Survivor

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Survivor

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2017, 23:15

Μαλακες, εχω βαρεθει πλεον να το βλεπω.

Σε καθε αγωνισμα βγαινουν οι μαχητες μπροστα με διαφορες τυπου 7-3 και παντα καταφερνουν οι διασημοι και το γυρνανε και τελειωνει με σκορ τυπου 8-10 :rolleyes:

Εχει γινει τουλαχιστον 3 φορες αυτο και αλλη μια που πηγε απο το νταμπλ σκορ των μαχητων στο 9-9 αλλα στο τελευταιο κερδισαν οι μαχητες.

Αρχιζω να υποψιαζομαι πλεον πως το κανουν επιτηδες για να μεινουν περισσοτεροι διασημοι στο παιχνιδι και να γινεται περισσοτερος τζερτζελες.

On a side note, εχουν παει κατι καλα μανουλια εκει :enamorado:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Survivor

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 23:21

Καπιταλιστικοί αγώνες, το κόμμα στο απαγορεύει :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2017, 23:34

Οι νεοι μου ερωτες :enamorado:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Φεβ 2017, 00:15

Μια φορά το έχω δει όλο και όλο, και αυτό έτυχε, αλλά αυτό που παρατήρησα στο συγκεκριμένο survivor είναι ότι όλοι είναι μοντέλες (γυναίκες και άνδρες).
Στα προηγούμενα survivor έπαιζαν πιο κοινοί θνητοί.
Αυτό είναι η χαρά της πασαρέλας.

Επίσης, κάτι άλλο που πάντα το είχα απορία σχετικά με την προσωπική υγιεινή των γυναικών.
Τις βλέπω πάντα με ξυρισμένα πόδια, μασχάλες, φρύδια καλοσχηματισμένα και γενικά πλήρως αποτριχωμένες παντού.
Έχουν και ξυραφάκια μαζί τους; :sgrat:

Γιατί αν κρίνω από παλιότερα survivor θυμάμαι ότι τους έριχναν στη θάλασσα χωρίς να έχουν κανένα προσωπικό αντικείμενο μαζί τους.
Πώς διάολο καταφέρνουν οι γυναίκες και είναι πάντα στην τρίχα;

Γιατί αυτά άμα τα αφήσεις καμιά βδομάδα γίνονται δάσος. Αυτές είναι λες και μόλις βγήκαν από spa.
Εκτός και αν έκαναν ριζική αποτρίχωση παντού και προετοιμάστηκαν προτού μπουν στο παιχνίδι.
Αλλά και πάλι... τόσο καιρό εκεί.... θα έπρεπε από κάποιο σημείο και μετά να μοιάζουν με μαϊμούδες :sgrat:

Άντε στους άντρες πάει και το γένι και θυμίζουν λίγο "ναυαγοί" αλλά οι γυναίκες τι διάολο κάνουν και παραμένουν θεές;

Δεν παίζει. Αυτούς, μόλις κλείνουν οι κάμερες, πρέπει να τους πηγαίνουν σε κανένα ξενοδοχείο και να τους ξυπνάν το επόμενο πρωί για γύρισμα ... ντεμέκ survivor. Έτσι είναι οι survivor ρε; Στην πένα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2017, 00:22

impostor έγραψε:Μια φορά το έχω δει όλο και όλο, και αυτό έτυχε, αλλά αυτό που παρατήρησα στο συγκεκριμένο survivor είναι ότι όλοι είναι μοντέλες (γυναίκες και άνδρες).
Στα προηγούμενα survivor έπαιζαν πιο κοινοί θνητοί.
Αυτό είναι η χαρά της πασαρέλας.

Μπραβο, αυτο ειχα παρατηρησει και γω και σε συνδιασμο οτι οι μισοι ειναι διασημοι με ειχε/εχει ξενερωσει.
Δεν συγκρινεται με τα παλια παιχνιδια αλλα εχει τη φαση του ομως.

Οσο για τις τριχες, και γω τα χω σκεφτει αυτα που λες. Και ενταξει, οι διασημοι ισως εχουν κανει τιποτα ριζικες και δεν εχουν θεμα, οι αλλοι ομως?

