Κυβερνήτες που έκαναν τον σταυρό τους
-
pluton
- Supreme poster

Κυβερνήτες που έκαναν τον σταυρό τους
Υπάρχουν κυβερνήτες που κάνουν τον σταυρό τους για ψηφουλάκια ΚΑΙ υπάρχουν και κυβερνήτες που σταυροκοπιούνται και το πιστεύουνε.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Κυβερνήτες που έκαναν τον σταυρό τους
Και οι Σταυροφόροι σταυρούς είχαν στα ρούχα τους και σταυρό έκαναν και μια χαρά σε έσφαζαν με το σταυρό στο χέρι. 
Να δούμε εδώ και τον πρώην ηγέτη της μεγάλης μπαντριωτικιάς παράταξης, που δεν είναι σαν τους άθεους aristerous.

Να δούμε εδώ και τον πρώην ηγέτη της μεγάλης μπαντριωτικιάς παράταξης, που δεν είναι σαν τους άθεους aristerous.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Υπάρχουν κυβερνήτες που κάνουν τον σταυρό τους για ψηφουλάκια ΚΑΙ υπάρχουν και κυβερνήτες που σταυροκοπιούνται και το πιστεύουνε.
Και τη διαφορα πως την καταλαβες?
Χουντικος βοθρος εχουμε γινει.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Χουντικος βοθρος εχουμε γινει.
Τόσο ξέρεις τόσο μιλάς.
Χίλιες φορές προτιμώ τον Παπαδόπουλο από τα μεταπολιτευτικά λαμόγια και πρέπει να ξέρεις ότι γνωρίζω τι λέω δεν μιλάω στον βρόντο, έχω μουτζώσει τον εαυτό μου διότι πίστεψα σε μεγαλολογάδικα ιδανικά όπως δημοκρατία, σοσιαλισμός, κομμουνισμός κλπ φούμαρα, και έχω αναθεωρήσει πλήρως τις απόψεις που είχα ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
http://pluton22.blogspot.gr/2012/04/blog-post_5457.html
Επ ευκαιρία γιατί έχεις αβατάρ τον Βαρουφάκη από εκτίμηση στο πρόσωπο του ή από ειρωνεία και χλευασμό;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Χουντικος βοθρος εχουμε γινει.
Τόσο ξέρεις τόσο μιλάς.
Χίλιες φορές προτιμώ τον Παπαδόπουλο από τα μεταπολιτευτικά λαμόγια και πρέπει να ξέρεις ότι γνωρίζω τι λέω δεν μιλάω στον βρόντο, έχω μουτζώσει τον εαυτό μου διότι πίστεψα σε μεγαλολογάδικα ιδανικά όπως δημοκρατία, σοσιαλισμός, κομμουνισμός κλπ φούμαρα, και έχω αναθεωρήσει πλήρως τις απόψεις που είχα ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
http://pluton22.blogspot.gr/2012/04/blog-post_5457.html
Το ξερω,για αυτο σε λεω χουντικο
Επ ευκαιρία γιατί έχεις αβατάρ τον Βαρουφάκη από εκτίμηση στο πρόσωπο του ή από ειρωνεία και χλευασμό;
Το δευτερο εννοειται
Οταν γραφτηκα εδω η Βαρουφακομανια ηταν στα υψη. Η αληθεια ειναι οτι τωρα παλιωσε το αστειο πανω στο οποιο εφτιαξα το λογαριασμο μου και πολλοι ισως δεν πιανουν τι ηθελα να περασω με το ονομα και τα υπολοιπα στοιχεια.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Το ξερω,για αυτο σε λεω χουντικο![]()
Όπως το περίμενα, η συνηθισμένη τακτική των δημοκρατών (φακέλωμα, ετικετοποίηση, ομαδοποίηση και αποφυγή διαλόγου).
Δημοκρατία σημαίνει διάλογος ΑΛΛΑ η δημοκρατία αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τον διάλογο, η συνηθισμένη τακτική είναι να πετά την μπάλα στην εξέδρα και να φυγομαχεί, έχω βγάλει το συμπέρασμα πια ότι η λέξη δημοκρατία είναι μια ευχή, ένας ευφημισμός όπως λέμε το ξύδι, γλυκάδι, την πιο αφιλόξενη θάλασσα, Εύξεινο πόντο, όπως λέμε τον πιο ταραγμένο ωκεανό, Ειρηνικό.... έτσι λέμε το κάθε αυταρχικό καθεστώς δημοκρατία και τους οπαδούς του δημοκράτες πχ δημοκρατία είχε ο Στάλιν στην ΕΣΣΔ, ο Μάο στην ΛΔ της Κίνας, ο Χότζα στην ΛΔ της Αλβανίας, ο Ντε Γκωλ έφτιαξε την τρίτη Γαλλική δημοκρατία που ήταν ένα σκληρό αποικιακό κράτος που πολεμούσε στο Ντιεν Μπιεν Φου με μανία να κρατά δούλους τους Βιετναμέζους, η Μ Βρετανία έχει δημοκρατία την εποχή που εκτελούσε τον Καραολή και τον Δημητρίου (δημοκρατία για την μητροπολιτική Αγγλία και στυγνή δικτατορία στις αποικίες).
