Ένας σύγχρονος Βίσμαρκ της οικονομίας

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō
Δημοσιεύσεις: 13240

Ένας σύγχρονος Βίσμαρκ της οικονομίας

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Οκτ 2017, 22:22

«Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει και σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειές της», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Intel Radio.

Ερωτηθείς για την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, τόνισε ότι οχτώ χρόνια είναι αρκετά και ότι οι δυνάμεις του έχουν κάποια όρια.

Αναφορικά με το ευρωπαϊκό όραμα του Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η ομιλία του Γάλλου Προέδρου έφερε ανακούφιση στη γερμανική κυβέρνηση. «Γαλλία και Γερμανία αποτελούν τον πυρήνα της Ευρώπης και της προόδου της. Είμαι βέβαιος ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα πείσει και τους επόμενους εταίρους της να συμμερισθούν το όραμα της ίδιας και του Γάλλου Προέδρου», είπε.

Σχολιάζοντας όσους ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα AFD, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι Ναζί. «Πρέπει να τους σεβόμαστε και τα κίνητρά τους πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ’όψιν», ανέφερε.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

http://www.kathimerini.gr/929808/articl ... -oikonomia

Aρίστο, βγες κρυφός κυνηγός :asd03:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions
Δημοσιεύσεις: 10961
Τοποθεσία: Αμέρικα

Re: Ένας σύγχρονος Βίσμαρκ της οικονομίας

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Οκτ 2017, 22:36

όπως είπα εκλογές μέχρι το τέλος της τετραετίας
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool


Επιστροφή σε “Οικονομία”