Τί σημαίνει ρατσισμός

Φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Τί σημαίνει ρατσισμός

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 30 Ιαν 2017, 12:01

Ο ρατσισμός σημαίνει να βάζεις πάνω από τις άλλες ράτσες την δική σου, να την αγαπάς περισσότερο. Και φυσικά σημαίνει να εκφράζεις τις αξίες της και να μην δέχεσαι τα ξένα στοιχεία που θέλουν να την χαλάσουν πνευματικά.

Και ποιος ξένος λαός δεν είναι ρατσιστής. Πως ένας Πακιστανός δεν θεωρεί πιο σημαντικό και δεν αγαπάει περισσότερο ένα Πακιστάνο αντί για ένα Έλληνα.

Τώρα ρατσισμός μπορεί να υπάρξει με μίσος, αλλά δεν είναι το ίδιο. Μίσος μπορεί να προκύψει όταν κάποια έθνη κάνουν κακό στο δικό σου. Αλλά να μην μπερδεύουμε τις έννοιες του ρατσισμού με το μίσος.

Επίσης ρατσιστής δεν σημαίνει απαραίτητα να είναι είσαι ναζιστής και φασίστας, αυτά ήταν ξένα κόμματα που υποτίθεται ότι υποστήριζαν ξένους εθνικισμούς και ρατσισμούς. Εγώ μάλιστα θεωρώ ότι όλοι αυτοί ήταν μασώνοι κρυφοεβραίοι, όπως και η σημερινή ηγεσία της χρυσής αυγής.

Όπως επίσης το να είσαι ρατσιστής δεν σημαίνει ότι δεν είσαι υπέρ των ταξικών αγώνων. Ίσα ίσα ένας ρατσιστής που σέβεται τους ομοεθνείς αδελφούς του, πρέπει να παλεύει με την αδικία εγωιστών καπιταλιστών πλούσιων κατά των φτωχών.

Αυτά γιατί το κουράσαμε το θέμα με τον ρατσισμό. Να μάθουμε και τί είναι. Απλώς οι άλλοι δεν μιλάνε για ρατσισμό, αλλά τον...εφαρμόζουν. Δεν θα σου πει δηλαδή ο ξένος ότι είναι ρατσιστής, δεν είναι κορόιδο, απλά τον εφαρμόζει.

Σώστε την Ελλάδα, γίνετε ρατσιστές δηλαδή ενάρετοι Έλληνες με αγάπη πάνω απ' όλα για τον διπλανό σας αδελφό. Όχι στο μίσος Έλληνα για Έλληνα.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τί σημαίνει ρατσισμός

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 06 Φεβ 2017, 11:28

Τί διαφορά έχει ο ΑΡΧΑΙΟΣ ρατσισμός από τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ?

Στην αρχαιότητα, οι Έλληνες σταμπάραν και σημαδεύανε όποιον ήταν ξένος, που τον λέγανε βάρβαρο, και δεν είχε κανένα πολιτικό δικαίωμα.

Το ίδιο κάνουν όλοι οι λαοί σήμερα πλην των Ελλήνων. Γιατί λοιπόν οι σημερινοί Έλληνες φέρονται διαφορετικά από τους υπόλοιπους λαούς αλλά και τους αρχαίους Έλληνες? Γιατί δεν τους κατηγορούν, όπως τους ναζί και τους φασίστες αλλά μιλάνε συνέχεια για μια αρχαία ελληνική δημοκρατία(όπως την φαντάζονται) και για μια αναπτυγμένη Ευρώπη ή Αμερική?

Εγώ πιστεύω είναι φυσικό κάθε Έλληνας να αγαπάει περισσότερο τον Έλληνα και όχι τον ξένο, όπως κάνουν και οι ξένοι. Δηλαδή ένας ξένος αγαπάει περισσότερο τον ξένο ομοεθνή του, αντί τον Έλληνα.

ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΟΥΝ? Πως εξηγείται η παρά φύση συμπεριφορά τους να στηρίζουν τους ξένους αντί τους ντόπιους? Μήπως τελικά δεν είναι πραγματικά Έλληνες αλλά μπασταρδεμένοι??? Ποια η εξήγηση?
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 10 Φεβ 2017, 11:39

Γιατί είναι κακό να είσαι ρατσιστής???
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Μαρ 2017, 08:16

Κάθεστε και σας κοροιδεύουν την νοημοσύνη, εσείς που χτίσατε το Σύμπαν παίρνετε διαταγές από υπάνθρωπους...

Ελληνικός ρατσισμός δεν σημαίνει αυτό που σας λένε οι εβραίοι τσοντοφιλόσοφοι των πανεπιστημίων και τα παπαγαλάκια των μέσων μαζικής εξαπάτησης, δηλαδή ξυρίζω το κεφάλι, παίρνω μαχαίρια και σφάζω, πετάω βόμβες, ανάβω φωτιές, αλλά ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Έλληνας ρατσιστής σημαίνει ΑΓΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΓΑΘΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν σημαίνει τέρας δολοφόνος, τον χαρακτηρισμό αυτό τον επιστρέφουμε στην μοχθηρή φυλή των Εβραίων και όλα τα παράγωγά της, που το αποδεικνύουν έμπρακτα κάθε μέρα πίσω από το προσωπείο της <<Δικαιοσύνης>>, του <<Νόμου>> και της παγκόσμιας <<Ευαισθησίας>> για <<ειρήνη>>.

Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Όταν εξομοιώνεται το φως με το σκοτάδι, γίνεστε σκοτάδι!!!

Αντί να είστε περήφανοι που γεννηθήκατε ΕΛΛΗΝΕΣ, την μεγαλύτερη φυλή της Γης, το ΤΑΒΑΝΙ κάθε πραγματικότητας, βρίζετε την Ελλάδα και εξομοιώνεστε με τα απολίτιστα σκουπίδια!

Και στο άριο λεξιλόγιο ο θεός Άγκνι, ο Θεός της Αγνότητας είναι η Φωτιά.

Οι Έλληνες λοιπόν είναι η φλόγα του Ηλίου και αυτή δεν μπορεί να την σβήσει το σκότος.

Να λοιπόν γιατί η Ελλάδα δεν πεθαίνει, γιατί είναι ΦΛΟΓΑ που φωτίζει την οικουμένη αλλά και ΚΑΙΕΙ όλους τους σατανικούς εχθρούς του αγνού φωτός.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Μαρ 2017, 10:07

Δεν προσπαθώ να σας δημιουργήσω τύψεις και ενοχές για το ποιοι είμαστε.

Όποιοι συνειδητοποιήσει ότι ήταν Έλληνας και πρόδωσε το ελληνικό στοιχείο, θα ζητήσει μόνος του την τιμωρία για το φρικτό έγκλημα. Με μια ειλικρινή μετάνοια θα συγχωρεθεί από το Αιώνιο Ελληνικό Δικαστήριο της Ισορροπίας του Κόσμου.

Δεν είπα να τα τινάξουμε, αν συνειδητοποιήσουμε ότι ήμασταν οι πρώτοι της Γης και τώρα μας πέρασε και μια φυλή της Αφρικής.

Να ξεσηκωθούμε, όχι να αυτοκτονήσουμε όπως κάνουν τόσοι κακομοίρηδες αντί να πάνε να σκοτώσουν εκείνους που τους μαυρίζουν τη ζωή...

Εμείς θα τιμωρήσουμε τους εγκληματίες κατά της Ελλάδας όχι απλά νόμιμα αλλά δίκαια. Αρκεί να φέρετε μια ελληνική κυβέρνηση να τους κανονίσει.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Μαρ 2017, 10:11

Σταματήστε λοιπόν να ασχολήστε με την μπόχα της αριστεράς και γίνετε Έλληνες.