Έτσι και σήμερα στην Ελληνική δημοκρατία του ΔΝΤ απαγορεύεται ο διάλογος με τους φασίστες της ΧΑ, όσοι μιλούν για πραγματικά γεγονότα και συγκρίνουν καθεστώτα είναι χουντικοί, όποιος μιλά για το εθνικό κράτος είναι σκατόψυχος και όποιος πιστεύει στον Θεό είναι οπισθοδρομικός.... a priori δεν μιλάμε με αυτούς διότι κάνει ΤΖΙΖ απλά τους χαρακτηρίζουμε. Και αυτό λέγεται δημοκρατία.
Μα εγώ (ο χουνταίος) αγαπητέ μου σου πέταξα το γάντι σε εσένα τον δημοκράτη και εσύ απάντησες με ετικέτες, η δημοκρατία όμως δεν είναι ζήτημα που το δηλώνεις αλλά ζήτημα που το αποδεικνύεις.
Θάρρος λοιπόν δημοκράτη δεν θα σου βάλει κανείς πιπέρι στο στόμα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, το μπορείς υπερασπίσου την μεταπολιτευτική δημοκρατία σου.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ενας υποστηρικτης της χουντας,οπως εσυ,ειναι χουντικος,οπως ενας υποστηρικτης του Σταλιν,σταλινικος,του Βενιζελου,βενιζελικος και παει λεγοντας.
Δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραζει η ταμπελα και οχι η ουσια της.
Οσο για την δημοκρατια,ειμαι κατα αυτης,ποσο μαλλον της μεταπολιτευτικης δημοκρατιας,απλως πιστευω οτι η χουντα του Παπαδοπουλου ηταν ακομα χειροτερη.
Ειμαι υπερ αλλων δικτατοριων ομως.
Η δημοκρατια δεν μπορει να λειτουργησει μεταξυ ανισων κοινωνικα και οικονομικα πολιτων.
Μεχρι να εξαλειφθουν οι ανισοτητες λοιπον,μπορουν μονο να κυβερνουν μειοψηφιες των οικονομικα ισχυρων (ειτε με δημοκρατικο προσωπειο ειτε ανοιχτα δικτατορικα) ή μειοψηφιες ανθρωπων που θελουν να καταργησουν την ανισοτητα (παρομοιως,ειτε ''δημοκρατικα'',ειτε δικτατορικα).
Δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραζει η ταμπελα και οχι η ουσια της.
Οσο για την δημοκρατια,ειμαι κατα αυτης,ποσο μαλλον της μεταπολιτευτικης δημοκρατιας,απλως πιστευω οτι η χουντα του Παπαδοπουλου ηταν ακομα χειροτερη.
Ειμαι υπερ αλλων δικτατοριων ομως.
Η δημοκρατια δεν μπορει να λειτουργησει μεταξυ ανισων κοινωνικα και οικονομικα πολιτων.
Μεχρι να εξαλειφθουν οι ανισοτητες λοιπον,μπορουν μονο να κυβερνουν μειοψηφιες των οικονομικα ισχυρων (ειτε με δημοκρατικο προσωπειο ειτε ανοιχτα δικτατορικα) ή μειοψηφιες ανθρωπων που θελουν να καταργησουν την ανισοτητα (παρομοιως,ειτε ''δημοκρατικα'',ειτε δικτατορικα).
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Άσε τι είμαι εγώ, για την ταμπακέρα.
Η δικτατορία του Παπαδόπουλου τι έκανε που την κάνει χειρότερη από την δημοκρατία που τέλος πάντων γνωρίσαμε;
Η δικτατορία του Παπαδόπουλου τι έκανε που την κάνει χειρότερη από την δημοκρατία που τέλος πάντων γνωρίσαμε;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εκανε ο,τι και η ''δημοκρατια'',δλδ μιζες,θαλασσοδανεια,βολεμα ημετερων κλπ (σε μικροτερη κλιμακα,γιατι επαιζαν και λιγοτερα λεφτα στην Ελλαδα τοτε),και στο καπακι δε σε αφηνε σε ησυχια επειδη αγορασες την Αυγη ή επειδη ειχες δευτερο ξαδερφο ή κουνιαδο στο ΕΑΜ,κατι που η σαπια μεταπολιτευση τουλ. δεν εκανε.
0 .