φορες τωρα μου λενε οτι για να παρω τη ρωσικη υπηκοοοτητα δεν πρεπει να χρωσταω στη ελλαδα αλλοι λενε οχι δεν υπαρχει θεμα απλα πρεπει να παντρευτω πρωτα ξερετε κατι
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Δεκ 2017, 09:00

Thanka έγραψε:οχι ρε παιδια χρεο; εχω στο τεβε και στην εφορια αλλα εχω ταξιδεψει πολλες φορες τωρα μου λενε οτι για να παρω τη ρωσικη υπηκοοοτητα δεν πρεπει να χρωσταω στη ελλαδα αλλοι λενε οχι δεν υπαρχει θεμα απλα πρεπει να παντρευτω πρωτα ξερετε κατι

Δεν ξέρω τις προϋποθέσεις που ζητά η Ρωσία, αλλά λογικά δεν θα δίνει υπηκοότητα μόνο με το γάμο. Θα θέλουν να ζήσεις κιόλας κάποια χρόνια εκεί. Κυρίως λευκό ποινικό μητρώο ζητάνε να έχεις.
Για τα χρέη, υπάρχει πιθανότητα να σε βρουν, αλλά κοίτα τί προβλέπει το ρώσικο δίκαιο για πιθανότητα έκδοσης στην Ελλάδα.
Επίσης, αν ποτέ έρθεις Ελλάδα, θα σε συλλάβουν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Thanka
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Thanka » 04 Δεκ 2017, 10:22

δεν με κυνηγαει κανενας εδ ω απλα δεν μπορω να παρω φορολογικη ενημερωτητα οσο για την υπηκοοτητα εβγαλε ενα προγραμμα η κυβςρνηση που την παιρνεις σε 12 μηνες το προβλημα μου ειναι αν θελουν χαρτι για χρεη η οχι
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Δεκ 2017, 10:50

Thanka έγραψε:δεν με κυνηγαει κανενας εδ ω απλα δεν μπορω να παρω φορολογικη ενημερωτητα οσο για την υπηκοοτητα εβγαλε ενα προγραμμα η κυβςρνηση που την παιρνεις σε 12 μηνες το προβλημα μου ειναι αν θελουν χαρτι για χρεη η οχι

Μάλλον όχι, αλλά ας σου πει καλύτερα όποιος γνωρίζει το ρώσικο δίκαιο.

Το θέμα που μπορείς να έχεις είναι, αν ποτέ επισκεφθείς στο μέλλον την Ελλάδα, να σε συλλάβουν για χρέη προς το δημόσιο. Αυτό πρόσεχε κυριως.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Δεκ 2017, 11:19

Thanka έγραψε: το προβλημα μου ειναι αν θελουν χαρτι για χρεη η οχι

Οχι
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Δεκ 2017, 12:12

Για να παρεις την ρωσικη ιθαγένεια πρεπει να κανεις στο προξενείο δηλωση αποβολης απο την ελληνικη, μαλλον αυτη δεν θα γινει δεκτη αν εχεις χρεη σε δημοσιο. Η Ρωσια δηλαδη δεν ενδιαφέρεται για το χρωστας ή οχι αλλα μπορεις να κολλήσεις από χαρτια που θελει από ελληνικο δημοσιο.
Παντως απ'οσο ξερω δεν ειναι απαραίτητη η αδεια αποβολης που δινει η νυν χωρα σοθ, αρκει μονο να εχεις χαρτι απο προξενειο οτι οντως την εχεις υποβάλει την δηλωση αποβολης.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 13:54

Thanka, ο Βλαντ πουλαει ιθαγενειες με 1 εκ. ρουβλια την μια αν ενδιαφερεσαι (καπου 15 χιλ. ευρω) :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”