Η μόλυνση της μασωνίας

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Η μόλυνση της μασωνίας

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 09 Ιούλ 2017, 08:30

Η σημερινή μασωνία μια θρησκεία μισεί, τον Χριστιανισμό.

Όσοι δωδεκαθειστές ενώνονται στο παραμύθι του συγκριτισμού μαζί με ξένους παγανιστές, είναι πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων. Ευνοούν όχι την αρχαία ελληνική θρησκεία αλλά την πανθρησκεία του Αντιχρίστου.

Επομένως η μασωνία έχει μολύνει όλες τις αρχαίες θρησκείες, αφού τις χρησιμοποιεί, τις παραλλάσει, τις ενώνει κατά του Χριστιανισμού. Εσείς νομίζετε ότι οι αρχαίοι Έλληνες λάτρευαν τον Ρα και ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τον Δία; Κάθε έθνος έχει τους θεούς και προγόνους του.

Οι μόνοι γνήσιοι δωδεκαθειστές είναι εθνικιστές.

Ξυπνάτε. Γι' αυτό υπερασπίστε τον Χριστιανισμό και βγείτε από τα δίχτυα των μασώνων ηγετών σας που σας πουλάνε παραμύθια της <<ωραίας>> νέας εποχής δίχως <<μισαλλοδοξίες>>, πολέμους κτλ

Είναι ενωμένοι στο όνομα του Σατανά όλοι αυτοί, γι' αυτό έχουν εμμονή με τις πεντάλφες και αστεράκια.

Λέμε όχι στην κοσμοκρατορία του Αντιχρίστου. Λέμε ναι στην Ελλαδάρα.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η μόλυνση της μασωνίας

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 10 Ιούλ 2017, 05:26

Εικόνα
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 10 Ιούλ 2017, 14:17

Αρνείσαι την ύπαρξη του Σατανά και του σατανισμού/ανθελληνισμού στην Μασωνία;

Εχθρός του έθνους δήλωσες λοιπόν, διάλεξες την αντίθετη πλευρά.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 11 Ιούλ 2017, 23:19

Χρίστος Έλ έγραψε:Η σημερινή μασωνία μια θρησκεία μισεί, τον Χριστιανισμό.

Όσοι δωδεκαθειστές ενώνονται στο παραμύθι του συγκριτισμού μαζί με ξένους παγανιστές, είναι πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων. Ευνοούν όχι την αρχαία ελληνική θρησκεία αλλά την πανθρησκεία του Αντιχρίστου.

Επομένως η μασωνία έχει μολύνει όλες τις αρχαίες θρησκείες, αφού τις χρησιμοποιεί, τις παραλλάσει, τις ενώνει κατά του Χριστιανισμού. Εσείς νομίζετε ότι οι αρχαίοι Έλληνες λάτρευαν τον Ρα και ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τον Δία; Κάθε έθνος έχει τους θεούς και προγόνους του.

Ξυπνάτε. Γι' αυτό υπερασπίστε τον Χριστιανισμό και βγείτε από τα δίχτυα των μασώνων ηγετών σας που σας πουλάνε παραμύθια της <<ωραίας>> νέας εποχής δίχως <<μισαλλοδοξίες>>, πολέμους κτλ

Είναι ενωμένοι στο όνομα του Σατανά όλοι αυτοί, γι' αυτό έχουν εμμονή με τις πεντάλφες και αστεράκια.

Λέμε όχι στην κοσμοκρατορία του Αντιχρίστου. Λέμε ναι στην Ελλαδάρα.

Και οι Ιεχωβάδες είναι στο κόλπο..
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 29 Σεπ 2017, 12:43

Χρίστος Έλ έγραψε:

Μπα; Αυτοί δεν είναι μιαρά και ακάθαρτα πνεύματα; Αφού τους μιλάνε τα ''δαιμόνια'' .Πώς ξεχωρίζει ο θεός σου τους καλούς από τους κακούς πολυθεϊστές; Με ΑΦΜ, ή με πιστοποίηση βάσει Πατριδόμετρου;

@ Φίλε Αντμίν, καλή η πλάκα αλλά ειλικρινά, πώς ανέχεσαι τη σαβούρα εδώ μέσα; Οκ, σεβαστη η ελευθερία έκφρασης, καμία αντίρρηση. Όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης. Δες το λίγο όμως. Φιλικά.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 29 Σεπ 2017, 15:19

Πασιφάη έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:

Μπα; Αυτοί δεν είναι μιαρά και ακάθαρτα πνεύματα; Αφού τους μιλάνε τα ''δαιμόνια'' .Πώς ξεχωρίζει ο θεός σου τους καλούς από τους κακούς πολυθεϊστές; Με ΑΦΜ, ή με πιστοποίηση βάσει Πατριδόμετρου;

@ Φίλε Αντμίν, καλή η πλάκα αλλά ειλικρινά, πώς ανέχεσαι τη σαβούρα εδώ μέσα; Οκ, σεβαστη η ελευθερία έκφρασης, καμία αντίρρηση. Όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης. Δες το λίγο όμως. Φιλικά.

