Οι παπαγάλοι εβραιόδουλοι διδάσκουν με ψυχασθένεια ότι η εξέλιξη στην τεχνολογία είναι απαραίτητη και χρήσιμη. Στην πραγματικότητα είναι απλώς μια κομπίνα για να κινείται το εμπόριό τους. Διδάσκουν με ηλιθιότητα ότι τα παλιά μηχανήματα δεν έχουν δυνατότητες.
Στην πραγματικότητα έχουν απαγορεύσει στα παλιά μηχανήματα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους; Που; Στο source code κάθε σελίδας!!!
Στο Opera πας Σελίδα-Εργαλεία Ανάπτυξης και το βρίσκεις.
Εμφανίζει μια άσπρη σελίδα με όλα τα σκριπτάκια του web page. Εκεί οι εβραιόδουλοι προγραμματιστές τους έχουν κάνει το φασισμό τους. Οπότε αν βρεθεί άξιος και ορεξάτος χάκερ μπορεί να τους διαλύσει τα μούτρα τροποποιώντας τον κώδικα.
Για παράδειγμα στην σελίδα του scribd δεν μπορούσα πλέον να βλέπω το σατανισμένο πρόγραμμα που μοιάζει με το acrobat reader και με το οποίο κάνεις περιήγηση και ζουμ στα βιβλία. Δεν μπορούσα να διαβάσω για παράδειγμα το Ψυχολογία των Όχλων του Γούσταβου Λε Μπον. Με την παρακάτω όμως εντολή που βάζεις στο address link μου εμφάνισε το σατανιασμένο βιβλίο τέλεια στα win98se.
http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer ... 1Rhqyhb1yt
Εκεί που λέει document id έβαλα τον αριθμό από την κάτω διεύθυνση(την κανονική)
https://www.scribd.com/document/2318464 ... -των-όχλων
και τον αριθμό access key τον βρήκα με Εύρεση στο source code της σελίδας.
Όλα λοιπόν έχουν να κάνουν με το source code και αν βρεθεί μάγκας μπορεί να εμφανίσει όλες τις σελίδες ακόμα και σαν βρισκόμαστε στο 1980 ή τέλος πάντων όπως είναι τώρα, δίνοντας το σημαντικό. Δηλαδή πρόσβαση στα στοιχεία της σελίδας στους παλιούς υπολογιστές.
Ελάτε παλληκάρια χάκερ όλου του κόσμου αυτά τα σκριπτάκια τους να τα σπάσουμε και να τα διαλύσουμε.





.gif)