ανδρικά γεννητικά όργανα
-
mktorpel
- Rookie poster

ανδρικά γεννητικά όργανα
Καλησπέρα είμαι 16 χρονών . Ελπίζω να μην ειρωνευτείτε κάποιοι ή κοροιδέψετε. Ίσως φανεί περίεργο αλλά θα ήθελα να ξέρω πως πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό πέος σε στύση. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Σε ένα πέος που έχει περιτομή το δέρμα (πόσθη) ειναι μόνιμα εντελώς κάτω ''ενιαίο''. Ένα μη περιτομημένο όταν είναι σε στύση καλύπτεται από το δέρμα όμως μπορεί χειροκίνητα να κατέβει και αυτό εντελώς κάτω όπου μοιάζει με την 1η περίπτωση.Παρ'όλα αυτά στην δική μου περίπτωση το δέρμα φτάνει μέχρι ακριβώς κάτω από την βάλανο (κεφάλι) δηλαδή αποκαλύπτω όλη την βάλανο αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω ώστε το δέρμα να είναι ''ενιαίο''. Όταν δεν είμαι σε στύση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρίν ένα χρόνο επισκέφθηκα γιατρό όπου μου είχε κόψει το χαλινό αλλά και πάλι η πόσθη έφθανε στο ίδιο σημείο και έτσι τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Όμως σκέφτομαι ότι ίσως να μην κατάλαβε καλά γιατί στις ερωτικές ταινίες δεν έχω δεί κάποια περίπτωση σαν την δική μου , δηλαδή είτε με περιτομή είτε χωρίς σε όλους κατεβαίνει κανονικά και γίνεται ''ενιαίο''. Αν κάποιος ξέρει και θέλει ας μου δώσει μια κατατοπιστική απάντηση.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: ανδρικά γεννητικά όργανα
Μην ασχολεισαι με μαλακιες (sic), αμα σου σηκωνεται και μπορεις και χυνεις κανονικα μην σε απασχολουν λεπτομερειες.
Κακως εκοψες το πετσακι αν δεν υπηρχε ιατρικος λογος, γιατι τωρα θα εχεις λιγοτερη ευαισθησια στην αφη σε σχεση με το να ησουν μη περιτμημενος. Οχι κατι τραγικο ομως.
Οπως και να χει εισαι στην πιο καυλιαρικη ηλικια σε ζηλευω. Καλα γαμησια και καλες μαλακιες και παντα με προφυλαξεις.
ΥΓ Στις τσοντες παιζεται ενα θεατρο, ειναι ολα στημενα, μονταρισμενα κλπ. Μην παιρνεις τοις μετρητοις ο,τι βλεπεις.
Κακως εκοψες το πετσακι αν δεν υπηρχε ιατρικος λογος, γιατι τωρα θα εχεις λιγοτερη ευαισθησια στην αφη σε σχεση με το να ησουν μη περιτμημενος. Οχι κατι τραγικο ομως.
Οπως και να χει εισαι στην πιο καυλιαρικη ηλικια σε ζηλευω. Καλα γαμησια και καλες μαλακιες και παντα με προφυλαξεις.
ΥΓ Στις τσοντες παιζεται ενα θεατρο, ειναι ολα στημενα, μονταρισμενα κλπ. Μην παιρνεις τοις μετρητοις ο,τι βλεπεις.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

mktorpel έγραψε:Καλησπέρα είμαι 16 χρονών . Ελπίζω να μην ειρωνευτείτε κάποιοι ή κοροιδέψετε. Ίσως φανεί περίεργο αλλά θα ήθελα να ξέρω πως πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό πέος σε στύση. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Σε ένα πέος που έχει περιτομή το δέρμα (πόσθη) ειναι μόνιμα εντελώς κάτω ''ενιαίο''. Ένα μη περιτομημένο όταν είναι σε στύση καλύπτεται από το δέρμα όμως μπορεί χειροκίνητα να κατέβει και αυτό εντελώς κάτω όπου μοιάζει με την 1η περίπτωση.Παρ'όλα αυτά στην δική μου περίπτωση το δέρμα φτάνει μέχρι ακριβώς κάτω από την βάλανο (κεφάλι) δηλαδή αποκαλύπτω όλη την βάλανο αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω ώστε το δέρμα να είναι ''ενιαίο''. Όταν δεν είμαι σε στύση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρίν ένα χρόνο επισκέφθηκα γιατρό όπου μου είχε κόψει το χαλινό αλλά και πάλι η πόσθη έφθανε στο ίδιο σημείο και έτσι τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Όμως σκέφτομαι ότι ίσως να μην κατάλαβε καλά γιατί στις ερωτικές ταινίες δεν έχω δεί κάποια περίπτωση σαν την δική μου , δηλαδή είτε με περιτομή είτε χωρίς σε όλους κατεβαίνει κανονικά και γίνεται ''ενιαίο''. Αν κάποιος ξέρει και θέλει ας μου δώσει μια κατατοπιστική απάντηση.
End of story. Άσε τις μαλακίες και ψάξε να βρείς καμιά γκόμενα τώρα