Ολο και κατι θα τους δινουν και για υγιεινη και για φαγητο. Δεν γινεται να παιζεις καθε μερα ολα αυτα τα αγωνισματα με ενα πιατακι ρυζι στην καλυτερη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Φεβ 2017, 00:44

Λαχουρένιος έγραψε:Μπραβο, αυτο ειχα παρατηρησει και γω και σε συνδιασμο οτι οι μισοι ειναι διασημοι με ειχε/εχει ξενερωσει.

Καλά δε θέλει και ιδιαίτερη παρατήρηση. Όλες οι γυναίκες είναι με δίμετρες ποδάρες και όλοι οι άντρες με φέτες.
Και αυτός ο διαχωρισμός πάλι σε διάσημους και μη.... τι μαλακία; Στην ψαροκώσταινα του 2017
Καταρχήν τι διάσημοι; Εγώ τους μισούς και παραπάνω από αυτούς ούτε καν τους ξέρω. Ποιοι είναι όλοι αυτοί;
Περισσότερο αναγνωρίσιμος είναι ο lyxn από το youtube παρά αυτοί.

Το επόμενο survivor παίζει να είναι ανάμεσα σε πατρίκιους και πληβείους
Ακόμα πιο discriminate.
χαχχαχαχαχαχχαχα

Λαχουρένιος έγραψε:Οσο για τις τριχες, και γω τα χω σκεφτει αυτα που λες. Και ενταξει, οι διασημοι ισως εχουν κανει τιποτα ριζικες και δεν εχουν θεμα, οι αλλοι ομως?

Φίλε κάτι άλλο. Στις βαμμένες ξανθιές η ρίζα θα έπρεπε να είχε βγει ως το πάτωμα. Τι να λέμε τώρα; Κάτι παίζει.
Επίτηδες έβαλαν μοντέλες για να βλέπουν τα λιγούρια κανά μπουτάκι και να χαίρονται.
Φαντάζεσαι τώρα οι μοντέλες αυτές να απομυθοποιούνταν και να έβγαιναν με την τρίχα θάμνο;
Καταρχήν οι άντρες θα έπρεπε να δείχνουν σαν τον όσιο ποτάπιο τώρα. Αυτοί είναι με γένι 2-3 ημερών

Λαχουρένιος έγραψε:Ολο και κατι θα τους δινουν και για υγιεινη και για φαγητο. Δεν γινεται να παιζεις καθε μερα ολα αυτα τα αγωνισματα με ενα πιατακι ρυζι στην καλυτερη.

Στάνταρ έχουν υπογράψει omerta στο συμβόλαιό τους ντεμέκ θα το παίζετε survivor μπροστά στις κάμερες αλλά στα off δώστου αυγόφετες με μέλι για πρωινό σε κανένα 5στερο ξενοδοχείο.
Σίγουρα κάτι τέτοιο παίζει.
Τι survivor και μαλακίες. Αυτοί ούτε ένα τσίμπημα από κουνούπι δεν έχουν.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 28 Φεβ 2017, 11:41

Το είδα μία φορά και κατάλαβα ότι τους διάσημους εκτός από τη μάνα τους, τους ξέρει και ο τριτοξάδελφος τους, ενώ οι μαχητές συνέχεια χάνουν.

Άρεσε όμως στον γάτο μου. Είναι η πρώτη φορά που κάθησε μπροστά στην οθόνη, κούναγε το κεφάλι του παρακολουθώντας και όταν μιλούσε ο παρουσιαστής έψαχνε πίσω από την οθόνη να βρει τους άλλους.

Οπότε, αν το πετύχω θα τον ξαναδώ. Τον γάτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2017, 14:01

Και οι μαχητες εχουν μερικα καλα κομματια, σαν αυτην στην πρωτη φωτο που εβαλα, μια αλλη διμετρη που ειναι μοντελο και σε αρκετους φανταζομαι θα αρεσαν και οι διδυμες (αν και δεν ειναι του γουστου μου)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μαρ 2017, 00:07

Μονο εγω το βλεπω ραι σης?
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions