Αναστασιάδης: Θα συνεργαστούμε με τη Ρωσία και δεν μας ενδιαφέρει ποιοι αντιδρούν
http://www.protothema.gr/politics/artic ... adidroun-/
ελα να οργανωνομαστε για την καλοκαιρινη συγκρουση λεμε!
.




ksmyrn έγραψε:Αυτος δεν ειναι που εκανε κουρεμα καταθεσεων; Μας επεισε.....





ksmyrn έγραψε:Ενταξη, Ελλαδα εισαι, θα το δουμε και αυτο αραγε; αριστερος να κανει κολοτουμπα και να γινεται εθνικι; :s_dunno
Βεβαια, εθνικια και αλλα ηταν στο παρελθον με προτροπη ξενων δυναμεων και χασαμε την μιση Κυπρο.... Α, αυτοι ηταν "κακα" εθνικια, "ακροδεξια και βλακες". Αυτοι ειναι "αριστερα" εθνικια, "καλα", "πανεξυπνα".
Αυτα που κανουν παντως δεν ειναι λογικα, γιατι επρεπε να κανουν και αλλα. πχ δεν μπορεις να κανεις τον μαγκα και να μην εχεις στρατο πχ. Αμυντικη βιομηχανια αλλο. Ο ενας λεει οτι θα κανουμε, ο αλλος λεει οι ιδιοτικοποιησεις θα γινουν.
Απο δηλωσεις μακελιο τα προηγουμενα χρονια: Σκοπιανο κλαφτα, Αλβανοι αδερφια μας, Τουρκοι φιλοι μας.
Δηλαδη τι συμπερασμα βγαζετε; Θα βασιζομαστε στην γκαβλα του καθε προστατη; του Αμερικανου; Του Ρωσσου;
Οδευουμε σε ακομα μια εθνικη τραγωδια. Ελεγχομενη οπως παντα απο τον αετο της Β. Αμερικης
