Πάνας

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Χαοτικός

Πάνας

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 23 Φεβ 2015, 14:35

Με χαρά διαπιστώνω ότι είναι μαζί μας αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να τον δώσω στεγνά να δείτε τι έκανε :D

Πριν δυο τρία χρόνια είχα κάνει ένα τρολόνημα στο μογγολάδικο με τίτλο θα αυτοκτονήσω και έλεγα μαλακίες.
Ποστάρει ο Πάνας "Κόψε τις μαλακίες, κερνάω ποτάκι". Του στειλα μύνημα να του πω ότι ήτανε πλάκα και αν και φαινότανε και το είχε καταλάβει κάπου, είπε ότι ... "δεν ξέρεις καμιά φορά" και σωστά σκέφτηκε βέβαια.

Αυτό το άτομο είναι συμφουρομίτης μας :rolleyes: :ciao5:
,

Από κείνη τη φάση να πω ότι με πήραν τηλέφωνο την άλη μέρα από κάποιο φορέα και τους εξήγησα και έληξε εκεί.
Μου έμεινε όμως και θέλω να το πω κι αυτό, μία άποψη της Δαναΐτσας (Naida) ότι αν κάποιος είναι σε αυτοκτονική φάση και διαβάσει ένα τέτοιο ποστ, ακόμα κι αν φαίνεται ότι είναι τρολ, αυτός θα κάνει άλλες διεργασίες στο μυαλό του. Θα φιλτράρει την πλάκα και θα ενισχύσει την εμμονή του. Είχε δίκιο η Naida. Τότε μου την έδινε κιόλας η κριτική. Αφού το θεωρούσα πλάκα θεωρούσα και πως έχω το κάθε δικαίωμ να το κάνω. Μαλακίες όμως.
Πεπει να είμαστε υπεύθυνοι και να τα σκεφτόμαστε αυτά. Και πράγματι δεν μιλάμε μόνοι μας 5 άνθρωποι. Βλέπουν κι άλλοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Πάνας

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Φεβ 2015, 14:41

Συγχαρητήρια, παιδιά. Καλά στέφανα, να ζησετε!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 23 Φεβ 2015, 14:43

Ε το μαλάκα :D
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 23 Φεβ 2015, 15:45

Δαναΐτσας (Naida)
:enamorado: :enamorado: :enamorado:
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 23 Φεβ 2015, 15:49

Χαοτικός έγραψε:Με χαρά διαπιστώνω ότι είναι μαζί μας αυτός ο άνθρωπος.
Είναι ωραίος ο Πάνας. Αρχισα να τον παρακολουθώ από το mad nomad :good:
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 23 Φεβ 2015, 15:50

libre έγραψε:
Δαναΐτσας (Naida)

πράγματι φοβερή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Φεβ 2015, 17:22

Χαοτικός έγραψε:Από κείνη τη φάση να πω ότι με πήραν τηλέφωνο την άλη μέρα από κάποιο φορέα και τους εξήγησα και έληξε εκεί.

:LoL:

Kαι ο Μπακάλης την είχε πάθει έτσι νομίζω :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Φεβ 2015, 17:58

Diadochos έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:Από κείνη τη φάση να πω ότι με πήραν τηλέφωνο την άλη μέρα από κάποιο φορέα και τους εξήγησα και έληξε εκεί.

:LoL:

Kαι ο Μπακάλης* την είχε πάθει έτσι νομίζω :D

O κουραδέμπωρ τον "έδωσε στεγνά" στη ΔΗΕ και πλάκωσαν οι μπάτσοι κι οι ψυχολόγοι . Περιττό να ειπωθεί ότι μετά είχαμε επικά γ...σταυρίδια

* έγραφε ο μάλαξ ότι θα έπεφτε απ'την ταράτσα :sgrat:
0 .

Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 23 Φεβ 2015, 18:10

Χαοτικός έγραψε:
Από κείνη τη φάση να πω ότι με πήραν τηλέφωνο την άλη μέρα από κάποιο φορέα και τους εξήγησα και έληξε εκεί.

Να ξέρεις ότι δεν σε έδωσα εγώ στην ΔΗΕ, μόνοι τους σε βρήκαν τα τσακάλια....όταν δίνεις λέξεις κλειδιά στο νετ τις ερευνούν. Πιθανώς να μας διαβάζουν και τώρα επειδή έγραψες λέξη κλειδί και να γελάνε. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Φεβ 2015, 18:48

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Συγχαρητήρια, παιδιά. Καλά στέφανα, να ζησετε!

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

Ναι ο Φαύνος (μπορεί και Φαύλος) :D είναι αρκετά συμπαθής προσωπικότητα.

libre έγραψε:
Δαναΐτσας (Naida)

Είναι ωραία ρε?

Ο κουραδέμπορας ποιός είναι?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”