Η τεχνη του σανοception

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Η τεχνη του σανοception

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2016, 19:38

Επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο με κειμενο του Ιωαννη του Χρυσοστομου που ''αποδεικνυει'' με λογικα επιχειρηματα την ανασταση του Χριστου.

Αυτο που κανει ειναι να παιρνει τα γραφομενα της Καινης Διαθηκης ως δεδομενα και απο κει να συμπεραινει οτι ο Χριστος οντως αναστηθηκε.

Πχ παιρνει σα δεδομενο το γεγονος οτι ο ταφος του Χριστου ειχε σφραγιστει με ενα βραχο και φυλασσοταν απο τους ρωμαιυς,αρα πως θα μπορουσαν να τον κλεψουν οι μαθητες του? :LoL: Και συνεχιζει ετσι το κειμενο στο ιδιο υφος.

Με αφορμη λοιπον αυτο και τα κειμενα του Αριστου,θελω να θιξω το θεμα του σανοception,μιας πολυ αγαπημενης τεχνικης των σανοπολων.

Παιρνουν ενα (ψευτικο συνηθως) γεγονος ως δεδομενο και απο κει χρησιμοποιωντας επιχειρηματα που ειναι λογικα στη μορφη αλλα οχι στο περιεχομενο χτιζουν το ενα ψεμα πανω στο αλλο.

Πχ η Γη ειναι επιπεδη αρα αμα φτασεις στην ακρη της θα πεσεις :LoL:

Κατι που παιζει να ισχυε αν παραβλεψουμε την μικρη λεπτομερεια οτι η Γη ειναι στρογγυη :LoL:

Το καλυτερο ειναι να μην αναλωνεσαι στις λεπτομερειες αυτου του οικοδομηματος,αλλα να το κατακρινεις κατευθειαν στα θεμελια του,ή να μην ασχολεισαι και καθολου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Η τεχνη του σανοception

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Μάιος 2016, 19:53

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

Σανό, άχυρα και τριφύλλι για τα πρόβατα :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2016, 19:57

Οι αθεοι πεφτουν στην παγιδα να επιχειρηματολογησουν για το αν ο Χριστος οντως υπηρξε,γιατι ο θεος να διωξει τους πρωτοπλαστους απο τον Παραδεισο,για τις αντιφασεις της ΚΔ κλπ και ετσι παιζουν στο γηπεδο των χριστιανων σανοπολων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Μάιος 2016, 20:11

έχω διαβάσει αρκετές φορές την καινή διαθήκη, την παλαιά καθόλου, έχω επιχειρηματολογήσει με παπά, στην ηλικία μου. Του έχω φέρει παραδείγματα και αυτοί το μόνο που λένε είναι τι λέει η παλαιά διαθήκη και η καινή....Όπως πάντα το βάζουν στα πόδια. Εμένα μου σπάνε τα νεύρα άτομα τα οποία είναι μορφωμένα, πχ χτες ήμουν για καφέ και μου λέει ένας φίλος, αύριο δηλ σήμερα θα πάω εκκλησία δεν είμαι εγώ άπιστο @. Του λέω είναι σαν να άκουσα Ταλιμπάν, τα ίδια λένε και αυτοί.

Κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν με τίποτα και εγώ βέβαια ήμουν στην ίδια θέση με αυτούς δεν τους κακολογώ, ίσως γιατί εγώ ασχολήθηκα πάνω κάτω με την θρησκεία. Δεν προέρχομαι από κομμουνιστική οικογένεια ώστε να μισώ κιόλας την θρησκεία ή να μου έχουν περάσει οι γονείς μου αντίθετες απόψεις. Αντιθέτως διάβασα ασχολήθηκα ακολούθησα αρκετά παραδείγματα, παραδοξολογίες και επιστημονικές φαντασιώσεις των γραπτών και κατέληξα στο συμπέρασμα, όσο λιγότερο ασχολείσαι με την θρησκεία τόσο πιο υγιής είναι κάποιος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2016, 20:23

Ουτε και γω εχω μισος απεναντι στη θρησκεια ή τους πιστους,αρκει να μη μου ζαλιζουν τα @@.

Ευτυχως οι περισσοτεροι χριστιανοι στην Ελλαδα,απο μια ηλικια και κατω τουλ.,πρακτικα ειναι και ζουν σαν αθεοι,οποτε μπορω να τακιμιασω μαζι τους.Δεν θα σου σπασουν τα @@ με κυρηγματα και προσβολες,γιατι και αυτοι στο ιδιο καζανι με σενα βραζουνε.

Προσωπικα,δεν ανοιγω τετοιες κουβεντες IRL,αν τυχει να παει εκει θα πω οτι δεν πιστευω και η κουβεντα σταματαει εκει συνηθως.

Τη θρησκεια την ανεφερα ως παραδειγμα,μεγαλο σανο παιζει στην πολιτικη και στις ομαδες επισης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Μάιος 2016, 20:44

Ναι το Σανό είναι είδος που τείνει να αυξηθεί στις μέρες μας.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”