Μηπως πρεπει τελικα να κλεισουν τα μεσα μαζικης δικτυωσης?

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Μηπως πρεπει τελικα να κλεισουν τα μεσα μαζικης δικτυωσης?

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 29 Μάιος 2017, 00:13

με δεδομενο τον τροπο χειρισμου απο πλευρας του κοσμακη των μμδ μηπως θα ηταν καλυτερα για χωρες που οι κατοικοι της δεν διαθετουν κοινωνικη μορφωση και παιδεια οπως στην μπανανια (και οπως εγινε στην τουρκια) να κλεισουν επ'αοριστον?
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Μηπως πρεπει τελικα να κλεισουν τα μεσα μαζικης δικτυωση

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Μάιος 2017, 02:29

Στην τηλεόραση
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2017, 14:00

Εννοειται πρεπει να κλεισουν, ειδικα αυτο το fb
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 29 Μάιος 2017, 14:27

Η γνώμη μου είναι ότι το twitter και ειδικώς το fb, αναδεικνύουν στο έπακρον την βλακεία του καθενός. Και το κύριο πρόβλημα είναι ότι αυτή η βλακεία είναι περισσότερο ορατή σε πρόσωπα του πολιτικού, ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού κόσμου (που θεωρητικώς έχουν κοινωνική παιδεία και μόρφωση) και όχι στον "κοσμάκη".

Γενικώς, το πρόβλημα είναι η προβολή της θεσμικής βλακείας γιατί αυτή λειτουργεί ως πρότυπο σκέψης.

Μπορούν οι εξ ορισμού θεσμικοί βλάκες (ανεξαρτήτως ιδεολογίας) να καθορίζουν το τι πρέπει και το τι δεν πρέπει να γράφεται ή πότε επιτρέπεται η ελευθερία έκφρασης και πότε όχι, κρίνοντας πάντα με διαφορετικά μέτρα και σταθμά; Κατά τα φαινόμενα, ναι.

Υπάρχει περίπτωση να ανέβει το επίπεδο των υπολοίπων αν οι θεσμικοί λογοκριτές είναι βλάκες; Κατά τα φαινόμενα, όχι.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 29 Μάιος 2017, 18:29

Το κακό με τους βλάκες, είναι ότι οι δικαιολογίες τους κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Γράφει ο βλαξ Φιλιππάκης (τα μπολνταρίσματα δικά μου):

«Για τους φίλους, τους γνωστούς και τους απλούς πολίτες που μου συμπαραστάθηκαν. Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η διατύπωση μιας γνώμης, μιας κρίσης, μιας άποψης προς φίλους, στην προσωπική μου ιστοσελίδα, θα μπορούσε να ποινικοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Την άποψή μου αυτή δεν την εξέφρασα με την ιδιότητά μου σαν Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, αλλά σαν απλός πολίτης.

Λυπάμαι βαθύτατα εάν προκάλεσα ανησυχία σε φίλους και γνωστούς, τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Επιπλέον, δηλώνω ότι, τα όσα εγώ διατύπωσα, απευθύνονταν μόνο σε φίλους και γνωστούς μου στην προσωπική μου ιστοσελίδα και κατά συνέπεια, άποψή μου είναι ότι όλα όσα διατυπώνονται μέσα από προσωπικούς λογαριασμούς, FB κλπ, δεν συνιστούν δημόσιο λόγο.

Επιπλέον, ξεκαθαρίζω ότι η διαδρομή μου επί δεκαετίες ήταν πάντοτε αγωνιστική, ξεκάθαρη και έντιμη, και δεν έχω μάθει να προκαλώ τα συναισθήματα των φίλων και συντρόφων μου.

Την στάση μου αυτή που τηρώ εδώ και δεκαετίες, θα την τηρώ αναλλοίωτη».

Aν ισχύουν αυτά που λέει ο πανύβλαξ, τότε οι "απλοί πολίτες" μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν στην προσωπική τους ιστοσελίδα. Η απαγόρευση "αναρτήσεων μίσους" και "προτροπής σε εκδηλώσεις βίας" ισχύουν μόνον για τις επίσημες ανακοινώσεις των πολιτικών και άλλων φορέων.

...Ή όχι;

Κατά τα άλλα, οι θεσμικοί βλάκες, έκοψαν την Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς γιατί έγραψε κάτι για τα κουνούπια και τα παρατηρητήρια των δημητράδων μοιράζουν μηνύσεις. Και τόσα άλλα.

Αλλά την φιλιππακοπολακοχλωρίδα την κατεβάζουν αμάσητη ως ευπρεπείς όρνιθες που είναι.

Και μετά τους φταίει ο "κοσμάκης". :LoL:

ΥΓ. Για να μην είμαι τελείως άδικη, το πόνημα του γενικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ ξεκινά με το "Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ..."

Είναι όντως σωστό αυτό που έχει γράψει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2017, 19:10

Βλάκας είναι.
Λες και τα λεγε με τους φίλους του στο τηλέφωνο. :LoL:

Πάντως μη χαίρεστε οι υποδέλοιποι. Για σας έχει τσο + λο αν πάτε να το παίξετε Φιλιππάκηδες. :D

Η Κωνσταντοπούλου, που κατέχει το άθλημα, τα εχωσε χωρίς να μπορούν να την μηνύσουν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 29 Μάιος 2017, 21:17

Ξέρεις τι θα έχει ενδιαφέρον;

Η δίκη του Φιλιππάκη.

Για την ακρίβεια, το σκεπτικό της απόφασης που θα εκδοθεί, όποια κι αν είναι. :LoL:

Οπότε, το ερώτημα δεν είναι το ποια θα είναι η απόφαση αλλά το πότε θα γίνει η δίκη.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 29 Μάιος 2017, 21:54

Και η παρέλαση ηλιθίων συνεχίζεται.

Την δόξα του πανέξυπνου γενικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ εζήλωσεν ο αντιπεριφερειάρχης. :LoL:

Έντονα καιρικά φαινόμενα, παρατηρείται χαλάζι από βλάκες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2017, 22:11

ΓΑΛΗ έγραψε:Κατά τα άλλα, οι θεσμικοί βλάκες, έκοψαν την Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς γιατί έγραψε κάτι για τα κουνούπια και τα παρατηρητήρια των δημητράδων μοιράζουν μηνύσεις. Και τόσα άλλα.

Επι ΝΔουλας κοπηκε η γκομενα του Κασιδιαρη.

Για να μην ξεχνιομαστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2017, 22:42

ο συγκεκριμενος εκανε πορειες με το παμε ..τι περιμενεις αν οχι το χειροτερο
ομως παρατηρω και εξω τι συμβαινει μια μητερα ενος παιδιου που επεσε στις επαλξεις απο την μπομπα
δηλωσε για τον νεκρο γιο της ..οτι τωρα θα του αρεσει απο εκει ψηλα που βρισκεται η δημοσιοτητα

γενικα εξω ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα εχουν παραδοθει πληρως και αμετάκλητα
το ελ γονιδιο εξασθενησε και ισως να ξαναγυρναν στην βαρβαροτητα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”