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

mktorpel έγραψε:Καλησπέρα είμαι 16 χρονών . Ελπίζω να μην ειρωνευτείτε κάποιοι ή κοροιδέψετε. Ίσως φανεί περίεργο αλλά θα ήθελα να ξέρω πως πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό πέος
Κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι, ματάκηδες, εκβιαστές που χαίρονται με το να παρακολουθούν τους άλλους να αυνανίζονται ή να γδύνονται κτλ για αυτό καλύτερα να προσέχεις μην εκτίθεις τα ερωτικά σου που είναι προσωπικό θέμα.
Κάθε πέος είναι διαφορετικό και φυσιολογικό. Δεν χρειάζεται περιτομή, αυτό είναι αρρωστημένο ιουδαικό έθιμο.
Ο αυνανισμός αλλά και διάφορες σεξουαλικές εκφράσεις είναι αμαρτία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να κατηγορούμε προσωπικά όποιον αυνανίζεται, γιατί όλοι πέφτουν στην αμαρτία.
Ο καθένας να ασχολείται με τα δικά του όργανα και να κατηγορεί τον εαυτό του για τις αμαρτίες του. Γι' αυτό πρόσεχε να μην δίνεις στίγμα σε ανώμαλους να σε κοροιδέψουν και να σε κατηγορήσουν, κορόιδεψέ τους εσύ.
0 .
..
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

mktorpel έγραψε:Καλησπέρα είμαι 16 χρονών . Ελπίζω να μην ειρωνευτείτε κάποιοι ή κοροιδέψετε. Ίσως φανεί περίεργο αλλά θα ήθελα να ξέρω πως πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό πέος σε στύση. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Σε ένα πέος που έχει περιτομή το δέρμα (πόσθη) ειναι μόνιμα εντελώς κάτω ''ενιαίο''. Ένα μη περιτομημένο όταν είναι σε στύση καλύπτεται από το δέρμα όμως μπορεί χειροκίνητα να κατέβει και αυτό εντελώς κάτω όπου μοιάζει με την 1η περίπτωση.Παρ'όλα αυτά στην δική μου περίπτωση το δέρμα φτάνει μέχρι ακριβώς κάτω από την βάλανο (κεφάλι) δηλαδή αποκαλύπτω όλη την βάλανο αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω ώστε το δέρμα να είναι ''ενιαίο''. Όταν δεν είμαι σε στύση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρίν ένα χρόνο επισκέφθηκα γιατρό όπου μου είχε κόψει το χαλινό αλλά και πάλι η πόσθη έφθανε στο ίδιο σημείο και έτσι τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Όμως σκέφτομαι ότι ίσως να μην κατάλαβε καλά γιατί στις ερωτικές ταινίες δεν έχω δεί κάποια περίπτωση σαν την δική μου , δηλαδή είτε με περιτομή είτε χωρίς σε όλους κατεβαίνει κανονικά και γίνεται ''ενιαίο''. Αν κάποιος ξέρει και θέλει ας μου δώσει μια κατατοπιστική απάντηση.
η λύση για το σφιχτό πετσί είναι η μαλακία. ρίχνε όσες μπορείς. εγώ στην ηλικία σου με την παρέα τραβάγαμε και δέκα μαλακίες την ημέρα. μας έτσουζε μετά αλλά δε μασάγαμε.φτύναμε τη χούφτα και συνεχίζαμε.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.