Εντάξει φάγατε και το Σύριζα στην μάπα, μάθατε ότι είστε αιχμάλωχοι ξένης κατοχής... εξαντλήσατα όλες τις επιλογές που σας έδωσαν οι Εβραίοι... ας σταματήσετε εδώ γιατί πιο κάτω είναι τα Τάρταρα.

Επιλέξτε λοιπόν για πρώτη φορά στην ζωή σας αυτό που θα φέρει την συλλογική ΕΘΝΙΚΗ ευτυχία.

Διώξτε μωρέ τους βρωμιάρηδες να τελειώνουμε...τώρα, όχι αύριο.
Πόσα πασόκ και σύριζα θέλετε να δοκιμάσετε ακόμα κακομοίρηδες φτωχαδάκια του λαού;
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Μαρ 2017, 10:19

Στην αναγεννημένη Ελλάδα μας, ο ρατσισμός δεν θα είναι νόμος, αλλά φυσική ροπή του Έλληνα. Γιατί το φως δεν έχει καμμιά συναναστροφή με το σκότος.

Όποιος παρείσακτος μιλήσει αρνητικά για τον ελληνικό ρατσισμό, δηλαδή την καλοσύνη του ελληνικού πνεύματος, θα εξοβελίζεται από την υγιή ελληνική κοινωνία.

Αν νομίζετε ότι έχω ξεσηκώσει θύελλα αντίδρασης από την κοινή νοημοσύνη με το ελληνικός ρατσισμός=καλοσύνη/ευγένεια του πνεύματος,

Δείτε την αντιρατσιστική κοινωνία σας τί υγιή και αγαπημένη που είναι ξεφτέρια.

Και μετά πείτε ότι θέλετε... αν πιστεύετε ότι είναι κακό η Ελλάδα να κατοικείται μόνο από καλοσυνάτους και αγνούς Έλληνες, αντί για φατρίες φανατικών πασοτζήδων συριζαίων παρτάκηδων, εκπαιδευμένων τρομοκρατών, λαθρομεταναστών, κρυφοφασιστών αντίφα, πληρωμένων πρακτόρων, πουλημένων πολιτικών, κλεπτοκρατών μεγαλοεπιχειρηματιών...

και όλα τα ξεφτιλίκια που σας έφεραν σε αυτή την ελεινή κατάσταση και ούτε τώρα ξυπνήσατε αλλά τα ρίχνετε σε κάποιους αόριστους <<ναζί>> και εθνόφρονες.

Τί άλλο να πούμε, αφού ξεφτιλίσαμε τον αντιρατσισμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, που τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι απειλές και η βία, πανάρχαια στοιχεία του μοχθηρού, λάγνου και μπαμπέση Εβραίου κατακτητή των εθνών.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
paraxeno-paidi
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό paraxeno-paidi » 18 Μαρ 2017, 19:55

εδώ θα πω κι εγώ την δικη μου γνώμη, εάν επιτρέπεται. εγώ είμαι ρατσιστής που δε θέλω αυτούς που με μισούν μέσα στην πατρίδα μου κι θέλουν να με σφάξουν??? το λέω για αυτούς που λεν φασίστα οποιον τολμάει να θέλει να προφυλάξει την πατρίδα του από ξενόφερτες κουλτούρες βασισμένες στην βία κι το σφάξιμο??? αυτά όλα τα λέω απευθυνόμενος σε αυτούς όπου "ιποστιριζσουν" ,ότι πρέπει να ανοίγουμε αγκαλιά στους προσφυγες, ε συγγνώμη "λαθρο"- προσφυγες. αυτός με σέβεται, εμενα που έρχεται κι με σφάζει έτσι στην ψυχρα γιατί έτσι του τη βίδωσε??? λυπάμαι αλλα δε τους θέλω μέσα στην πατρίδα μου ,σα δούρειος iππος έτοιμος να ξεκινήσει πόλεμο ανταρτικο.
άλλο να τους βοηθήσουμε ως ένα σημείο να μέχρι να φύγουν ,να τους στηρίξουμε όσο γίνετε υλικά κι με συμπαράσταση σε όσους όμως πραγματικά έχουν ανάγκη. κι άλλο να τους υπομένουμε να φοβόμαστε, μην και μας επιτεθούν.αυτοί έχουν όμως "κατσικωθει" με τις ευλογίες ,τον καλών ανθρώπων που με αγάπη μας κυβερνούν κι τόσο πατριωτισμό. μη γελιόμαστε όλα βάση σχεδίου γίνονται, δε είναι απλά έτσι τα πράγματα. έχω εδώ βάλει κι ένα πολύ εύστοχο κειμενάκι που μιλα, για το προσφυγικό κι τους ανθρώπους αυτούς που παρόλο που μας σφάζουν εμείς εκεί τους βοηθάμε. αυτοί δε έχουν όμως μπέσα ούτε ευγνωμοσύνη ξέρουν τι εστί,αυτοί ξέρουν μόνον τι να κάνουν ώστε να επιβιώσουν. αυτοί που έρχονται οι πιο πολλοί είναι από άλλες χώρες γύρο από τα μέρη που γίνονται οι πόλεμοι μα κι από τελείως άσχετα μέρη.γιατί έρχονται εδώ ?? ο καθένας ας το ψάξει μόνοs του τι παίζει κι ας κρίνει ανάλογα.

--------------------------------------------

Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου...
Και δεν στο λέω αυτό επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο.
Κάθε άνθρωπος φέρνει μέσα του ένα συλλογικό κώδικα αξιών και ερμηνειών, ακόμα κι αν η φυλή του ή η ορδή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του γραπτού λόγου [αυτούς που ονομάζουμε εδώ στην Ελλάδα: μη-ιστορικούς πολιτισμούς]

Όχι, δεν στο λέω διόλου επειδή υποτιμώ τον μεγάλο πολιτισμό των Αββασιδών ή την κορυφαία πολιτισμική περίοδο του Άκμπαρ ή τα λαμπρά μνημεία της Άκρας και του Σαχ Τζιχάν ή τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πλευρές του πολιτισμού βουντού ή τις σαμανιστικές παραδόσεις των λαών του Καυκάσου.
Όλα αυτά είναι απολύτως σεβαστά Χασάν και σου ανήκουν - ή πιο σωστά τα φέρεις στο συλλογικό σου ασύνειδο - ασχέτως αν τα γνωρίζεις ή δεν τα γνωρίζεις συνειδητά. Κι όλα αυτα που αποτελούν και οικοδομούν εσένα Χασάν, δεν ανήκουν σε μένα.

Όπως εσύ δεν είσαι Έλληνας, έτσι κι εγώ δεν είμαι βαβυλώνιος, νουμίδης, μογγόλος, καυκάσιος, μαγυάρος ή πέρσης.

Δεν μου ανήκει ο Ομαρ Καγιάμ Χασάν, όπως δεν σου ανήκει εσένα ο Αισχύλος. Όχι επειδή
ο Ομαρ Καγιαμ ή ο Αισχυλος αποτελούν προνομιακή κληρονομιά των αράβων ή των ελλήνων - κάθε άλλο.
Κι ο Ομαρ Καγιαμ κι ο Τζελαλαλντιν Ρουμι και οι αφρικανικες μασκες, και ο Πλατωνας ξεπερασαν τα στενα ορια του τοπικου τους πολιτισμου και αναδειχθηκαν σε πανανθρωπινες αξιες, ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι επαψαν να αποτελουν και σημεια αναφορας στο συλλογικο ασυνειδο ενος συγκεκριμενου λαου, μιας συγκεκριμενης φυλης, ενος συγκεκρμενου εθνους, που τα γεννησε...

Γιατί τοσο ο Αριστοτελης, οσο και ο Μαϊμονιδης, Χασαν, δεν γεννηθηκαν ετσι στα ξεκουδουνα. Αποτελουν κι αυτοι με τη σειρα τους μεγαλους φαρους του πνευματος, που ομως πατησαν απανω σε μια συλλογικη ταυτότητα, σε μια συγκεκριμενη φυλετική και πολιτισμική παράδοση, για να δημιουργήσουν το εργο τους.
Ο Μοτσαρτ κρυβει μεσα του τον Δουναβη, οπως και ο Γκαντι κρυβει μεσα τους τις Ουπανισαδ. Στον πολιτισμό δεν υπαρχει παρθενογενεση μελαμψε μου φιλε και για να φτασει καποτε να εμφανιστει ενας Οδυσεας Ελυτης πρεπει να προϋπαρξει ενας Ομηρος.

Ουτε εγω, ουτε εσυ ειμαστε φτερα στον ανεμο της ιστοριας Χασαν. Εχουμε ριζες και στη γη μας και στους ουρανους μας. Αυτες οι ριζες, ειτε μας αρεσει, ειτε οχι μας διαφοροποιουν απο τα ζωα της ζουγκλας και μας προσδιοριζουν ως ατομικές οντοτητες, μεσα σε εναν ωκεανο συλλογικής ανθρώπινης ύπαρξης.
Αν δεν είμεθα Ελληνες ή Άραβες ή Ινδοί Χασάν, θα είμεθα ανθρωπόζωα σαν τον Μόγλη και θα λαλούσαμε τη γλώσσα των λύκων...

Δεν εισαι λοιπον Ελληνας, Χασαν. Ο Ομηρος, ο Πλατων, ο Αισχυλος, δεν σου ανηκουν. Και καλα θα καμεις να εμβαθυνεις στην ουσια της ατομικης σου υπαρξης και να ανακαλυψεις ποιοι ειναι οι δικοι σου Πλατωνες και Ομηροι και Αισχυλοι.
Οχι να ερχεσαι να λεηλατησεις τους δικους μου.
Γιατι πρεπει να ξερεις καλε μου ξενε, οτι ο ανθρωπος που δεν γνωριζει τη συλλογικη του ταυτότητα, δεν πατάει πουθενα. Ξένος μένει πάντα και ημιτελής, όπως οι κερασιές που τις φυτεψαν πλάι στην αμρυρα της θαλασσας.
Δεν γίνεσαι καλυτερος με δανεικούς εαυτούς Χασάν.
Το πολύ να καταντήσεις ζώο, όπως ηδη σε έχουν καταντήσει αυτοί που σε έφεραν εδώ.

Όχι δεν είσαι Έλληνας Χασαν. Κατακτητής είσαι εδώ πέρα. Και μάλιστα λαθροκατακτητής που εκμεταλλευθηκες την προδοσία μιας δράκας αδηφάγων αρπαχτικών, για να ρθεις και να λεηλατήσεις τη χώρα μου.

Είσαι σαν τους παλιούς πειρατές Χασάν, που έκαμαν ρεσάλτα στα ποντοπόρα πλοία, αρπάζοντας ότι έβρισκαν στ αμπάρια τους. Ακόμα όμως κι αν έκλεβαν το στέμμα της βασίλισσας, αυτό ξέρεις δεν θα τους έκαμε Βρετανούς. Κλέφτες θα τους έκαμε και τίποτα παραπάνω...

Ναι, ξέρω... Σε έπιασαν οι προδότες του Ελληνισμού και σου πιπίλισαν τα μυαλά...
Δεν υπάρχουν Έλληνες και άραβες, σου είπαν, ούτε εθνη, ούτε κράτη. Ταξικά αδερφια είμαστε ολοι και όσα δικαιωματα έχεις εσύ σ αυτη τη χώρα, άλλα τόσα και λιγότερα πρεπει να εχει ο Έλληνας!
Ετσι σου ειπαν κι εσυ το δεχτηκες [οχι οτι το πιστεψες] γιατι ετσι σε συνεφερε.
Γιατι δεν ηρθες εδω στην Ελλαδα εξαιτιας του Επικουρου ή των στωϊκών. Ηρθες ή ως λιποτάκτης ή για να πραγματοποιησεις τη φαντασιωση του αμερικανικου ονειρου.
Και γι αυτο σε βολευε να τους "πιστεψεις" παροτι στις δισαδηλωσεις που σε βαζουν να καμεις, τους πετας στα μουτρα το "Αλλαχ ακμπαρ"
Μονο που αυτοι οι οποιοι στα ειπαν αυτα Χασαν, ειναι οι ιδιοι οι εκμεταλλευτες σου!

Ενας προφανης λογος για να οικειοποιηθουν τον Ηροδοτο και την Αννα την Κομνηνη,

οι κληρονομοι των πολιτισμων του βουντου...

Νεοι ψηφοφοροι για τη ροζ συμμορια.

Υπαρχουν κι αλλοι...

Θα σου εξηγησω λοιπον μελαμψε μου ξενε, οσο πιο απλα μπορω, πως γεννηθηκαν τα εθνη/κρατη και γιατι οι εκμετλλευτες οι δικοι μου και οι δικοι σου, προσπαθουν λυσσαλεα να μας τα διαλυσουν [και το δικο μου και το δικο σου]
Τον παλιο καιρο λοιπον οταν υπηρχαν ακομα οι αυτοκρατορίες, ο ανθρωπος ηταν σκλαβος στο μεγαλυτερο κομματι του πλανητη.
Οι κυριαρχοι της οικουμενης δεν ηθελαν ελευθερους ανθρωπους, ουτε ελευθερα εθνη, γιατι ετσι θα εχαναν τα μεγαλα πλουτη τους και την απολυτη κυριαρχια τους. Γι αυτο και εβλεπες να υπαρχουν οι λεγομενες ιμπεριαλιστικες αυτοκρατοριες, που εξουσιαζαν πολλα εθνη μαζί και τους ρουφουσαν μεχρι και το μεδουλι τους.
Δεν υπηρχαν τοτε Ελληνες ή Τουρκοι ή Μογγόλοι ή γιουρουκοι ή δεν ξερω 'γω τι αλλο. Υπηρχε η Οθωμανικη αυτοκρατορια κι ολοι οι υποτελεις της λαοι ησαν απλως υπηρετες του Σουλτανου.
Τα ιδια και για τη Βρετανικη αυτοκρατορια, τα ιδια κια για την Γαλλικη αυτοκρατορια, τα ιδια για ολα αυτα τα λυγκορνια της ελευθερης ανθρωποτητας.
Τα εθνη/κρατη που δημιουργηθηκκαν μετα απο πολλες επαναστασεις και πολυ-πολυ αιμα Χασαν ειχαν σκοπο να προστατευσουν την ελευθερια και την αξιοπρεπεια του ανθρωπου, απεναντι στη βουλιμια του φεουδαρχη ή του αυτοκρατορα. Ανεστησαν την αρχεγονη Ιδεα του εθνους, η οποια ουδεποτε ειχε εκλειψει απο τη συλλογικη μνημη της ανθρωποτητας και εξεγερθηκαν ως εθνη, εναντιον των εκμεταλλευτων τους.
Όχι ως ταξεις οπως σου λεγουν οι καθοδηγητες σου.Δεν ησαν κοινωνικη ταξη οι μπολσεβικοι. Δουλοι των τσαρων ηντουσαν κι ενωθηκαν για να τους ριξοιυν. Αλλο αν μετα κατι αλλοι τσαροι τους αναγκασαν με το ζορι να λεγουν πως ειναι σοβιετικοι αντι να λεγουν αυτο που πραγματικα αισθανοντουσαν, πως ειναι δηλαδη Ρωσοι η Ουκρανοι ή Σερβοι ή Μαγυαροι. Γι αυτο κι οταν γκρεμιστηκαν οι νεες αυτοκρατοριες των σοβιετ, ξαναβγηκαν στην επιφανεια τα εθνη και πολεμησαν για την ανεξαρτησια τους...

