Τώρα έλεγε ο Παυλόπουλος στο real ότι δεσμέυτηκασν ήδη 400 και κάτι εκατομύρια από καταθέτες. Δεν πρόσεξα πιο καλά και δεν έχω άλλο στοιχείο. Προφανώς τίποτα απατεώνες θα εννοεί. κια λέει "ήδη"!
Άρα έχει ξεκινήσει εκτρατεία να τους τα πάρουν όλα πίσω. Πήξτε γλύφτες της Μέρκελ.
Δεσμεύτηκαν 400.000.000 από λογαριασμούς λαμόγιων
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Re: Δεσμεύτηκαν 400.000.000 από λογαριασμούς λαμόγιων
Ο Παυλόπουλος ανήκει στη συνομοταξία των πρώην κεντροδεξιών που είδαν φως με το σύριζα (βλέπε π.χ. και Κοτρώτσο) και γενικά προσπαθεί να είναι φιλικός μαζί τους. Μου φαίνεται για ακόμη μια ράδιο αρβύλα φήμη από τις πολλές που βγαίνουν αυτές τις μέρες.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Green Dragon
- Crazy poster

Και μένα μούφα μου φαίνεται, σαν το διάβημα της Γερμανίας κατά του Βαρουφάκη. Πότε πρόλαβαν και τα έλεγξαν;
Ο Κοτρώτσος δεν είναι κεντροδεξιός, δεν έχει καν συγκεκριμένο στίγμα. Έχει υπάρξει και σημιτικός, πράγμα που αργότερα αναγνώρισε σαν λάθος (σπάνια ενέργεια, δεν έχω ξανακούσει δημοσιογράφο να κάνει αυτοκριτική).
Ο Κοτρώτσος δεν είναι κεντροδεξιός, δεν έχει καν συγκεκριμένο στίγμα. Έχει υπάρξει και σημιτικός, πράγμα που αργότερα αναγνώρισε σαν λάθος (σπάνια ενέργεια, δεν έχω ξανακούσει δημοσιογράφο να κάνει αυτοκριτική).
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Kauldron
- Supreme poster

Χαοτικός έγραψε:Τώρα έλεγε ο Παυλόπουλος στο real ότι δεσμέυτηκασν ήδη 400 και κάτι εκατομύρια από καταθέτες. Δεν πρόσεξα πιο καλά και δεν έχω άλλο στοιχείο. Προφανώς τίποτα απατεώνες θα εννοεί. κια λέει "ήδη"!
Άρα έχει ξεκινήσει εκτρατεία να τους τα πάρουν όλα πίσω. Πήξτε γλύφτες της Μέρκελ.
Νόμιζα ο Προκόπης ρε...
Μακάρι να ισχύει. Δεν τους χάλασε. Oh wait, τους χάλασε...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Χαοτικός
Α τον είχα ξεχάσει αυτόν ρε
Γαμώτο να ξεχνώ πάντα τον κορυφαίο θεσμό! 
Γαμώτο να ξεχνώ πάντα τον κορυφαίο θεσμό! 
0 .