σχολιο 1

....καμμια γνωμη δεν μπορει να θεωρηθει σαβουρα .. χμμ ουτε καν η δικια σου...το γνωμομετρο σου εχει μαλλον στραβωσει....μην αρχιζεις παλι τα αναφορατζηδικα κολπα κι υπονοιες με την διαχειριση ...

...ολοι εχουν κατι να πουνε μια διαφορετικη εκδοχη της αληθειας ...ιδεολογικα ανηκω στην Νεα Εποχη ,,την Πανθρησκειακη κια Πανθειστικη κια θα ηταν ατοπημα για μενα κι αντιφαση μεγιστη να θεωρω σαβουρες αποψεις οι οποιες απλα εκφραζουν ενα φοβο απεναντι στην Πανθρησκεια και τον Νεοεποχιτισμο .. και χμμ εχουν απο μια αποψη το δικιο τους αυτε ςοι αποψεις ..

....ειμαι φεμινιστρια , υποστηριχτρια του ελευθερου αμοιβαιου ερωτα που σεβεται την ανθρωινη αξιοπρεπεια,,ειμαι νεοεποχιτισσα, πανθειστρια και συγκρητιστρια και πλουραλιστρια , κοινοβιστρια-κομμουνιστρια ...κι ειναι αντιθετο στις αρχες μου να θεωρω τους ενθνικιστες η θεοκρατες των παλιων θρησκειων οτι πρεσβευουν γνωμες και θεωριες σκουπιδια ...απλα εκφραζουν μια αντισταση κι αντιδραση στην Νεα Εποχη και δικαιολογημενα ....καθως η Νεα Εποχη εχει ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ...

....η δικη τους φοβια εχει πολλα να μας διδαξει... και εκφερει καποιες αληθειες ... θελει ομως ανοικτο νεωτερικο πνευμα για τα δει κανεις ολα αυτα ...οχι μπαγιατικο και κλειστο ...σαν αυτο που κατηγορουμε δηλαδη τους εθνικιστες θεοκρατες ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 29 Σεπ 2017, 18:56

Αλεξ, γιατι δεν επεσε τσεκουρι σε αυτο το νημα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 29 Σεπ 2017, 19:00

Πασιφάη έγραψε:@ Φίλε Αντμίν, καλή η πλάκα αλλά ειλικρινά, πώς ανέχεσαι τη σαβούρα εδώ μέσα; Οκ, σεβαστη η ελευθερία έκφρασης, καμία αντίρρηση. Όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης. Δες το λίγο όμως. Φιλικά.

Σαν Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν ανεχόμαστε την σαβούρα στην χώρα μας και δεν σεβόμαστε κανένα εχθρό και εισβολέα που πατάει τους Έλληνες. No freedom, no rights to the wicked. Σκέψου το λίγο.
Εχθρικά.

Go to USA bye bye
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 29 Σεπ 2017, 19:17

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:

σχολιο 1

....καμμια γνωμη δεν μπορει να θεωρηθει σαβουρα .. χμμ ουτε καν η δικια σου...το γνωμομετρο σου εχει μαλλον στραβωσει....μην αρχιζεις παλι τα αναφορατζηδικα κολπα κι υπονοιες με την διαχειριση ...

...ολοι εχουν κατι να πουνε μια διαφορετικη εκδοχη της αληθειας ...ιδεολογικα ανηκω στην Νεα Εποχη ,,την Πανθρησκειακη κια Πανθειστικη κια θα ηταν ατοπημα για μενα κι αντιφαση μεγιστη να θεωρω σαβουρες αποψεις οι οποιες απλα εκφραζουν ενα φοβο απεναντι στην Πανθρησκεια και τον Νεοεποχιτισμο .. και χμμ εχουν απο μια αποψη το δικιο τους αυτε ςοι αποψεις ..

....ειμαι φεμινιστρια , υποστηριχτρια του ελευθερου αμοιβαιου ερωτα που σεβεται την ανθρωινη αξιοπρεπεια,,ειμαι νεοεποχιτισσα, πανθειστρια και συγκρητιστρια και πλουραλιστρια , κοινοβιστρια-κομμουνιστρια ...κι ειναι αντιθετο στις αρχες μου να θεωρω τους ενθνικιστες η θεοκρατες των παλιων θρησκειων οτι πρεσβευουν γνωμες και θεωριες σκουπιδια ...απλα εκφραζουν μια αντισταση κι αντιδραση στην Νεα Εποχη και δικαιολογημενα ....καθως η Νεα Εποχη εχει ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ...

