Τετραπερατοι τρομοκρατες - Τεστ ευφυιας
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τετραπερατοι τρομοκρατες - Τεστ ευφυιας
Σοβαρα πιστευτε οτι 2 random πετσετοκεφαλοι ειχαν τις δυνατοτητες να τα κανουν ολα αυτα κατω απο τη μυτη των ευρωπαικων και αμερικανικων μυστικων υπηρεσιων? 

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Τετραπερατοι τρομοκρατες - Τεστ ευφυιας
μόνο 2 δεν θα ήταν, προφανώς θα ήταν ολόκληρο κύκλωμα.
Αλλά να σου πώ και το άλλο. Όταν παλιά είχα πάει UK, έβγαινα από το αεροδρόμιο, με κάτι τεράστιες βαλίτσες και ένα σάκο στην πλάτη. Με σταματάει ένας Βρετανός αστυνομικός μου λέει από πού είσαι? του λέω από χώρα της ΕΕ. Μου λέει ποιά χώρα είναι αυτή? Του λέω Ελλάδα. Μου κάνει μια Oh, ok, και μ' αφήνει. Έτσι απλά, ούτε χαρτιά κοίταξε ούτε τίποτα. Εγώ θα μπορούσα να είμαι Από καμια Σομαλία ξέρω 'γω, και να έχω καμιά πυρηνική κεφαλή στο σάκο, και μ' άφησε έτσι.
Μου 'κανε πολύ εντύπωση.
(Υ.Γ. Είμαι κάπως μαυριδερός-γομαράκι και έχω ένα μόνο φρύδι (εκτός αν θυμηθώ να το κάνω δυο)).
Αλλά να σου πώ και το άλλο. Όταν παλιά είχα πάει UK, έβγαινα από το αεροδρόμιο, με κάτι τεράστιες βαλίτσες και ένα σάκο στην πλάτη. Με σταματάει ένας Βρετανός αστυνομικός μου λέει από πού είσαι? του λέω από χώρα της ΕΕ. Μου λέει ποιά χώρα είναι αυτή? Του λέω Ελλάδα. Μου κάνει μια Oh, ok, και μ' αφήνει. Έτσι απλά, ούτε χαρτιά κοίταξε ούτε τίποτα. Εγώ θα μπορούσα να είμαι Από καμια Σομαλία ξέρω 'γω, και να έχω καμιά πυρηνική κεφαλή στο σάκο, και μ' άφησε έτσι.
Μου 'κανε πολύ εντύπωση.
(Υ.Γ. Είμαι κάπως μαυριδερός-γομαράκι και έχω ένα μόνο φρύδι (εκτός αν θυμηθώ να το κάνω δυο)).

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:μόνο 2 δεν θα ήταν, προφανώς θα ήταν ολόκληρο κύκλωμα.
Μου 'κανε πολύ εντύπωση.
Mπορει να σε μπανισε η αγγλιδα μπατσινα.
Στο αεροδρομιο σε ελεγξαν ομως.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Λές? Ωχ, αμάν...
Πάντως δε θυμάμαι κανέναν φοβερά εξονυχιστικό έλεγχο.
Εκεί που με είχαν ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ κυριολεκτικά ήταν οι ΟΠΚΕ, που με είχαν σταματήσει στο δρόμο για την Έδεσσα από Θεσσαλονίκη. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί, ενιωθα σαν να είχα σκοτώσει 30 άτομα. Αφού αναρωτιόμουν τί είχα κάνει. Κι εμένα, και το αυτοκίνητο, μας κάνανε φύλλο φτερό.
Πάντως δε θυμάμαι κανέναν φοβερά εξονυχιστικό έλεγχο.
Εκεί που με είχαν ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ κυριολεκτικά ήταν οι ΟΠΚΕ, που με είχαν σταματήσει στο δρόμο για την Έδεσσα από Θεσσαλονίκη. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί, ενιωθα σαν να είχα σκοτώσει 30 άτομα. Αφού αναρωτιόμουν τί είχα κάνει. Κι εμένα, και το αυτοκίνητο, μας κάνανε φύλλο φτερό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"