Ελλάδα γη ελευθερίας και ηλιοφάνειας
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ελλάδα γη ελευθερίας και ηλιοφάνειας
Γενικά η Ελλάδα έχει και τα θετικά της και τα αρνητικά της σχετικά με υποδομές σε ποδηλατοδρομους αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και συνδυάζει όλα σπορ. Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα ότι δεν είναι οι άνθρωποι συνειδητοποιημενοι και εναρμονισμενοι με τη φυση. Πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό? Μια ιδέα είναι η ανταλλαγή ιδεών από τουρίστες που θα εναρμονιστουν με την ελληνική φύση έτσι και οι Ελ θα μπορέσουν να συγκροτησουν ένα σύλλογο και να παρατήσουν τους συλλόγους χορού που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην φύση και την οικολογία.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Ελλάδα γη ελευθερίας και ηλιοφάνειας
Freisinniger έγραψε:Γενικά η Ελλάδα έχει και τα θετικά της και τα αρνητικά της σχετικά με υποδομές σε ποδηλατοδρομους αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και συνδυάζει όλα σπορ. Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα ότι δεν είναι οι άνθρωποι συνειδητοποιημενοι και εναρμονισμενοι με τη φυση. Πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό? Μια ιδέα είναι η ανταλλαγή ιδεών από τουρίστες που θα εναρμονιστουν με την ελληνική φύση έτσι και οι Ελ θα μπορέσουν να συγκροτησουν ένα σύλλογο και να παρατήσουν τους συλλόγους χορού που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην φύση και την οικολογία.
Ποια φύση, οικολογία, εναρμονίσεις και ιστορίες ρε συ, να σταματήσουν να αμολάνε το σκουπιδαριό τους όπου βρούν, και φτάνει. Όλες οι μη οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα είναι σκουπιδότοποι. Το ίδιο και τα δάση αναψυχής.
Η αλλαγή θα έρθει όταν 2-3 γενιές μπούν κάτω απο το χώμα παράλληλα με συνέχιση της ανάπτυξης της χώρας, ή αν έρθει ένας δικτάτορας και εκτελεί όσους πετάνε σκουπίδια. Σκουπιδαριό = υπανάπτυκτος λαός.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ποια φύση, οικολογία, εναρμονίσεις και ιστορίες ρε συ, να σταματήσουν να αμολάνε το σκουπιδαριό τους όπου βρούν, και φτάνει. Όλες οι μη οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα είναι σκουπιδότοποι. Το ίδιο και τα δάση αναψυχής.
Η αλλαγή θα έρθει όταν 2-3 γενιές μπούν κάτω απο το χώμα παράλληλα με συνέχιση της ανάπτυξης της χώρας, ή αν έρθει ένας δικτάτορας και εκτελεί όσους πετάνε σκουπίδια. Σκουπιδαριό = υπανάπτυκτος λαός.
Τη συνήθεια αυτή την έχουν και οι Αλβανοί, οι Ιταλοί του νότου, οι Ισπανοί του νότου, οι Τούρκοι και οι Άραβες. Μάλιστα παίζει κάποιοι από αυτούς να ξεπερνάνε και τα Ελς.
.gif)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Freisinniger έγραψε:Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα ότι δεν είναι οι άνθρωποι συνειδητοποιημενοι και εναρμονισμενοι με τη φυση. Πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό? Μια ιδέα είναι η ανταλλαγή ιδεών από τουρίστες
Μια άλλη ιδέα είναι η άμεση απέλαση των Αλβανοβλαχοτουρκμενοαλγερινών στις χώρες καταγωγής τους και μαζικές εισαγωγές πληθυσμού από σλάβικες χώρες. Με όπλο μας τον καλό καιρό και τις ομορφιές του τόπου, μπορούμε να τους ψήσουμε να έρθουν εδώ.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Freisinniger
- Maître des anions