Συλλογισου μονο Χασαν, οτι η δικια σου η χωρα παραγει πετρελειο και η δικια μου η χωρα παραγει ποιητες και μαρμαρα. Αν καποιος θελει τα δικα σου πετρελαια και τα δικα μου μαρμαρα, ο καλυτερος τροπος για να μας τα παρει ειναι να διαλυσει τα εθνη/κρατη μας που προστατευουν το δικο μας βιος και να εγκαταστησει στη θεση τους μια πολυεθνοτικη αποικια σκλαβων οπως ήντουσαν παλια οι αυτοκρατοριες, που θα τη διαφεντευουν οι υποταχτικοι του, ενω αυτος θα εκμεταλλευεται και τα δικα σου πετρελαια και τα δικα μου μαρμαρα.
Ε λοιπον αυτο πανε να πετυχουν καλε μου ξενε τα αφεντικα της οικουμενης.
Να ξαναστησουν τις παλιες αυτοκρατοριες που ρουφουσαν το μεδουλι των λαων, με μια διαφορα....
Δεν θα ειναι δυο και τρεις αλλα μια απεραντη παγκοσμια αυτοκρατορια, στην οποια δέκα αυτοκρατορικες οικογενειες θα ελεγχουν ολο τον πλουτο της ανθρωποτητας.

Σ αυτη την παγιδα εχεις πεσει λαθροκατυακτητη μου και τα σχεδια αυτωνων εξυοπηρετεις εισβαλλοντας στη δικια μου τη χωρα.
Γι αυτο αλλωστε καινε τη δικια σου τη χωρα κι εσυ αντι να κατσεις να πολεμησεις, προτιμας να καμεις ρεσαλτο στη δικια μου, οπως ολοι οι βρωμιαρηδες πειρατες πριν απο σενα...

Οχι λοιπον Χασαν, δεν εισαι Ελληνας. Κι ουτε προκειται να γινεις ποτε σου.
Λαθροκατακτητης εισαι και νομιζω οτι το καταλαβαινεις μια χαρα, παροτι μου παριστανεις το θυμα και τον ανηξερο.
Κι αν ποτε συμβει εμεις οι Εληνες να ελευθερωθουμε κι απο σενα κι απο τους πατρωνες σου, θα σας πεταξουμε στη θαλασσα Χασαν, με όλο τον σεβασμό στον ιδιαίτερο πολιτισμό σου, οπως το πραξαμε πολλες φορες στο παρελθον μας...
Κι ας εχεις χαρτιά, που θα λενε πως εισαι ελληνας.
Οσο "ελληνες" ειναι κι αυτοι που σε χρησιμοποιούν για να εξοντώσουν τους Ελληνες...
0 .
Ζωή για μένα είναι, να μένεις στην ψυχή σου παιδί... ανέμελο, αθώο αυθορμητο, ειλικρινές, ελεύθερο...

Ζωή για μένα σημαίνει, να είσαι ο εαυτος σου... να ζεις την κάθε σου στιγμή με σεβασμό πρώτα για σένα τον ίδιο και μετά για τους γύρω σου...

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Απρ 2017, 14:54

σωστος !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 30 Απρ 2017, 06:58

Κάθε άνθρωπος γεννιέται ρατσιστής.

Ρατσισμός είναι η βιολογική έλξη προς τον ομόαιμο και πνευματικό αδελφό.

Γι' αυτό ένας Πακιστανός μέσα από ένα πλήθος διαφορετικών ανθρώπων, θα πλησιάσει τον Πακιστανό. Γι' αυτό ένας Έλληνας που θα πάει στο εξωτερικό θα ψάξει να βρει Έλληνα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι δυνατόν άνθρωποι διαφορετικών εθνών να γίνουν φίλοι και αδελφοί αλλά πάνω από τους άλλους έλκεται από τον ομοεθνή.

Τα παράπονα των <<αντιρατσιστών>> σε εκείνον που όρισε την φύση. Δεν παρατηρείτε μόνο στον άνθρωπο αλλά και σε όλα τα ζώα.

Βασικά αντιρατσιστής δεν υπάρχει, υπάρχει απλά συμφεροντολόγος.
0 .
..

Επιστροφή σε “Φιλοσοφία”