....η δικη τους φοβια εχει πολλα να μας διδαξει... και εκφερει καποιες αληθειες ... θελει ομως ανοικτο νεωτερικο πνευμα για τα δει κανεις ολα αυτα ...οχι μπαγιατικο και κλειστο ...σαν αυτο που κατηγορουμε δηλαδη τους εθνικιστες θεοκρατες ....

Για αρχή, έχω να σου πω, οτι δεν έχω καμιά κωλοπρεμούρα να αφήσω υπονοούμενα. Όπως είδες και ήδη το ξέρεις, ότι έχω να πω, το λέω, δίχως περιστροφές. Αν φτάσω να πατήσω αναφορά, θα πρέπει να είναι για σοβαρό λόγο και όχι για παπαριές.
Αν θίχτηκες απ'όσα είπα, δικό σου πρόβλημα. Δεν σου ζήτησε κανείς να αραδιάσεις το ιδεολογικό σου προφίλ. Η πετριά που έχεις είναι δεδομένη.
Ρώτησα κάτι τον Αντμιν και προφανώς έχω κάθε δικαίωμα να το πράξω. Γνωρίζοντας δε, τους παραπάνω φανατικούς από το άλλο φόρουμ, ( Σικελιώτη και Χριστιανό..), κι έχοντας έρθει άπειρες φορές σε σύγκρουση μαζί τους, δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ. Ότι είπα, ισχύει, τουλάχιστον απ'τη μεριά μου. Ήμουν σαφέστατη.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 29 Σεπ 2017, 20:53

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:....καμμια γνωμη δεν μπορει να θεωρηθει σαβουρα .. χμμ ουτε καν η δικια σου...το γνωμομετρο σου εχει μαλλον στραβωσει....μην αρχιζεις παλι τα αναφορατζηδικα κολπα κι υπονοιες με την διαχειριση ...

Ενδιαφέρον μήνυμα.

Η δικιά μου άποψη είναι πως τίποτε νέο κάτω από τον Ήλιο.

Αυτό που ονομάζετε <<Νέα Εποχή>> με την έννοια μιας νέας σελίδας στην ιστορία όπου οι άνθρωποι θα γίνουν ένα, αδελφωμένοι και αγαπημένοι, θεωρείται μια μεγάλη αυταπάτη. Ακόμα και από τους μεγαλύτερους άθεους φιλόσοφους.

Συγκεκριμένα.

1)Δεν έχει υπάρξει ούτε ένα ελάχιστον δείγμα προς αυτή την κατεύθυνση, καμμιά πρόοδος και οι άνθρωποι σήμερα μισούνται περισσότερο από ποτέ. Αν εγκλωβίζεις τα θηλαστικά σε ένα κλουβί γίνονται πολύ άγρια και εχθρικά μεταξύ τους. Δεν μας χωράει όλους τους κατοίκους της Γης η Ελλάδα.

2) Δεν έχει υπάρξει καμμιά θέληση. Μάλλον η Νέα Εποχή είναι μια παγκόσμια γενοκτονία και μαζοποίηση σκλάβων σε μια παγκόσμια σιωνιστική αυτοκρατορία υλιστική.

3)Και αγνός σκοπός να υπήρχε, θα ήταν απραγματοποίτη! Η φύση μας εμποδίζει! Δεν είμαστε ίδιοι στο πνεύμα ούτε καν κομμάτια του ίδιου οργανισμού. Ακόμα και μια συμμαχία απέναντι σε εξωγήινη δύναμη θα ήταν προσωρινή και συμφεροντολογική.

Έχουμε λοιπόν κανένα δείγμα προόδου, καμμιά θέληση, καμμιά δυνατότητα!

Που έχεις δει εσύ το φως της νέας εποχής λοιπόν;! Εγώ έχω δει μόνο διάσημους τραγουδιστές να βγάζουν λεφτά από τέτοια τραγούδια ουτοπίας!

Οπότε αν έχεις απέναντι σου μια άγρια μαινάδα και ίσως εβραία, παραδείγματος χάρη Πασιφάη, δεν μπορείς παρά να σκέφτεσαι το ίδιο όπως και αυτή και να την αντιμετωπίσεις με το ίδιο μίσος και την ίδια αποφασιστικότητα. Only the strong will survive.

Είναι η προαιώνια μάχη για επιβίωση. Όλα τα περί ελευθερίας λόγου, αντιρατσισμός είναι καραμέλες και παραμυθάκια. Η ειλικρίνεια είναι θέλεις να με φας, θέλω να σε φάω. Ή θα με φας ή θα σε φάω. Άσε την λογική και την φιλοσοφία.

Να φανταστείς ότι οι ίδιοι το διδάσκουν στο μάθημα της εξέλιξης, οι ίδιοι οι άθεοι!

Οπότε το ερώτημά μου είναι που έχεις δει εσύ την πραγματοποίηση αυτού που θεωρείς Νέα Εποχή και μήπως έχει σκεφτεί ότι ίσως είναι αυταπάτη και στην πραγματικότητα είσαι ένα άγριο θηρίο;
0 .
..

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”