Αλεξ, έρχονται ήδη, αλλά εδώ δεν έχουμε δουλειές για εμάς δυστυχώς ούτε και γι αυτούς, το πρόβλημα είναι αλλού, όλοι αυτοί που αναφέρεις θα μπορούσαν να έρθουν Ελλάδα να ασχοληθούν με τον εναλλακτικό τουρισμό.
@Διάδοχε εμένα οι γονείς μου με έμαθαν να μην πετάω σκουπίδι πουθενά, δεν έχω πετάξει ποτέ μου σκουπίδι και αν έχω σκουπίδια ή τα βάζω στην τσέπη μου, ή στη σακούλα ή στην τσάντα μου και ας μοιάζω τουρίστας. Σέβομαι απόλυτα το περιβάλλον και όχι μόνο στην Ελλάδα παντού σε όλες τις χώρες που έχω πάει. Θα μου πεις ένα κομμάτι είναι γύφτοι και αγράμματοι και μάλιστα σε αρκετό βαθμό, σε αυτό συμφωνώ, κάθε φορά πετάνε σκουπίδια από το αυτοκίνητο, πάντως οι διαφημίσεις και η διαφήμιση για το περιβάλλον μέσω των καναλιών έκανε πολύ καλό έστω και αν τα κανάλια παίρνανε επιδοτήσεις από την ΕΕ.
@Διάδοχε εμένα οι γονείς μου με έμαθαν να μην πετάω σκουπίδι πουθενά, δεν έχω πετάξει ποτέ μου σκουπίδι και αν έχω σκουπίδια ή τα βάζω στην τσέπη μου, ή στη σακούλα ή στην τσάντα μου και ας μοιάζω τουρίστας. Σέβομαι απόλυτα το περιβάλλον και όχι μόνο στην Ελλάδα παντού σε όλες τις χώρες που έχω πάει. Θα μου πεις ένα κομμάτι είναι γύφτοι και αγράμματοι και μάλιστα σε αρκετό βαθμό, σε αυτό συμφωνώ, κάθε φορά πετάνε σκουπίδια από το αυτοκίνητο, πάντως οι διαφημίσεις και η διαφήμιση για το περιβάλλον μέσω των καναλιών έκανε πολύ καλό έστω και αν τα κανάλια παίρνανε επιδοτήσεις από την ΕΕ.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Συμφωνω οτι ειναι θεμα παιδειας αλλα δυστυχως λιγοι ΕΛ διαθετουν
Θελω να πιστευω οτι φταιει που οι ελληνες ηρθαν προσφατα απο τα χωρια τους και δεν εχουν συνηθισει την αστικη ζωη και σε 1-2 γενιες θα φτιαξει το πραγμα
Θελω να πιστευω οτι φταιει που οι ελληνες ηρθαν προσφατα απο τα χωρια τους και δεν εχουν συνηθισει την αστικη ζωη και σε 1-2 γενιες θα φτιαξει το πραγμα
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Θελω να πιστευω οτι φταιει που οι ελληνες ηρθαν προσφατα απο τα χωρια τους και δεν εχουν συνηθισει την αστικη ζωη και σε 1-2 γενιες θα φτιαξει το πραγμα
Αποκλείεται αφου και τις πολεις τις εφτιαξαν στα μετρα τους δηλαδή μεγαλοχωρια που με τιποτα δεν μοιαζουν με κανονικες πολεις. Ο χωριανος ποτε δεν προσαρμόζεται σε αστικο περιβάλλον αλλα τον κάνει οπως εχει συνηθίσει στο χωριο του.
Δεν ειναι η ελ πατεντα, παντου οι χωρικοί ειναι ετσι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ολοι οι ανθρωποι παγκοσμιως καποια στιγμη μετακινηθηκαν απο τα χωρια στις πολεις, αλλα δεν ειναι ολοι σαν τους ΕΛ
Στους ΕΛ αυτη η μετακινηση ειναι μολις 1-2 γενιες πισω, ενω στην Δ.Ευρωπη θα δεις ανθρωπους να ζουν σε πολη 4-5 γενιες πισω το λιγοτερο.
Στους ΕΛ αυτη η μετακινηση ειναι μολις 1-2 γενιες πισω, ενω στην Δ.Ευρωπη θα δεις ανθρωπους να ζουν σε πολη 4-5 γενιες πισω το λιγοτερο.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Μόνο που οι πόλεις στην Ελλάδα έχουν μια μεγάλη διαφορά, μένω σε μια πόλη όχι πολύ κοντά στο κέντρο, αλλά η περιοχή που μένω είναι σαν χωριό μέσα στο πράσινο, στην Αθήνα είναι λες και ζεις στην Νέα Υόρκη ή σε καμιά αραβική πόλη, έζησα στο κέντρο του Περιστερίου, Αθήνα με απίστευτη φασαρία και βρομιά παντού.
Και να επιστρέψω πίσω Ελλάδα δεν θα μπορέσω ποτέ να καθίσω σε μεγάλη πόλη ή ακόμη και μικρή με τα ίδια προβλήματα όπως η Αθήνα. Το να ζεις σε μεγάλη πόλη στην Αθήνα είναι σαν να ζεις σε φυλακή, να μου λείπει.
Και να επιστρέψω πίσω Ελλάδα δεν θα μπορέσω ποτέ να καθίσω σε μεγάλη πόλη ή ακόμη και μικρή με τα ίδια προβλήματα όπως η Αθήνα. Το να ζεις σε μεγάλη πόλη στην Αθήνα είναι σαν να ζεις σε φυλακή, να μου λείπει.

0 .

-
vallon
- Supreme poster

αρχίζω να πιστεύω ότι ζείτε σε άλλο πλανήτη και σίγουρα όχι στην Ελλάδα,
εδώ τα ζώα στον κάλαμο κάψανε όλο το δάσος για να κάνουν οικόπεδα κι εσείς ασχοελίστε με τα ...σκουπηδάκια;
πιο παλιά κάψανε τον νέο βουτζά και μετά γέμισε η περιοχή βίλες , που ζείτε ορε;
εδώ τα ζώα στον κάλαμο κάψανε όλο το δάσος για να κάνουν οικόπεδα κι εσείς ασχοελίστε με τα ...σκουπηδάκια;
πιο παλιά κάψανε τον νέο βουτζά και μετά γέμισε η περιοχή βίλες , που ζείτε ορε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.