Εργασία και υγεία
-
Freisinniger
- Maître des anions

Εργασία και υγεία
Πως σας φαινεται το φαινόμενο ενώ πρέπει να βάλετε στόχους στην ζωή σας έρχεται η δουλειά να τα διαλύσει όλα πχ πρέπει κάποιος να δουλέψει για να βγάλει τα έξοδα επιβίωσης; Βασικά ταλαιπωρούμαι λίγο αυτό τον καιρό ενώ πρέπει να κάνω κάποια άλλα να παρακολουθώ απογευματινά μαθήματα, έρχεται η δουλειά να με βγάλει εκτός γιατί δουλεύω ανά βάρδιες και ζήτησα αλλαγή βάρδιας και ενώ έχουν άτομα, ο επόπτης βάρδιας αναγκαστικά με ωθεί να παραιτηθώ από την δουλειά. Αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξω εργασία.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Εργασία και υγεία
Γενικα η εργασια σου γαμαει την προσωπικη ζωη αν ειναι πανω απο 8 ωρες και δεν πληρωνεται καλα.
Τι μαθηματα ειναι αυτα;
Εισαι σιγουρος οτι στη νεα σου δουλεια θα χεις χρονο παλι να τα κανεις;
Τι μαθηματα ειναι αυτα;
Εισαι σιγουρος οτι στη νεα σου δουλεια θα χεις χρονο παλι να τα κανεις;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Καλύτερα να έχεις δική σου επιχείρηση, να είσαι κύριος του εαυτού σου. Εγώ εκεί προσανατολίζομαι.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Freisinniger
- Maître des anions

Τα μαθήματα τα χρειάζομαι για το Φεβρουάριο που θα ξεκινήσω το μεταπτυχιακό, χρειάζομαι μια πιστοποίηση C2 στην Γερμανική γλώσσα. Κοίταξε η τωρινή δουλειά είναι στο controls μου βγαίνει η πίστη ανάποδα. Η δουλειά είναι εξαιρετικά ανθυγιεινή έχει να κάνει με μπαταρίες, χειρισμός μηχανημάτων, κατασκευή και παραγωγή πλέγματος μπαταρίας, λιώσιμο μολύβιου κλπ. Μερικές φορές η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή και όταν δεν έχουν άτομο αναγκαστικά κάποιος πρέπει να πηγαίνει στο χυτήριο να πετάει το χώμα από το μολύβι και να το καθαρίζει επειδή δεν είναι 100% μολύβι. Έχουμε κάτι μάσκες αλλά δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Απλώς μόνο και μόνο για τα λεφτά μένω σε αυτή την δουλειά, αλλά ώρες ώρες δεν πάει άλλο. Είπα να κάνω υπομονή μέχρι να μαζέψω λίγα χρήματα και να συγκεντρωθώ μετά στα μαθήματα. Το θέμα είναι ότι έχω να κάνω με μαλάκα επόπτη βάρδιας έως και καραγκιόζη μπορώ να πω. Πέραν αυτού, σκέφτομαι να βρω μια ημιαπασχόληση οπότε θα μου μένει αρκετός χρόνος. Εδώ είναι και λίγο περίεργα τα πράγματα. Επειδή μέσα Αυγούστου κλείνω 6 μήνες εργασία αν με απολύσουν έχω το δικαίωμα να πάρω επίδομα ανεργίας για 3 μήνες και να παρακολουθώ μαθήματα γερμανικών δωρεάν από το κράτος.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

Admin έγραψε:Καλύτερα να έχεις δική σου επιχείρηση, να είσαι κύριος του εαυτού σου. Εγώ εκεί προσανατολίζομαι.
Και εγώ δεν διαφωνώ μετά το μεταπτυχιακό εκεί θα στοχεύσω, αν είναι δυνατόν να καθίσουμε μια ζωή να είμαστε δούλοι άλλων, καλύτερα δούλος του εαυτού σου.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

πείτε καμιά ιδέα
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Τα μαθήματα τα χρειάζομαι για το Φεβρουάριο που θα ξεκινήσω το μεταπτυχιακό, χρειάζομαι μια πιστοποίηση C2 στην Γερμανική γλώσσα. Κοίταξε η τωρινή δουλειά είναι στο Johnson controls μου βγαίνει η πίστη ανάποδα. Η δουλειά είναι εξαιρετικά ανθυγιεινή έχει να κάνει με μπαταρίες, χειρισμός μηχανημάτων, κατασκευή και παραγωγή πλέγματος μπαταρίας, λιώσιμο μολύβιου κλπ. Μερικές φορές η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή και όταν δεν έχουν άτομο αναγκαστικά κάποιος πρέπει να πηγαίνει στο χυτήριο να πετάει το χώμα από το μολύβι και να το καθαρίζει επειδή δεν είναι 100% μολύβι. Έχουμε κάτι μάσκες αλλά δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Απλώς μόνο και μόνο για τα λεφτά μένω σε αυτή την δουλειά, αλλά ώρες ώρες δεν πάει άλλο. Είπα να κάνω υπομονή μέχρι να μαζέψω λίγα χρήματα και να συγκεντρωθώ μετά στα μαθήματα. Το θέμα είναι ότι έχω να κάνω με μαλάκα επόπτη βάρδιας έως και καραγκιόζη μπορώ να πω. Πέραν αυτού, σκέφτομαι να βρω μια ημιαπασχόληση οπότε θα μου μένει αρκετός χρόνος. Εδώ είναι και λίγο περίεργα τα πράγματα. Επειδή μέσα Αυγούστου κλείνω 6 μήνες εργασία αν με απολύσουν έχω το δικαίωμα να πάρω επίδομα ανεργίας για 3 μήνες και να παρακολουθώ μαθήματα γερμανικών δωρεάν από το κράτος.
Νομιζα οτι η δουλεια του Ηλ.Μηχ. ειναι καθαρα γραφειου,εσυ απ'οτι βλεπω κανεις και χειρονακτικη δουλεια.
Θα σου προτεινα να κανεις υπομονη αλλο 1,5 μηνα για το επιδομα και το δωρεαν μαθημα και μετα φτυστους.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ναι μόνο αν είσαι τυχερός θα βρεις δουλειά γραφείου ή πάνω στον τομέα σου ακόμη και αν έχεις προυπηρεσία, για τους Γερμανούς δεν μετράνε αυτά, μόνο οι αγγλικές χώρες σου τα προσφέρουν αυτά. Χωρίς να έχεις γερμανικό χαρτί δεν σου δίνουν σημασία. Εξάλλου σκέψου το, έρχεται ένας μορφωμένος μετανάστης στην Ελλάδα και ψάχνει για δουλειά και γνωρίζει ναι μεν την γλώσσα, ε τι θα τον κάνουν; Θα του δώσουν καλή δουλειά, μην τρελαθούμε θα τον στείλουν σε άχρηστο τομέα και δουλειά.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μου κανει εντυπωση γιατι εχει μεγαλη μεταναστευση η Γερμανια,και πιστευα οτι εχουν ελλειψη σε επιστημονες.
0 .