Κώστας ο ...κουρασμένος.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Κώστας ο ...κουρασμένος.

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 09 Απρ 2017, 19:01

Εικόνα

ΠΑΕΙ (πάλι) διακοπές ο Καραμανλής...
4/08/2017 - Harris Kodopoulos

Εικόνα

Δούλεψε (τον κόσμο) υπερωρίες όλο το χειμώνα.
Και πάει στην Ιταλία να ξεκουραστεί ο ...κουρασμένος πρώην πρωθυπουργός.
Δεκαήμερες διακοπές και βλέπουμε.
Καλό Πάσχα Αρχηγέ.
-------------------------------------------------
Πασχαλινή απόδραση Καραμανλή
Εάν ενδιαφέρεσθε, σας πληροφορώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής δεν πρόκειται να ψηφίσει για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, που θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη, αντί της Μ. Τρίτης. Ο λόγος; Αναχωρεί σήμερα για τις πασχαλινές του διακοπές (μαζί με το ζεύγος Βαληνάκη) στην Ιταλία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Κώστας ο ...κουρασμένος.

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Απρ 2017, 22:10

Τσούζει ο ΚΚ σαμαρομητσοτάκια :s_cool

Ψιτ, έρχεται και η γη θα τρέμει :D

Εικόνα
Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Απρ 2017, 22:58

Σουηδέζα είναι η μάνα του; Αποκλείεται να είναι 100% Ελ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Απρ 2017, 23:04

Μπα, Ανατολίτης είναι.
Είμαι γιος του Αχιλλέα Καραμανλή και της Νίκης Διαμαντή-Καραμανλή.

http://kostaskaramanlis.gr

Ένα φεγγάρι είχε μπόλικους Κέλτες στην Ανατολία, μπορεί να ξέμεινε κανένα γονίδιο.

Εικόνα

Mέχρι και επαρχία που λεγόταν Γαλατία είχε

Εικόνα

Όπως και να χει, ο ΚΚ τζούνιορ είναι άριος, ο πιο λευκόδερμος του ΕΛ Κοινοβουλίου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Απρ 2017, 23:08

http://kostaskaramanlis.gr/

Τι έχω κάνει στη ζωή μου
πριν μπω στην πολιτική
Γεννήθηκα το 1974. Μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά από μικρός ανέπτυξα ιδιαίτερο δεσμό με τον τόπο καταγωγής μου, τις Σέρρες. Ήταν πάντα για εμένα μια σταθερά στη ζωή μου, το σημείο αναφοράς μου.

Σπούδασα Ιστορία και Οικονομικά στο Hamilton College της Νέας Υόρκης και, στη συνέχεια, αποφοίτησα από τη σχολή μεταπτυχιακών σπουδών Διεθνών Σχέσεων Fletcher School of Law and Diplomacy του Tufts University στη Βοστόνη.

Υπηρέτησα, ως έφεδρος αξιωματικός στα τεθωρακισμένα, στρατιωτική θητεία 24 μηνών πολλοί εκ των οποίων στην 25η Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων Ξάνθης.

Από το 2002 ως το 2004 εργάστηκα στην ελβετική τράπεζα επενδύσεων UBS Warburg στο Λονδίνο. Τα τελευταία δέκα χρόνια, εργάζομαι ως διευθυντικό στέλεχος στη ναυτιλιακή επιχείρηση Mantinia Shipping, με έδρα τον Πειραιά.

Παράλληλα, είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Είμαι γιος του Αχιλλέα Καραμανλή και της Νίκης Διαμαντή-Καραμανλή. Με τη γυναίκα μου Μιράντα Μιχαλοπούλου-Καραμανλή έχουμε τρία παιδιά: την Αναΐς, 6 ετών, την Άρια, 5 ετών, και τον Αχιλλέα, 1 έτους.

Αναίς: Υποκοριστικό του Κέλτη Θεού Άνα που ταυτίστηκε αργότερα με την Αγία Άννη.

Δημιουργική, αγαπάει τη ζωή και τη τέχνη. Περίεργη και θαρραλέα, προπορεύεται της εποχής της. Πολύ ρομαντική και ταυτόχρονα προσγειωμένη στη πραγματικότητα.

Πάρε ονόματα

Άλλος ένας Ελ μετά τον Γεωργιάδη
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Απρ 2017, 23:10

Το Άρια σίγουρα απο το γκέημ οφ θρόουνς το ξεπατίκωσε, ταιριάζουν και τα χρόνια με τις σαιζόν :D

Ότι και να κάνει πάντως, όλα του συγχωρούνται, είναι λευκός και όχι λάθρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Απρ 2017, 23:15

Εικόνα

Η αδερφή Φωτεινή Καραμανλή του όπως και αυτός έχουν βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και μάλιστα έτσι όπως το βλέπω ίσως και να γερμανοφέρνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Απρ 2017, 23:17

εντάξει βάζουν οι βορειοευρωπαίοι λίγο χρώμα στην γυφτίλα της Ελλάδος, δεν διαφωνώ, αλλά όχι το υπερβολικό ξανθό, δεν μου αρέσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Απρ 2017, 23:17

Εικόνα

Εικόνα Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Απρ 2017, 23:19

Ο πακιστανολιάκος είναι άριος μπροστά σε κάτι άλλους Ελ, ακόμη και οι γύφτοι
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”