Παρακολουθω τις περισσοτερες τηλεοπτικες πολιτικες συζητησεις .Μπορει κανεις να το πει βιτσιο , αλλα στην πραγματικοτητα θελω να ξερω το πολιτικο προσωπικο που διευθυνει την τυχη την δικι μου αλλα και ολων των συμπολιτων μου ...
Μπορει να κανω λαθος , αλλα η εντυπωση που μου εχει δημιουργηθει ειναι η χειροτερη , θα ελεγα ... Τοσο απο τους πολιτικους , οσο και απο τους δημοσιογραφους ...
Καμμια αντικειμενικοτητα , καμμια διαθεση για πραγματικη πληροφορηση και απο τους μεν και απο τους δε ... Ενας κακος χορος μεταξυ 2 χειριστων χορευτων ...
Οι μεν τηλεπαρουσιαστες , δημοσιογραφοι , προσπαθουν να περασουν την γραμμη που υποστηριζει το καναλι τους , εμφανιζοντας σαν σημαντικες , ειδησεις που δεν θα εμπαιναν ουτε στα ψιλα των εφημεριδων , οι δε πολιτικοι εχουν μαθει μια και στις καλυτερες των περιπτωσεων δυο τυπικες κασετες που εχουν εγκριθει απο τους σοφους επικοινωνιολογους των κομματων τους και τις απαγγελουν χωρις καν να τις σκεφτουν ...
Χτες το βραδυ παρακολουθησα το ΚΟΝΤΡΑ 24 με τον Αιμιλιο Λιατσο ... Αυτη η βουλευτης της ΝΔ που ηταν στο πανελ , ηταν επιεικως τραγικη ... Αλλα της ελεγαν , για αλλα διεκοπτε τον ομιλουντα , επαναλαμβανοντας τουλαχιστον 5-6 φορες την ιδια πανομοιοτυπη φραση που ειχε μαθει απεξω και ανακατωτα ... Κοντα σε αυτην και εκεινος ο νεαρος βουλευτης της Ενωσεως Κεντρου ( Μαριος Γεωργιαδης ) που σωνει και καλα ηθελε να μας πεισει , χωρις να εχει κανενα επιτυχημενο παραδειγμα για κυβερνηση ολων των κομματων ...
Συμπερασματικα , και δεν εχω σκοπο να κομισω γλαυκα εις Αθηνας , λεω οτι η ποιοτητα της πολιτικης ειναι οχι απλα η χειριστη αλλα χειροτερη δεν θα μπορουσε να ειναι ... Μαζι με την ποιοτητα της πολιτικης ελιτ συμβαδιζει και η ποιοτητα των δημοσιογραφων και γενικα η ποιοτητα της Ελληνικης κοινωνιας , ειναι πολυ κατωτερη απο οτι μας αξιζει ... Δυστυχως , προσωπικα , δεν βλεπω καμμια βελτιωση και διαθεση για βελτιωση ...
Κριμα ...
Ολντ