Αίλυνας επιχειρηματίας

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Αίλυνας επιχειρηματίας

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Οκτ 2016, 11:57

...στον τομέα του τουρισμού!

«Οι διακοπές μας στην Ελλάδα ήταν κόλαση!» -Η εμπειρία που έζησε ζευγάρι Αγγλων στη Ρόδο

«Ηταν διακοπές στην κόλαση! Κάναμε οικονομίες επί μήνες για να πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξίδι. Ηταν η πρώτη φορά που θα φεύγαμε από τη χώρα μαζί, αλλά η κατάσταση που βρήκαμε τα κατέστρεψε όλα», είπε ο Toby.

Και συνέχισε: «Αν ξέραμε ότι το ξενοδοχείο ήταν υπό κατασκευή, δεν θα πετάγαμε έτσι σχεδόν ένα χιλιάρικο (σ.σ.: λίρες Αγγλίες). Οταν φτάσαμε, όλα φαίνονταν εντάξει -αλλά αυτό συνέβη επειδή ήταν νύχτα. Και όταν πήγαμε στο δωμάτιό μας, στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου, το σημείο ήταν γεμάτο εργάτες. Επί 4 ημέρες δεν είχαμε ζεστό νερό και όταν φτάσαμε εκεί δεν είχε ούτε φαγητό ούτε νερό, οπότε αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε ταξί για να πάμε στην πόλη μόνο και μόνο για να πιούμε νερό.

»Επίσης, κάθε μέρα ξυπνάγαμε από τον θόρυβο λόγω των εργασιών που γίνονταν. Ηταν εργάτες με μηχανήματα ακριβώς έξω από το δωμάτιό μας. Ο θόρυβος ήταν έντονος, ακόμα και αν κλείναμε πόρτες και παράθυρα. Εκσκαφείς και γερανοί είχαν καταλάβει όλους τους διαδρόμους, όλη μέρα.

[...]

»Το μέρος ήταν μια ντροπή. Πήρα φωτογραφίες και βίντεο για να αποδείξω πόσο χάλια ήταν. Δεν είναι αυτό που περιμένεις όταν έχεις πληρώσει τόσα λεφτά. Ηταν ένα κακόγουστο αστείο».

Αφού μου θέλατε διακοπές στη Σομαλία της Ευρώπης, καλά να πάθετε. :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αίλυνας επιχειρηματίας

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Οκτ 2016, 13:16

Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οσοι επιχειρουν στο χωρο του τουρισμου ειναι αλητες.Γδερνουν τους τουριστες,φοροδιαφευγουν συστηματικα και δινουν ενα κομματι ψωμι στους εργαζομενους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Οκτ 2016, 14:07

Πριν κάτι χρόνια, σε νησί των Κυκλάδων, μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο.
Η τουρκογύφτισσα που είχε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας είχε βάλει σε ένα δωμάτιο με όλα τα σιφώνια βουλωμένα. Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίζει το δωμάτιο με βρωμόνερα.
Την άλλη μερα το πρωί, και αφού της είχαμε γνωστοποιήσει το πρόβλημα, πάω στο γραφείο της για να την πληρώσω για τη μια μέρα που μείναμε, να πάρω την ταυτότητα πίσω και να πάμε αλλού.
Με περίμενε με τον αρχιγύφταρο τον άντρα της και με το γνωστό τουρκογύφτικο μαχαλομαγκέ υφάκι μου απαιτήσαν να πληρώσω τα μισά για τις υπόλοιπες μέρες της κράτησης.
Τότε τους είπα καλώ αμέσως αστυνομία και υγειονομική υπηρεσία, να σας κάνω μια ωραία μηνυσούλα και να απαιτήσω και αποζημίωση. Ως δια μαγείας τους πέρασε το μαχαλομαγκέ υφάκι που είχαν και συμμορφώθηκαν. Πήγαμε αλλού, όπου ήταν και καλύτερα και πληρώναμε και 5 ευρώ λιγότερα ανά ημέρα.

Δεν θέλω να φανταστώ τί εκβιασμούς ήταν ικανοί να κάνουν, ιδίως αν στη θέση μου ήταν ξένος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 21 Οκτ 2016, 20:44

εμένα ένα ισπανός μου είπε, ότι ήρθε ήρθε Ίο και Σαντορίνη και τα πέρασε πανέμορφα, εξαρτάται που και σε ποια περίπτωση θα πέσει κάποιος. Αυτά συμβαίνουν, αλλά γενικά έπρεπε να πάνε στην αστυνομία οι τουρίστες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Οκτ 2016, 09:15

Admin έγραψε:Πριν κάτι χρόνια, σε νησί των Κυκλάδων, μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο.
Η τουρκογύφτισσα που είχε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας είχε βάλει σε ένα δωμάτιο με όλα τα σιφώνια βουλωμένα. Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίζει το δωμάτιο με βρωμόνερα.
Την άλλη μερα το πρωί, και αφού της είχαμε γνωστοποιήσει το πρόβλημα, πάω στο γραφείο της για να την πληρώσω για τη μια μέρα που μείναμε, να πάρω την ταυτότητα πίσω και να πάμε αλλού.
Με περίμενε με τον αρχιγύφταρο τον άντρα της και με το γνωστό τουρκογύφτικο μαχαλομαγκέ υφάκι μου απαιτήσαν να πληρώσω τα μισά για τις υπόλοιπες μέρες της κράτησης.
Τότε τους είπα καλώ αμέσως αστυνομία και υγειονομική υπηρεσία, να σας κάνω μια ωραία μηνυσούλα και να απαιτήσω και αποζημίωση. Ως δια μαγείας τους πέρασε το μαχαλομαγκέ υφάκι που είχαν και συμμορφώθηκαν. Πήγαμε αλλού, όπου ήταν και καλύτερα και πληρώναμε και 5 ευρώ λιγότερα ανά ημέρα.

Δεν θέλω να φανταστώ τί εκβιασμούς ήταν ικανοί να κάνουν, ιδίως αν στη θέση μου ήταν ξένος.

Πολυ καλα τους ξηγηθηκες :good:

Δουλευουν 2,5-3 μηνες το χρονο και θελουν να βγαλουν τα λεφτα ολης της χρονιας.Εχουν κατι ακινητα 50 ετων,δεν τα εχουν ανακαινισει ποτε,δεν τα συντηρουν.Θελουν απλως να καθονται αυτοι και να τους ερχεται το χρημα.

Τα ξενοδοχεια ειναι πιο αξιοπρεπη συνηθως αλλα τα ρουμς του λετ ειναι γυφτια.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”